ScreenShot küldése feltöltés nélkül!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

DavidBmc

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
231
275
20
V4 karakter
Cirino Milano Moretti
LV karakter
Misha Zinoviya
V2 karakter
Lia Giordano
MTA ScreenShot küldés
Feltöltés nélkül!
By: @DavidBmc

?Útmutató videó:

A felugró adf.ly oldalakot ignoráljátok azon ne kattintsatok semmire!A vissza gombal mennyetek vissza az oldalra majd a letöltés gombokkal le tudjátok tölteni a fileokat!

❓GY.I.K:

Ez egy PHP kód mely kikéri az MTA/screenshots mappábol a fileokat!Amint megnyomod az F12t létrehoz egy képernőmentést a mappába és sorba rendezi azokat.A legfrissebb mindíg ott lessz az oldalon.Visszamenőlegessen 0-∞ adhaszt meg számot hogy listázza az adott képet.
Nem kell külső oldalra feltöltened a képernő mentéseidet bajlódva azzal hogy megtaláld azokat majd eltudd küldeni adminisztrátornak.
A screenshot mappán kívül SEMMIHEZ!Abban az esetben ha mindent az útmutató videó szerint csinálsz akkor a program csak az MTA mappa tartalmát lássa és abbol nem enged ki!Illetve mappa listázáshoz sincs joga senkinek.
A játékosok kiderítik az IPcímed és szórakozhatnak az interneteddel!Csak saját felelőségre!!!Az IPcímet kilehet deríteni e módszer nélkül is!

Moderátor által szerkesztve, ekkor:
  • Tetszik
Reactions: Scream és Mumble

Scream

Too Fast 2 Live, Too Young 2 Die
Támogató
2019. 01. 10.
393
366
Mende
V4 karakter
Kaylee Madden
LV karakter
V2 karakter
Fasza videó és leírás. Használni fogom az tuti!?

DavidBmc

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
231
275
20
V4 karakter
Cirino Milano Moretti
LV karakter
Misha Zinoviya
V2 karakter
Lia Giordano
Bocsi a helyesírásomért de Slovák vagyok és nem vágom a magyar helyesírást.

A lightshot és a gyazo is bisztos jó.Én a Gyazot próbáltam és nekem nem jött be mivel hogy eltudjam küldeni valakinek mindíg le kellett ALT+TAB olnom és a HotKey se akart működni nagyon.Ha jóltudom az is úgy megy hogy fel tölti a képet valahova.Ezzel a módszerrel meg nem kell feltölteni.

Ezzel a módszerrel lehet egy kicsit elkell játszadozni de csak egyszer kell meg tenni amit a videóban meg is mutatok csak a hang az egy kicsit ....... a mikrofonom végett.

Nekem azzal szokott a legnagyobb problémám lenni hogy ha játékban vagyok és képet kell küldenem valamiröl akkor le kell ALT+TABolnom és utánna ha visszamegyek a játékra akkor kékhalált kap a gépem td_video_failture üzenettel vagy vagy DIRECT X - 3D Failture val :/

Ha fix IP címed van akkor meg nyert ügyed van mivel csak aszt kell elküldened az adott illetőnek IG.Ha nem fix akkor meg játék inditása előtt megnézed 2gomb nyomással.

Utoljára szerkesztve:

BenceV3

“Két lábon járó tech, dev support.”
SModerátor
v4
2019. 01. 10.
2 451
2 258
22
Budapest / Hatvan
V4 karakter
Scott Venturas
Jó kis megoldás, jó ötlet, de egy webszerver futtatásakor/saját IP cím kiadásakor gondolnunk kell a biztonsági résekre.
Például:
Egy ügy keretében elküldöd esetleg OOC chaten a megfelelő bizonyítékot, ami ugye a saját IP-címed kiadásával jár.
Tegyük fel: egy rosszindulatú játékos felmegy egy ingyenes Dos oldalra, és bepötyögi az általad elküldött IP címet, majd elindítja, akkor (az otthoni hálózatok 70%(?)-ánál) akár kevés időn belül eltűnsz a szerverről.
Én ezért nem alkalmaznám.

DavidBmc

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
231
275
20
V4 karakter
Cirino Milano Moretti
LV karakter
Misha Zinoviya
V2 karakter
Lia Giordano
Ebben igazad van!Javítom a posztot!De viszont aszt is figyelembe kell venni hogy a szolgáltatók töbségénél nem kapsz fix ip címet magyarul kihúzod bedugod a NET kábelt és már más az IP címed és már nemtudnak lőni.Illetve hogy más küldhet "bizonyitékot" IP loggerben és az adott személyek IP címét kiderítheti!Kicsit se lenne feltünő hogy valaki csak úgy az ugy közepén eltünik majd az adminnak asztmondja hogy elment az internet.

fevery

Újonc
2019. 08. 12.
34
21
fevery.cc
V4 karakter
Dom Devitt
V2 karakter
Dom Booker
XAMPP-hoz itt egy rendes link, már nem azért, de egy a helyedben egy rendes linkett oszottam volna meg, nem egy általad becsomagolt random zipet amiben senki nem tudja rajtad kívűl, hogy mi lehet benne ténylegesen :) Illetve sokak panaszkodnak, hogyha kiderűl az ip-d stb stb. Alaphelyzetben a legtöbb router tilt minden féle portot szóval nehezen tudnának bármit is kezdeni vele, kivétel ha nyitva van a 80-s port. Amúgy meg a legtöbb magyar szolgáltató dinamikus ip címmel lát el mindenkit szóval egy gyors router resi és más az ip-d.

tldr: Használjatok ShareX-t még mindig egy teljesen ingyenes nyílt forráskódú sokkal használhatóbb app mint a gyazo meg a többi szenny.

A felugró adf.ly oldalakot ignoráljátok azon ne kattintsatok semmire!A vissza gombal mennyetek vissza az oldalra majd a letöltés gombokkal le tudjátok tölteni a fileokat!
Amúgy ennyire pénzéhes nem lehetsz, hogy egy tutorial alá is ad.fly linket raksz...
pro tipp másoknak: Universal Bypass (átugorja ezeket az oldalakat, böngésző bővítmény)

Utoljára szerkesztve:

Morthy

see you in reality
2019. 01. 10.
1 429
1 273
23
V4 karakter
Aksel Olofson
LV karakter
Pedro R Moore
Szia tudom, hogy nem mindenki olyan szerencsés, hogy egy jó internettel plusz egy jó géppel rendelkezzen. De szerintem egy egyszerűbb géppel is minimális időbe telik feltölteni egy egy képet. Szerintem ezért az 1-2 percért nincs értelme kockáztatni a biztonságodat az internet hálózatán.
Amúgy szépen össze írtad.

DavidBmc

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
231
275
20
V4 karakter
Cirino Milano Moretti
LV karakter
Misha Zinoviya
V2 karakter
Lia Giordano
Amúgy ennyire pénzéhes nem lehetsz, hogy egy tutorial alá is ad.fly linket raksz...
pro tipp másoknak: Universal Bypass (átugorja ezeket az oldalakat, böngésző bővítmény)

Tutorial vagy nem tutorial a PHP kódot énkészitettem és egy fillért nem kérek el érte.Külomben is annyira fáj megnyomni a SKIP AD gombot meg várni 5mpt?
A pénzt az oldalba fektetem vissza úgyis(0.0011USD/click) az hogy te még eszt is sajnálod és veszed a fáradságot hogy még bővitményeket telepíts nekem 8 nem ebböl fogok megélni nyugi ;).

• Vicces
Reactions: tarcseh
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.