Elutasítva Sean Joe - Benton

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Boxoslegend

Pötyögtető
2019. 12. 29.
537
287
LV karakter
Lorenzo Alterio
V2 karakter
Vazquez Joe
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Sean Joe >

Kitiltás időpontja:
<
2022-05-31 20:50:26 >

Kitiltás időtartama:
<
Örök >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Camo @Bentonlv >

A kitiltás indoka:
<
Adminügy alatti min?síthetetlen stílus, fun. @Bentonlv >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Szia! Az eset már jóval több mint 1 éve történt. Tavaly májusban nem gondoltam komolyan azt amit tettem, és már azóta is minden nap bánom , hogy buta fejjel ilyen dolgot tettem. Azóta elég sok minden változott, az én gondolkodásom, és már a szerver is át esett egy elég nagy frissítésen, aminek az LV-n én is tagja szeretnék lenni. Ez az idő nekem elég volt arra, hogy kellő komolysággal vegyem a dolgokat, és ne csináljak ismét ekkora butaságokat. Rengeteg tervem lenne az LV-re tekintve, főleg hogy 2 elég közeli barátom már vár LV-n, hogy együtt tudjunk RP-zni, és élvezni a játékot. Szerintem megérdemelnék egy lehetőséget, vagyis szerintem. Természetesen bármilyen feltétellel vállalnám a játékot. Bár egy igen fontos dolgot még a végére írnék amit @Kon jegyzett meg egy beszélgetésben. Mivel Körülbelül, 1 hónapja az UB-m után 1-2 kérdést tisztelettel tettem fel neki, amire ő válaszolt is és nagyon korrekt is volt. Szerintem bennem az a rövid beszélgetés adott motivációt , hogy próbálkozzak még Unbann kérelemmel, és természetesen a 2 barátom is. >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.