- 2019. 03. 22.
- 186
- 182
- V2 karakter
- Elizabeth Dawidson
? See City Taxitársaság ?
? Rólam: ?
Krisztiánnak hívnak. Jelenleg egy Gimnázium-ban tanulok. Az MTA pályafutásomat 2018-ban kezdtem el a See MTA V2 szerverén. Ezalatt az idő alatt nagyon sok embert tudtam megismerni , volt lehetőségem elég sok frackiót megjárni. Jelenleg 88.794 játszott percem van. Mindig törekszem a minimum felett teljesíteni. Tudok csapatmunkában dolgozni. Megértő/Elszánt vagyok . Nem kapom fel hamar a vizet, gördülékenyen tudom a szituációkat megoldani. Beillesztem pár negatív illetve pozitív tulajdonságomat:
Pozitív:
✔ Nem kapom fel hamar a vizet ✔
✔ Könnyen tudom kezelni a szituációkat ✔
✔ Megértő ✔
✔ Elszánt ✔
✔ Magabiztos vagyok ✔
Negatív:
✖ Kíváncsi ✖
✖ Merész ✖
✖ Válogatós ✖
✖ Feledékeny vagyok ✖
? Tapasztalataim: ?
A See MTA V2 szerveren szereztem sok tapasztalatot a Taxitársasággal kapcsolatban. Ezen a szerveren 5x voltam ennek a nagyon jó frakciónak a tagja. Több ötletem is volt hogy mit hogyan kéne változtatni . Ezeket megvalósítanám ha megkapnám a frakciót.Sok RP szituációba keveredtem már a jétékom során amiket megoldottam. Amikor ebben a frakcióban voltam akkor mindig a minimum felett teljesítettem.
? Rangok: ?
Diszpécser
Ez egy OOC rang bármilyen admin vagy FA/SA kerülne erre a ranga.
Szabadságon
Ezt a rangot csak azok az emberek kapnák meg akik fórumon jelezték a Leader felé hogy inaktív lesz 3 napnál többet
Újonc Sofőr
Ha egy ember bekerül a frakcióba akkor erről a rangról kezdene. Feladatkörébe tartozik a utasszállítás A-ból B-be. Illetve a nagyobb rangú személyek utasításainak követése, teknikák elsajátítása , tanulás.
Sofőr
Ahhoz hogy megkaphasd ezt a rangot egy vizsgát kell leraknod. Feladatköre nem változott ugyan az mint az Újonc Sofőrnek.
️Haladó Taxis
Nem kell vizsgát lerakni ehhez a ranghoz. Feladatköre nem változik ugyan az mint a Sofőrnek illetve az Újonc Sofőrnek.
Profi Taxis
Ehhez a ranghoz vizsgát kell lerakni.Vizsgával kapcsolatos információkat a Vizsga részben megtalálhatóFeladatköre megváltozott , kisebb rangú személyek figyelése/tanítása , személyszállítás A-ból B-be.
Mester Taxis
Feladatköre kicsit változott , kisebb rangú személyek figyelése/tanítása , személyszállítás A-ból B-be , Ha nincs fent nálla nagyobb rangú tőle kell engedélyeket kérni
Műszakvezető
Feladatköre megváltozott, figyelnie kell a szolgálatban lévő emberekre és azok rádiózásaira , munkájukra.Személyszállítás A-ból B-be.
Betanító/Vizsgáztató
Feladatköre részben változott meg. Újonc Sofőrök betanítása/levizsgáztatása. Mester Taxis-tól lefele lévő személyek figyelése. Ezen a rangon két személy tartózkodna egyik a betanító a másik a vizsgabiztos.
?Igazgató-Helyettes
Feladatköre megváltozott, a cég pénzügyeinek intézése , esetleges cascok kötése illetve a frackión belüli ügyeket intézni. Jármű bérbe adás, igazgató válláról könnyíteni a terhet.
