- 2020. 12. 05.
- 31
- 8
- V4 karakter
- ---Dimitry Af Barossa---
- LV karakter
- ---Saywla Maqe Joslam---
- V2 karakter
- ---Conrado Escajeda Jaquez---

OOC RÉSZ
Ez a rész a jelentkezésed azon szakasza ahol, mint játékos válaszolsz az általunk feltett kérdésekre.
Kérjük, mindenhol egész, jól megfogalmazott mondatokkal válaszolj! Ügyelj a helyesírásra!
Hogyan szólíthatunk? Hány éves vagy?
~ Szebasztiánnak hívnak, 17 éves vagyok. ~
Mióta játszol a SeeMTA V2 szerverén? Mennyi játszott perccel rendelkezel?
~ Jelenleg:0 nap, 17 óra és 35 perc (1055 perccel rendelkezem). ~
Voltál-e már AdminJail-ben, kitiltva a szerverről? (UCP kép kötelező, NÉVVÁLTÁSOKRÓL is!)
~ Nem voltam. KÉP:https://imgur.com/9izO41b ~
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
~ Igen, rendelkezem. ~
Mennyi időt tudnál naponta a frakcióra szánni? Tudnád teljesíteni a frakció szabályzatban leírt elvártakat?
~ Naponta minimum 3-4 óra. Igen tudnám teljesíteni a frakció szabályzatban leírt elvártakat. ~
Mesélj magadról pár mondat erejéig! (min. 7 kerek, egész mondat)
~ Szeretek focizni, már lassan 7 éve focizok.Szeretek gitározni, az apám tanított.Debrecenben születtem, ott is nőttem fel.Szeretek másokon segíteni, hisz bízom abban, hogy ezeket a segítségeket egyszer visszakapom tőlük.Jó körűlmények között növök/nőttem fel.Jelenleg nyomozónak tanulok, és most hogy online tanítás van, így több időt tudok tölteni a szerverre. ~
IC RÉSZ
A jelentkezési lap utolsó részében a karakterednek fogunk feltenni kérdéseket.
Kérjük, mindenhol egész, jól megfogalmazott mondatokkal válaszolj! Ügyelj a helyesírásra!
Teljes neve:
~ Sebastian Corleone ~
Születési helye, ideje:
~ Los Santosi Kórház, 1988.04.22. ~
Legmagasabb iskolai végzettség:
~ Gimnázium a legmagasabb iskolai végzettségem ~
Miért szeretne a Fix&Drive csapatához tartozni?
~ Apám szerelő volt, és elég sok szerelői tudást vettem át tőle, és szeretnék ezzel a tudással egy picit komolyabb szintre lépni. ~
Csatolja szakmai önéletrajzát (10-15 mondat)!
~ https://imgur.com/JxqmjXw ~
Aláírás:
Sebastian Corleone
Sebastian Corleone