SCT Pályázat

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

MiniYoda

Zöldfülű
2019. 03. 22.
186
182
V2 karakter
Elizabeth Dawidson
GZRNHey.jpgF

? See City Taxitársaság ?

? Rólam: ?

Krisztiánnak hívnak. Jelenleg egy Gimnázium-ban tanulok. Az MTA pályafutásomat 2018-ban kezdtem el a See MTA V2 szerverén. Ezalatt az idő alatt nagyon sok embert tudtam megismerni , volt lehetőségem elég sok frackiót megjárni. Jelenleg 88.794 játszott percem van. Mindig törekszem a minimum felett teljesíteni. Tudok csapatmunkában dolgozni. Megértő/Elszánt vagyok . Nem kapom fel hamar a vizet, gördülékenyen tudom a szituációkat megoldani. Beillesztem pár negatív illetve pozitív tulajdonságomat:
Pozitív:
✔ Nem kapom fel hamar a vizet ✔
✔ Könnyen tudom kezelni a szituációkat ✔
✔ Megértő ✔
✔ Elszánt ✔
✔ Magabiztos vagyok ✔

Negatív:
Kíváncsi
Merész
Válogatós
Feledékeny vagyok

? Tapasztalataim: ?
A See MTA V2 szerveren szereztem sok tapasztalatot a Taxitársasággal kapcsolatban. Ezen a szerveren 5x voltam ennek a nagyon jó frakciónak a tagja. Több ötletem is volt hogy mit hogyan kéne változtatni . Ezeket megvalósítanám ha megkapnám a frakciót.Sok RP szituációba keveredtem már a jétékom során amiket megoldottam. Amikor ebben a frakcióban voltam akkor mindig a minimum felett teljesítettem.

? Rangok: ?
1️⃣Diszpécser
Ez egy OOC rang bármilyen admin vagy FA/SA kerülne erre a ranga.
2️⃣ Szabadságon
Ezt a rangot csak azok az emberek kapnák meg akik fórumon jelezték a Leader felé hogy inaktív lesz 3 napnál többet
3️⃣ Újonc Sofőr
Ha egy ember bekerül a frakcióba akkor erről a rangról kezdene. Feladatkörébe tartozik a utasszállítás A-ból B-be. Illetve a nagyobb rangú személyek utasításainak követése, teknikák elsajátítása , tanulás.
4️⃣Sofőr
Ahhoz hogy megkaphasd ezt a rangot egy vizsgát kell leraknod. Feladatköre nem változott ugyan az mint az Újonc Sofőrnek.
5️⃣Haladó Taxis
Nem kell vizsgát lerakni ehhez a ranghoz. Feladatköre nem változik ugyan az mint a Sofőrnek illetve az Újonc Sofőrnek.
6️⃣Profi Taxis
Ehhez a ranghoz vizsgát kell lerakni.Vizsgával kapcsolatos információkat a Vizsga részben megtalálhatóFeladatköre megváltozott , kisebb rangú személyek figyelése/tanítása , személyszállítás A-ból B-be.
7️⃣Mester Taxis
Feladatköre kicsit változott , kisebb rangú személyek figyelése/tanítása , személyszállítás A-ból B-be , Ha nincs fent nálla nagyobb rangú tőle kell engedélyeket kérni
8️⃣Műszakvezető
Feladatköre megváltozott, figyelnie kell a szolgálatban lévő emberekre és azok rádiózásaira , munkájukra.Személyszállítás A-ból B-be.
9️⃣Betanító/Vizsgáztató
Feladatköre részben változott meg. Újonc Sofőrök betanítása/levizsgáztatása. Mester Taxis-tól lefele lévő személyek figyelése. Ezen a rangon két személy tartózkodna egyik a betanító a másik a vizsgabiztos.
?Igazgató-Helyettes
Feladatköre megváltozott, a cég pénzügyeinek intézése , esetleges cascok kötése illetve a frackión belüli ügyeket intézni. Jármű bérbe adás, igazgató válláról könnyíteni a terhet.
Igazgató
Feladatköre nem változott ugyan az mint az Igazgató-helyettes-nek.

? Bekerülés: ?
Ahhoz hogy egy ember bekerüljön a Frakcióba 3 lehetősége van.
1. Fórum jelentkezés
A fórumon lehetséges lenne a jelentkezés egy Jelentkezés topicon belül. A mintát kijelölve beilleszteni egy új témához majd azt kitölti az illető és az 3 napon belül bírálásra kerülne.
Ha sikeres a jelentkezés akkor 1 napra rá a TeamSpeak 3 váróba illetve IG a telepen kell hogy megjelenjen az illető . Ha megjelenik akkor kikérdezném a szabályzatból, helyismeretből , RP Tudásáról.