Igazgató
Feladatköre nem változott ugyan az mint az Igazgató-helyettes-nek.
? Bekerülés: ?
Ahhoz hogy egy ember bekerüljön a Frakcióba 3 lehetősége van.
1. Fórum jelentkezés
A fórumon lehetséges lenne a jelentkezés egy Jelentkezés topicon belül. A mintát kijelölve beilleszteni egy új témához majd azt kitölti az illető és az 3 napon belül bírálásra kerülne.
Ha sikeres a jelentkezés akkor 1 napra rá a TeamSpeak 3 váróba illetve IG a telepen kell hogy megjelenjen az illető . Ha megjelenik akkor kikérdezném a szabályzatból, helyismeretből , RP Tudásáról.
2. IC tagfelvétel
IC tagfelvételre akkor kerülne sor ha a frakcióba nagyon kevés tag van és gyorsan kellenek a jelentkezők. Először egy GOV-ot írnék hogy a Városháza előtt lehetséges a jelentkezés X órakkor. Ha az illető megjelent akkor elkérném az iratait [Jogosítvány, személyigazolvány] majd ha mindent rendben találok megkérem hogy jöjjön fel a TeamSpeak 3 szerverre . Ha megjelent akkor beültetem a Buszba és ha végeztünk akkor elszállítjuk a telepre. Ha odaértük behúzom TS-en majd kikérdezem. Ha ott is mindent rendben találtam akkor egy gyors vizsgát kell lerakjon azért hogy megbizonyosodjak arról hogy ismeri a várost. Ha sikeres a vizsga akkor Újonc Sofőr rangra bekerül az F3-ba.
3.Beajánlás
Ha van egy barátod aki a szervezet tagja akkor minden hétvégén a meetingen lehetőség van a beajánlásra. Ha beajánlasz valakit akkor azért az illetőért felelőséget kell hogy vállalj . Ha ő kap minuszpontot akkor te is kapsz. Ez fordítva is igaz!Természetesen minden beajánlotnak lekell raknia a helyismereti viszgát. Ott ha nem sikerül akkor lehetősége van a pótvizsgára ami rá 3 napra lehetséges.
? Vizsgák: ?
Minden frakció tagnak le kell rakni a kötelező vizsgákat. Ha ezeket nem teszi meg akkor eltávolításra kerül az illető.
1. KRESZ Vizsga
Ez a vizsga arról szól hogy a vizsgáztató létrehoz egy kérdőívet amit elküld a vizsgázónak.Ebben a kérdőívben 4-5 KRESZ-el kapcsolatos kérdés van amit megkell válaszolnia. 2 hibapont után elutasításra kerül a vizsga és pótvizsgát kell tennie az illetőnek. -> 1 hét múlva. Természetesen a pótvizsgán a kérdések megváltoznak.
2.Profi Taxis vizsga
Ahhoz hogy megkapd a Profi Taxis rangot egy KRESZ vizsgát kell leraknod. A vizsga menete úgy lenne hogy egyeztet az illető a vizsgáztatóval majd abban az időpontban találkoznak InGame a telepen illetve TeamSpeak-en a Vizsga szobában. Ha minden rendben akkor a vizsgabiztos elküldi a vizsgázónak a lapot aminek a kitöltési ideje 15 perc. Ez a lap 6-7 kérdésből áll.
3.Nagy Vizsga:
Minden hónap végén a vizsgáztató létrehozna egy kérdőívet amit a Mester Taxis rangon lévő embereknek kikell tölteni. Vizsga menete:
A vizsgázó egyeztetne a vizsgáztatóval egy időpontra. Ha minden jól megy akkor InGame illetve TeamSpeak találkoznak.Ekkor a vizsgáztató elküldi a kérdőívet ami 10-11 kérdésből áll. Ennek a kitöltésére 15-20 perce lenne. 4 hiba amit maximum hibázhat a vizsgázó. Ha 4 hibapont felett teljesít akkor elutasításra kerül a vizsga is pótvizsgát kell teljesítenie -> 1 hét múlva.
