- 2019. 12. 29.
- 537
- 287
- LV karakter
- Lorenzo Alterio
- V2 karakter
- Vazquez Joe
Neved:
< Sean Joe >
Kitiltás időpontja:
< 2022-05-31 20:50:26 >
Kitiltás időtartama:
< Örök >
Admin neve, aki kitiltott:
< Camo @Bentonlv >
A kitiltás indoka:
< Adminügy alatti min?síthetetlen stílus, fun. @Bentonlv >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Hali! Ismét szeretnék elnézést kérni amiért ilyen stílust engedtem meg magamank Benton felé. Megtanultam a leckét, hogy kivel milyen stílusban kell beszélnem! Remélem a sokadig unbann kérelemmel már sikerrel járok, és visszatérhetek a szerverre RP-zni 2 nagyon közeli barátomhoz. Már nagyon szeretnék LV-zni velük , másrészt már ők is nagyon várnának engem. Ezen a nyáron már szeretnék visszamenni. Nyílván ez már a bíráló adminon fog múlni. Másik dolog, hogy már az admin aki bannolt is azt írta egy UB-m alá, hogy nyáron térjünk rá vissza. És talán ez az ami motivál arra, hogy próbáljuk visszajutni a szerverre. Szeretnék egy új esélyt kapni, és bebizonyítani, hogy megérdemlem. És nem lenne egy buta ötlet, ha mondjuk egy olyan esélyt kapnék, hogy egy TS beszélgetés alapján döntene az admin. Szerintem ott elég sok minden kiderülne , hogy megérdemlek-e egy egy új esélyt, avagy nem. Nem mellesleg több mint 1 éve történt az eset. Szerintem ez elég idő, hogy átgondoljam a dolgokat, és nekem ez elég idő volt. Nem mellesleg nagyon hiányzik a szerver és feeling-je. (( Újra írtam mivel, ugye már Benton nem admin és a címről pedig lemaradt, és későn jöttem, rá remélem ezzen nem csináltam rosszat senkinek.) >