2. IC tagfelvétel
IC tagfelvételre akkor kerülne sor ha a frakcióba nagyon kevés tag van és gyorsan kellenek a jelentkezők. Először egy GOV-ot írnék hogy a Városháza előtt lehetséges a jelentkezés X órakkor. Ha az illető megjelent akkor elkérném az iratait [Jogosítvány, személyigazolvány] majd ha mindent rendben találok megkérem hogy jöjjön fel a TeamSpeak 3 szerverre . Ha megjelent akkor beültetem a Buszba és ha végeztünk akkor elszállítjuk a telepre. Ha odaértük behúzom TS-en majd kikérdezem. Ha ott is mindent rendben találtam akkor egy gyors vizsgát kell lerakjon azért hogy megbizonyosodjak arról hogy ismeri a várost. Ha sikeres a vizsga akkor Újonc Sofőr rangra bekerül az F3-ba.
3.Beajánlás
Ha van egy barátod aki a szervezet tagja akkor minden hétvégén a meetingen lehetőség van a beajánlásra. Ha beajánlasz valakit akkor azért az illetőért felelőséget kell hogy vállalj . Ha ő kap minuszpontot akkor te is kapsz. Ez fordítva is igaz!Természetesen minden beajánlotnak lekell raknia a helyismereti viszgát. Ott ha nem sikerül akkor lehetősége van a pótvizsgára ami rá 3 napra lehetséges.

? Vizsgák: ?
Minden frakció tagnak le kell rakni a kötelező vizsgákat. Ha ezeket nem teszi meg akkor eltávolításra kerül az illető.
1. KRESZ Vizsga
Ez a vizsga arról szól hogy a vizsgáztató létrehoz egy kérdőívet amit elküld a vizsgázónak.Ebben a kérdőívben 4-5 KRESZ-el kapcsolatos kérdés van amit megkell válaszolnia. 2 hibapont után elutasításra kerül a vizsga és pótvizsgát kell tennie az illetőnek. -> 1 hét múlva. Természetesen a pótvizsgán a kérdések megváltoznak.
2.Profi Taxis vizsga
Ahhoz hogy megkapd a Profi Taxis rangot egy KRESZ vizsgát kell leraknod. A vizsga menete úgy lenne hogy egyeztet az illető a vizsgáztatóval majd abban az időpontban találkoznak InGame a telepen illetve TeamSpeak-en a Vizsga szobában. Ha minden rendben akkor a vizsgabiztos elküldi a vizsgázónak a lapot aminek a kitöltési ideje 15 perc. Ez a lap 6-7 kérdésből áll.
3.Nagy Vizsga:
Minden hónap végén a vizsgáztató létrehozna egy kérdőívet amit a Mester Taxis rangon lévő embereknek kikell tölteni. Vizsga menete:
A vizsgázó egyeztetne a vizsgáztatóval egy időpontra. Ha minden jól megy akkor InGame illetve TeamSpeak találkoznak.Ekkor a vizsgáztató elküldi a kérdőívet ami 10-11 kérdésből áll. Ennek a kitöltésére 15-20 perce lenne. 4 hiba amit maximum hibázhat a vizsgázó. Ha 4 hibapont felett teljesít akkor elutasításra kerül a vizsga is pótvizsgát kell teljesítenie -> 1 hét múlva.

?
Jelentés leadás:?
Minden Vasárnap Délig kötelező lenne leadni a tagoknak a jelentéseket. Ez természetesen a ranghoz lenne szabva hogy kinek mennyi jelentést kell leadnia ha a minimum alatt teljesítene a frakció tag akkor minuszpontot kapna figyelmeztetés képpen. Ennek a következményeit lent a Minusz, Plusz rendszerben megtalálható. Ha pedig a minimum felett teljesít akkor az illető pénz jutalomban részesülne. Ha pedig 100 + jelentést ad le a Frakció Tag akkor dupla rangupot kap. Ha kettő rangupot kap akkor a következtő heti meetingen nem kap rangot.

? Minusz, Plusz rendszer: ?
Lehetőség lenne pluszt kapni. Ezt csak akkor kapna egy személy ha 50 + jelentést ad le .
Minuszt bármikor lehet kapni. Kint hagyja az illető az autóját, tiszteletlen a társával/felettesével/utasaival, nem ő a sorelső és elfogadja a hívást, nem rádiózik, stb..
Ha egy illetőnek 3 minuszpont összejön akkor eltávolításra kerül a frakcióbol.
Viszont ha az ellenkezője azaz 3 plusz jön ki akkor kap egy rangupot illetve kap 1 millió forintot.

