Elutasítva Sean Joe-----Camo @benton

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Boxoslegend

Pötyögtető
2019. 12. 29.
537
287
LV karakter
Lorenzo Alterio
V2 karakter
Vazquez Joe
zoldlogo.png

Neved:
< Sean Joe >

A ban időpontja:
< 2022-05-31 20:50:26 >

A ban időtartama:
< Örök >

Neve, aki bannolt:
< Camo @Benton >

A ban oka:
< Adminügy alatti min?síthetetlen stílus, fun. @Benton >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sziasztok! Nemfogok szerelmes levelet írni, sem pedig regényt. Egyből a lényegre tapintok és írom le mit is szeretnék! Több mint 6 hónapja történt ez az eset. Amit szerintem bőven elég volt arra ,hogy tanuljunk a hibáinkból és helyre hozzuk őket. Ez alatt az idő alatt rengeteg dologban fejlődtem és változott meg a gondolkodásom is. Szerintem ez a több mint 6 hónap alatt elég sokat változtam gondolkodásban. Ma már mindent sokkal komolyabban veszek. A régi hibáimból tanultam és amiket hibáztam azokat helyre is hoztam. De a hiba egy emberi dolog amit gyakran elkövet az ember. Más kérdés persze hogy tanul e benne. A rossz dolgokon tovább léptem. A jókra pedig büszke voltam. Én azt mondom ha már mondok valamit hogy szerintem nagyon megváltoztam ebben az utóbbi időben. Szerintem megérdemelnék egy esélyt mivel az RP-s múltamba sosem voltak NON,FUN RP-s szituációk. És mindig komolyabban vettem az RP-t még néha a kelleténél is. A SEE MTA V3 LV valahogy mindig közel állt hozzám és mindig szerettem rajta tölteni az időmet. Mind egyedül mind barátokkal. Na igen azért is szeretnék visszatérni a szerverre mivel nem 1 barátom vár rám a LV-n. És már ők is nagyon várnának vissza. Én úgy gondolom ,hogy elgondolkoztam a dolgokon és beláttam a hibáimat. És úgy érzem készen állok visszatérni a szerverre mivel ez a 6 hónap elég volt arra hogy elgondolkozzak minden hibámon. Beismertem őket ,és azóta egy sokkal komolyabb ember lettem. A lényeg hogy nagyon megváltoztam és reménykedek abban hogy aki ezt az UnBan kérelmet bírálja majd ő is úgy fogja látni , és úgy dönt hogy kapok még egy lehetőséget a szerveren. Köszönöm , hogy elolvastad. >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.