Elfogadva Sebastian Dawson - Tito

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

illsmstr

Újonc
Támogató
2020. 06. 17.
40
12
LV karakter
Sebastian Dawson
zoldlogo.png

Neved:
< Sebastian Dawson >

A ban időpontja
< 2021-09-03 >

A ban időtartama:
< Örök >

Admin neve, aki bannolt:
< Foolia >

A ban oka:
< Kaszinó DM & Admin el?li kilépés @tito >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Nos, hát első sorban.. Az akkori gondolkodásmódom, valamint viselkedésem eléggé rossz volt, nem mértem fel akkor a tetteim súlyát, valamint annak következményeit. A DM-et egy hírtelen harag, fellendülés miatt csináltam, lassan már két éve.. Amint említettem, akkor máshogy álltam hozzá nagyon sok dologhoz, indulataim nem tudtam kezelni. De nem magyarázkodás céljából írom mindezt, ugyanis a tetteim következményeit vállalnom kell, együtt kell élni velük. Az unbant azért szeretném, hogy folytassam tovább itt az RP karrieremet, ugyanis az évek során nagyon de nagyon sokat változtam és úgy érzem, hogy készen állok arra, hogy visszajöjjek a szerverre. Azóta az RP-m is javult, sokkal színesebben rpzek mint akkoriban. Utólag belegondolva, az akkori hülyeségem miatt most rendkívül hülyének érzem magamat. Itt is szeretnék Foolia-tól elnézést kérni a történtekért, amilyen hisztihullámot letoltam itt, szintén magamat égetve, megírva a szegénységi bizonyítványomat. Ha az UB-t megkapom, garantálni tudom, hogy semmi probléma nem lesz, valamint sokkal színesebb RP szituációkat hozzak létre. De mindezt egy TS beszélgetés során jobban kitudnám fejteni, hiszen nagyon sok gondolat forog még bennem a dolog kapcsán. >

Utoljára szerkesztve:

Kon

Kritikus
SzuperAdmin
LV
2019. 01. 10.
4 251
5 341
LV karakter
Edward Paul
Keress fel TeamSpeak 3-on!

Kon

Kritikus
SzuperAdmin
LV
2019. 01. 10.
4 251
5 341
LV karakter
Edward Paul
17:00 óráig bezárólag megtalálsz most, utána a mai napon majd csak 19:30 után.

Kon

Kritikus
SzuperAdmin
LV
2019. 01. 10.
4 251
5 341
LV karakter
Edward Paul
Bizonyos feltételek mellett lekerült róla a kitiltás.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.