?Jelentés leadás:?
Minden Vasárnap Délig kötelező lenne leadni a tagoknak a jelentéseket. Ez természetesen a ranghoz lenne szabva hogy kinek mennyi jelentést kell leadnia ha a minimum alatt teljesítene a frakció tag akkor minuszpontot kapna figyelmeztetés képpen. Ennek a következményeit lent a Minusz, Plusz rendszerben megtalálható. Ha pedig a minimum felett teljesít akkor az illető pénz jutalomban részesülne. Ha pedig 100 + jelentést ad le a Frakció Tag akkor dupla rangupot kap. Ha kettő rangupot kap akkor a következtő heti meetingen nem kap rangot.
? Minusz, Plusz rendszer: ?
Lehetőség lenne pluszt kapni. Ezt csak akkor kapna egy személy ha 50 + jelentést ad le .
Minuszt bármikor lehet kapni. Kint hagyja az illető az autóját, tiszteletlen a társával/felettesével/utasaival, nem ő a sorelső és elfogadja a hívást, nem rádiózik, stb..
Ha egy illetőnek 3 minuszpont összejön akkor eltávolításra kerül a frakcióbol.
Viszont ha az ellenkezője azaz 3 plusz jön ki akkor kap egy rangupot illetve kap 1 millió forintot.
? Terveim a frakcióval: ?
Szeretnék egy összetartó , RP-s közösséget létrehozni ahova bárki szívesen belép.Aktív , elszánt tagokkal. Nem lennének kivételezések. Folyamatosan nézném a tagok szemszögét mit hogyan kellene megváltoztatni és ahhoz méltán faragni a frakciót.
Szeretném ha minden játékos úgy tekintene a frakcióra hogy ez egy kitartó , összeszedett szervezet. A többi frakcióval is egyeztetnék TB, casco stb.. . Sok ötletem van amiket megszeretnék valósítani. Mint említettem 5x voltam a tagja az FK-nak így tudom hogy mire van szüksége a tagoknak ahhoz hogy egy jó közösséget legyen a See City Taxitársaság.
? Rádiózás: ?
Nem szeretnék nagyon bonyolult rádiózást létrehozni de ahhoz hogy kitudjon az ember igazódni ezért kell egy rend.
Hívás fogadás : [Rendszám] XY-08 fogadja a [hívásszám] elindult az utasért.
-
Kiérkezés : [Rendszám] XY-08 kiérkezett az utashoz elindult a célhoz
-
Leszállítás : [Rendszám] XY-08 leszállította az utast vissza megy telepre
-
Ezek csak példák voltak ehhez hasonló rádiózási rendet képzeltem el .
? Fizetés: ?
Óránkénti Fizetés:
Óránként lenne rangtól függően 80-100 ezer forintos fizetés ez természetesen változna ha az FK számla úgy áll.
Hétvégi Juttatás:
Minden hétvégén a jelentésekhez viszonyítva kapnak bónuszokat a tagok. -> Dupla Rangup ; Frakció autó váltás ; Pénz Jutalom.
? Bérbeadás: ?
Lehetőség lenne ismételeten bérelni a frakciótol járműveket/Helikoptereket. Ezeknek az árait módosítanánk hiszen kevés jelenleg a bérlések száma és ahhoz hogy felpörgessük "Leárazást" tartanánk. Az Igazgató-Helyettes rangon lévő személyt vagy esetleg a Főleadert kéne felkeresni vagy Ingame vagy esetleg Fórumon. Természetesen a "Leárazást" követően megváltozna a bérlési ár.
? Frakció Szabályzat: ?
? Végszó: ?
Köszönöm szépen hogy végig olvastad . További szép napot!
Utoljára szerkesztve: