Sean Diaz - Sasha

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Karbonis

Újonc
2019. 02. 08.
2
1
LV karakter
Sean Diaz
zoldlogo.png

Neved:
< Sean Diaz >

A ban időpontja:
< 2019 02.08. 01:06:23 >

A ban időtartama:
< 30 nap >

Neve, aki bannolt:
< Adrian/Sasha >

A ban oka:
< 'Admin semmibe vétele betanitás szándékos el hülyéskedése' >

Amiért szeretnéd az unbant:
< Mert egyik sem történt meg :) Már nagyjából 5 éve játszom közösségi szervereken, Minecraft, CSGO, TF2, de ilyen unintelligens, amatőr admint még nem sikerült találnom. Kezdjük a legelején, ha elolvassuk a ban indokát, azt az 5 szavas mondatot, akkor meglátjuk hogy 3 helyesírási hiba van benne, már ez nevetséges tekintve azt hogy milyen híres és neves ez a szerver ahol ő egy admin. A teljes sztori ez: becsalt az autójába 2 ember, majd később ki akartak rabolni, de elmenekültem. Elvileg szabálysértés az ha level 5 alatti játékost rabolnak el, szóval kíváncsi voltam mi történik ha elmondom egy adminnak, hátha megszívják egy kicsit. Erre ő azt mondta hogy PG-ztem, majd ennyivel le is zárta az ügyet. Valóban igaza lehetett, de az eredeti ok amiért ráírtam az nem egészen érdekelte. 1 órával később rámteleportál, és meglátja ahogy táncolok egy másik emberrel. Utána magához teleportál, aztán kettesben hagy egy másik adminnal, aki azt mondja hogy szerinte szükségem van egy 'gyorstalpalóra'. Valóban kezdő vagyok, de az egyik hogy a fontosabb dolgokat eleve ismertem már amiket mondtam is ennek az adminnak, a másik hogy nem azért kerültem ide mert pont engem, ezt a kezdőt választották ki, hanem mert ez az okos admin (adrian) szerint rászorulok, mert úgy ítélte meg hogy fogalmam nincs semmiről amiatt a korábbi segítségkérés miatt. De nem baj, 5 perc alatt megvolt a "betanitás" megkérdezte hogy tudom-e ezeket meg azokat, mondtam hogy igen, aztán elengedett. Adrian megjelent és megkérdezte hova vigyen, én mondtam neki egy helyet, majd el is teleportált oda. Csak ketten voltunk, egymás mellett álltunk, de én nem tudtam mozogni, a fejem helyén meg konkrétan nem volt semmi. Gondoltam elkezdek táncolni előtte, csak nem lesz mérges? Erre ő bebörtönöz 10 órára. Mintha kiskorában bántották volna, és most élvezné ki hogy valakik felett uralkodhat valamilyen szinten, és ezt meg akarja mutatni lol. Amióta csak a nevét láttam mást sem akar csak rosszat, amit jóval álcáz. Eljátssza hogy ő mennyire segíteni akar pedig már alig várja hogy megnyomhassa a ban gombot a level 2 kezdő mellett egy hasonló retardált indokkal. Admin semmibe vétele? Sajnos screenshotjaim nincsenek, de feltételezem hogy a log fileokat meg tudjátok nézni, légyszíves olvassátok vissza a beszélgetést, 100%-ban figyeltem rá hogy ne írjak olyan stílusban ami sértő lenne, el nem tudjátok hinni ez mekkora kihívás volt nekem lol. Leírtam hogy az első tánc valóban hiba volt talán, hisz nem esélyes hogy a való életben történne olyasmi. De ez a 2. őszintén most mi volt? Csak ő volt ott, fejem nem volt, mozogni nem tudtam, és az előző másodpercben teleportáltunk egyet. De persze neki volt igaza, és nagyjából 15ször leírta bármit is írtam, hogy majd ha komolyan veszem a betanítást akkor keressek fel valakit. Ha valamelyikőtök tudja dekódolni ezt az üzenetet akkor írja már le légyszi, ugyanis nem egészen fogta fel hogy a betanításnak semmi köze ehhez, vagy hogy nekem nincsen arra szükségem mert 1, szerintem minden fontosabbat tudok hogy ne kelljen a legalapabbakat taníttatni, 2, online is meg lehet nézni a szabályokat és 3, van egy barátom aki már elég régóta játszik ilyenfajta szervereken, és tőle is tudok kérdezni. Épp írtam neki a logikai észérveimet hogy miért volt óriási igazságtalanság betenni 10 órára egy tánc miatt, holott más ÖTSZÖRÖS szabálysértésért, meg ember elgázolásáért kap egy-egy órát, de annyit mondott hogy az én esetem az más. Végülis mindannyian tudjuk melyik valószínűbb a való életben nem? Mit is szoktak többet csinálni, elütni embereket random viccből vagy táncolni? Kb egyvonalban lehetnek haha. Tehát éppen írtam neki normálisan, amikor kickelt hogy változtassak a modoromon. Változtassak a modoromon, mert szóvá tettem hogy egyáltalán nem szolgáltam rá a börtönre. Őszintén, bárkire rámutattok a szerveren, jobb munkát végezne mint ez az ember. Utána még egy picit írtunk, majd nem is heves vitában, csak simán abbahagytuk a beszélgetést, majd nagyjából 3 perc múlva random gondolt egyet, és lebanolt 1 egész hónapra hogy megmutassa ki is itt az admin. Admin semmibevétele = nem egyetértés vele, fellebbezés neki a magam érdekében. 'betanitás szándékos el hülyéskedése': nem tudom, őszintén nem tudom hogy mit hülyéskedtem el abban az 5 perces szesszióban, ami egy korrekt és normális adminnal zajlott le. Kérlek valaki mondja el. Betanításra neki lenne szüksége, kezdhetne mondjuk egy nyelvtan órával. Ezt a szöveget is elég nehéz volt összekraftolnom hogy ne írjak benne semmi olyat ami esetlegesen megbánthatja az érzékeny adminokat, tehát bízom benne hogy gondolkodtok az unbanomon. Azt is remélem hogy nem egy hasonló kaliberű admin olvassa majd ezt el, sírja el magát, és törli ki egyből a fiókom mert túl offenzív voltam. Őszintén szólva remélem csináltok valamit ezzel az adminnal mert nevetséges ahogy a munkáját végzi, és anno 2013ban az 1.5.2-es házi Minecraft szerveremen a 12 éves Deyka112 korrektebb, érettebb, és talpraesettebben végezte komoly admini munkáját, mint ő, egy olyan szerveren ahol hajnali egykor is több mint 200 a játékos. Köszi. >

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Domixo

Adrian

Újonc
2019. 01. 09.
37
3
LV karakter
Rakeem Stewart
Szia, közöm sincs az egészhez, Sasha kért meg, hogy bannoljalak mint az indokba is látszik.

Sasha

Nationale Steuer- und Zollbehörde
2019. 01. 10.
284
489
27
Bratislava
V4 karakter
Vanda Novomendska
LV karakter
Vanda Novomendska
Szia látom a stílusodon, hogy nem nagyon sikerült változtatni. A bannod viszont jogos, mivel nem csak az én munkásságomba kötöttél bele hanem a többi admin munkáját is kritizáltad és nem vetted komolyan a betanítást. Ha így állsz hozzá a dolgokhoz nem tudok se én, se más segíteni.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.