Scott Reyes - Ricardo Zoido [Orton]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

morty.

keep it clean
2020. 01. 15.
220
683
Kaposvár
LV karakter
scott.reyes🇺🇸
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
<
Scott Reyes >

Panaszra tett játékos neve:
<
Ricardo Zoido >

Panasz oka:
<
MG >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
https://streamable.com/tbvo4y >

Megjegyzés:
<
Meglátta a nevem mellett a voice rádió jelet, majd ledarált, tisztázám hogy én akkor a rádióba nem szóltam bele, véletlenül nyomtam rá a Z betűre, ezen fellángolása végül ehhez vezetett. Mivel kiafkolt így ezért nyitom a panaszkönyvet. >

lulbruhyuggy

Újonc
2020. 12. 03.
63
117
V4 karakter
Demarco Miles
LV karakter
Ricardo Zoido
Sziasztok!
Ez már a harmadik eset volt, hogy láttam, ahogy az autóddal lassan közeledsz a lövöldözés helyszíne felé. Az előző két alkalommal is folyamatosan a környéken mozogtál, miközben mi körbe-körbe jártunk, és te mindig ott voltál. A harmadik alkalommal végül lőni kezdtelek és eltaláltalak, bár akkor még nem is voltam biztos benne, hogy megöltelek. Azonban a három alkalom során egyértelművé vált számomra, hogy felderítőként figyelted a történéseket.
Hozzá tenném, hogy én nem láttam semmilyen ''ikont'' a neved mellett, mert akkor én hátra felé néztem ami az általad küldött bizonyítékon is látható, mellékesen a reakcióidőmön is látható ez az állítás.

Utoljára szerkesztve:

morty.

keep it clean
2020. 01. 15.
220
683
Kaposvár
LV karakter
scott.reyes🇺🇸
Sziasztok!
Ez már a harmadik eset volt, hogy láttam, ahogy az autóddal lassan közeledsz a lövöldözés helyszíne felé. Az előző két alkalommal is folyamatosan a környéken mozogtál, miközben mi körbe-körbe jártunk, és te mindig ott voltál. A harmadik alkalommal végül lőni kezdtelek és eltaláltalak, bár akkor még nem is voltam biztos benne, hogy megöltelek. Azonban a három alkalom során egyértelművé vált számomra, hogy felderítőként figyelted a történéseket.
Harmadik eset? Felelevenítenéd azt a hármat? Mert mai nap egyedül ezen az "akción" voltam. Az hogy számodra egyértelművé vált ez egy nagy tévhit. A klippet lassítsd le nyugodtan 0.5x-re. Reload miatt nem céloztál rám egyedül, a rádiózás ami egy pillanatnyi volt és akkor sem szólaltam a rádióba semmit az után sikerült engem letúrnod.
A kocsiban civilben voltam, se mellény, se fegyver sehol sem, ezzel lényegében azt sugallod hogy feltettél egy piros/feketére mindent aztán vagy civilt lősz le, vagy rendőrt.

És ha a "három eset" alatt három különböző időpontra / időpontokra gondolsz, akkor azt akkor kellett volna orvosolni és nem pedig most. Semmi bizonyítékod nem volt arról hogy én márpedig információ szerzés céljából vagyok ott, egyedül az erősítette meg benned ezt a gondolatmenetet hogy láttad a rádió ikont a nevem mellett.

• Tetszik
Reactions: OctaneLV

lulbruhyuggy

Újonc
2020. 12. 03.
63
117
V4 karakter
Demarco Miles
LV karakter
Ricardo Zoido
Láttalak a környéket körözni, de ezt már leírtam. Már látom az ügy végét, hogy szankcióban fognak részesíteni szoval úgy gondolom, hogy felesleges további sorokat írnom. A következő, hogy ezzel azt fejezed ki, hogy minden alkalommal, ahogy meglátom a kocsit egy képet kéne készítenem, hogy az ilyen esetek miatt be tudjam küldeni.

• Tetszik
Reactions: Kisnyavi

morty.

keep it clean
2020. 01. 15.
220
683
Kaposvár
LV karakter
scott.reyes🇺🇸
ahogy meglátom a kocsit egy képet kéne készítenem, hogy az ilyen esetek miatt be tudjam küldeni.
Te állítasz valamit. Akkor azt stabil lábakon álló érvekkel érdemes alátámasztani, én alátámasztottam azt amit tudtam és ami a panaszkönyv indítéka is egyaránt. Innentől kezdve Ortonon múlik minden. Részemről nincs más.

EDIT: Discord privát beszélgetés keretei közt sikerült megtárgyalnunk ami mindkettőnknek megfelel. Én nem kérem @lulbruhyuggy szankcionálását, ő pedig jobban oda figyel ezekután.

Semmis a panasz.

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.