Elutasítva Scott_S_James ---> Jamie

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

AnG

Újonc
2020. 07. 22.
3
0
LV karakter
Scott James
zoldlogo.png

Neved:
< Scott_S_James >

A ban időpontja:
< 2020:08:16 11:35 >

A ban időtartama:
< 2030.01-01-01-01:00 >

Neve, aki bannolt:
< Jamie >

A ban oka:
< Farmmal való átverés (40.000 dollár) >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sziasztok megpróbálom még egyszer talán sikerül Na kezdjük az elején hogy mi is volt.
Na egyik ismerőssel játszottam amikor azt beszéltünk meg hogy ki kéne adni egy farmot ö 1 hétre adta ki én 3 hónapra adtam ki 40.000 dollár ért és meg is lett beszélve vele akinek kiadtam hogy mindent héten be fizettem farmot és ügye másnap nem tudtam fel jönni a szerver mert valamiért nem akart be kapcsolni a gépem vagy is be kapcsolt és csak windows betöltésig jutott el és újra indult újra telepítés se segített rajt és szét lett szedve a gép át lett rajta minden nézve és kiderült hogy ram hiba volt és amikor sikerült ramot szerezni és már láttam hogy késő volt mert be léptem a szerver már banolva voltam és amikor kaptam pk arra sajnos nem tudtam válaszolni mert akkor még banolva voltam fórumról és akkor még nem tudtam hogy lehet válaszolni olyan főrum fiókkal is lehet válaszolni aki játszik a szerveren és nem volt semmi szándékom hogy az adott illetőt át verjem farmmal meg ha lett volna akkor többi pénzt kértem volna töle de nem az volt a szándékom hogy át verjem. Köszönöm szépen aki elolvas/további szép napot jó gamet. :)
>

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 270
11 190
25
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
"7 napon belül maximum egy alkalommal írhatsz unban kérelmet."

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.