? Terveim a frakcióval: ?
Szeretnék egy összetartó , RP-s közösséget létrehozni ahova bárki szívesen belép.Aktív , elszánt tagokkal. Nem lennének kivételezések. Folyamatosan nézném a tagok szemszögét mit hogyan kellene megváltoztatni és ahhoz méltán faragni a frakciót.
Szeretném ha minden játékos úgy tekintene a frakcióra hogy ez egy kitartó , összeszedett szervezet. A többi frakcióval is egyeztetnék TB, casco stb.. . Sok ötletem van amiket megszeretnék valósítani. Mint említettem 5x voltam a tagja az FK-nak így tudom hogy mire van szüksége a tagoknak ahhoz hogy egy jó közösséget legyen a See City Taxitársaság.

? Rádiózás: ?
Nem szeretnék nagyon bonyolult rádiózást létrehozni de ahhoz hogy kitudjon az ember igazódni ezért kell egy rend.
Hívás fogadás : [Rendszám] XY-08 fogadja a [hívásszám] elindult az utasért.
-
Kiérkezés : [Rendszám] XY-08 kiérkezett az utashoz elindult a célhoz
-
Leszállítás : [Rendszám] XY-08 leszállította az utast vissza megy telepre
-
Ezek csak példák voltak ehhez hasonló rádiózási rendet képzeltem el .

? Fizetés: ?
Óránkénti Fizetés:
Óránként lenne rangtól függően 80-100 ezer forintos fizetés ez természetesen változna ha az FK számla úgy áll.
Hétvégi Juttatás:
Minden hétvégén a jelentésekhez viszonyítva kapnak bónuszokat a tagok. -> Dupla Rangup ; Frakció autó váltás ; Pénz Jutalom.

? Bérbeadás: ?
Lehetőség lenne ismételeten bérelni a frakciótol járműveket/Helikoptereket. Ezeknek az árait módosítanánk hiszen kevés jelenleg a bérlések száma és ahhoz hogy felpörgessük "Leárazást" tartanánk. Az Igazgató-Helyettes rangon lévő személyt vagy esetleg a Főleadert kéne felkeresni vagy Ingame vagy esetleg Fórumon. Természetesen a "Leárazást" követően megváltozna a bérlési ár.

? Frakció Szabályzat: ?

? Végszó: ?
Köszönöm szépen hogy végig olvastad . További szép napot!

Utoljára szerkesztve:

Buba

Az év Globális Moderátora 2020-ban.
Támogató
2019. 01. 13.
1 691
2 380
23
Kecskemét / Sopron
V4 karakter
Aleandro Guerrini
LV karakter
Taylor R Roosevelt
V2 karakter
Aleandro Guerrini
Szia végig olvastam a lapot , vannak benne jó dolgok , de van egy két olyan dolog amely szerintem felesleges , vagy nem túl jó ötlet.
1. az első 3 rangodat össze lehetne hozni igazából 1 rangra.
2. Élményképekért +pont... ezzel nem lenne baj ha 3 plusz pont után nem rangup-ot adnál.
Ha élményképekkel megoldja , hogy ranghoz jusson az az magas fizetéshez valamint vezetőségi tag eléréséhez , akkor még annyit se fog taxizni a szerveren , eddig aki taxizott az vagy a rangért csinálta , hogy felfele haladjon vagy a pénzért... szerintem nagyon gyorsan feltudnák húzni ezzel magukat , és a végén nem fognak taxizni a szerveren , csak élményképeket gyártanak. De ezt lehet csak én látom így.
3. Mappolás... Hát szerintem először bizonyítani kellene gyakorlatban és azután igényelnék egy frakció fejlesztés keretében mappolást. Ahhoz , hogy jól vezesd ezt a frakciót szerintem nem annyira lényeges maga a mappolás mint egy bandánál például , valamint most lett új telephely a frakciónak szerintem azzal el lehet kezdeni a bizonyítást gyakorlatban , hogy megfelelő vagy a leaderi pozícióra.

Látható ,hogy a lappal sokat foglalkoztál , rengeteg ikon található van benne , színek és hasonlók.
Amelyek számomra szemet szúrtak egy átolvasás után azokat leírtam , ezzel nem szerettem volna lehúzni a lapod , csak mint észrevétel leírtam.

Másik laphoz is leírtam , egy lap alapján nem derül ki , hogy gyakorlatban menne e az adott illetőnek így konkrét támogatás/nem támogatást nem írok egyikhez sem.

Sok sikert kívánok!

• Tetszik
Reactions: MiniYoda

MiniYoda

Zöldfülű
2019. 03. 22.
186
182
V2 karakter
Elizabeth Dawidson
2. Élményképekért +pont... ezzel nem lenne baj ha 3 plusz pont után nem rangup-ot adnál.
Ha élményképekkel megoldja , hogy ranghoz jusson az az magas fizetéshez valamint vezetőségi tag eléréséhez , akkor még annyit se fog taxizni a szerveren , eddig aki taxizott az vagy a rangért csinálta , hogy felfele haladjon vagy a pénzért... szerintem nagyon gyorsan feltudnák húzni ezzel magukat , és a végén nem fognak taxizni a szerveren , csak élményképeket gyártanak. De ezt lehet csak én látom így.
Szia, teljesen igazad van. Kijavítottam köszi hogy szóltál.

3. Mappolás... Hát szerintem először bizonyítani kellene gyakorlatban és azután igényelnék egy frakció fejlesztés keretében mappolást. Ahhoz , hogy jól vezesd ezt a frakciót szerintem nem annyira lényeges maga a mappolás mint egy bandánál például , valamint most lett új telephely a frakciónak szerintem azzal el lehet kezdeni a bizonyítást gyakorlatban , hogy megfelelő vagy a leaderi pozícióra.
Módosítottam.

Másik laphoz is leírtam , egy lap alapján nem derül ki , hogy gyakorlatban menne e az adott illetőnek így konkrét támogatás/nem támogatást nem írok egyikhez sem.
Persze , valamilyen formában kell bizonyítani ezért is írtam bele a lapomba :
5x voltam ennek a nagyon jó frakciónak a tagja.
nem véletlen írtam le . Köszi a véleményedet!

• Tetszik
Reactions: Buba

fatmarco

rock 'n' roll is the truth
Veterán Globális Moderátor
v2
2019. 01. 15.
663
747
21
V2 karakter
rafael_carballal🇲🇽
hát sok sikert néked

• Tetszik
Reactions: MiniYoda

Matthew_Koch

Újonc
2020. 04. 18.
22
16
V2 karakter
Matthew_Koch
Tetszik hogy sokat foglalkoztál a lappal. A Két vizsgával és a 30 kötelező jelentéssel van gond(Ha szeretnéd részletezem). Az hogy 5x voltál a frakcióban mit takar? Bennem ez sok kérdést felvett NEM TÁMOGATOM

ÜDV Egy volt Taxi

MiniYoda

Zöldfülű
2019. 03. 22.
186
182
V2 karakter
Elizabeth Dawidson
Szia kérlek részletezd mert szerintem a 30 jelentés bőven jó, hiszen 100-150 jelentést lelehet adni.
Az hogy 5x voltál a frakcióban mit takar?
Részleteztem hogy mit takar. De akkor leírom mégegyszer. Mivel 5x voltam a frakció tagja így tudom hogy a tagoknak milyen változtatásokra van szükségük.

• Tetszik
Reactions: fatmarco

Matthew_Koch

Újonc
2020. 04. 18.
22
16
V2 karakter
Matthew_Koch
Rendben. Általában most nyáron alig van általában délután szokott lenni. De ugyan ez van ha iskola van. Nem mindenki ér rá mindig lenni. A két vizsgát egybe kéne olvasztani és egyszer megcsinálni felesleges többször. Ezenkívül Miért 5x? Mert én itt arra gondolok hogy párszor ki is rúghatnak téged. Ezért nem tiszta. De ha a problémára tudsz megoldást mondani és elmondod miért 5x akkor szívesen megváltoztatom a véleményem

MiniYoda

Zöldfülű
2019. 03. 22.
186
182
V2 karakter
Elizabeth Dawidson
Módosítottam a vizsga részt. Egyeztetés mindennek az alapja. Nem úgy van hogy a vizsgáztató talál ki egy időpontot amin kötelező lenne megjelennie. Egyszer sem rúgtak ki az FK-ból ha kikerültem akkor időhiány miatt. Ha egyszer kéne megcsinálni a vizsgákat akkor a vizsgabiztos rangon lévő személy munkája teljesen megszünné és nem lenne semmi dolga. Minden Nagy vizsga után ha szép eredményt ér el akkor pénz jutalmat is kap a vizsgázó.
Edit: Módosításra került a Rang , Fizetés , Jelentés leadás rész.

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.