Elutasítva Scott Remington - Daniel

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

csiga

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
45
10
24
Soltvadkert / Los Santos
V4 karakter
Boby Lane
zoldlogo.png

Neved:
< Scott Remington >

A ban időpontja:
< 2019.05.15 >

A ban időtartama:
< Örök ban. >

Neve, aki bannolt:
< Daniel >

A ban oka:
< Farmal való átverés. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Nem szerettem volna átverni a srácot, szimpán lejárt a farm bérlésem, felajánlottam hogy vissza adom neki a pénzt de ő így akarta. Majdnem egy éve, pontosabban 10 hónapja vagyok kitiltva egy olyanér amit ha el is követtem akkor sem szándékosan. >

Benett

Individuum
Very Important Person
2019. 01. 09.
6 392
2 668
Budapest
LV karakter
Calvin Sean
Amennyiben vissza tudod keresni a kitiltásodra vonatkozó panaszkönyvet, abban az esetben hajlok afelé, hogy átbeszéljük az ügyed.
Erre két napot adok.

csiga

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
45
10
24
Soltvadkert / Los Santos
V4 karakter
Boby Lane
Két órán át keresgéltem, vissza kerestem Daniel profilját, neki az első hozzászólás 2019 augusztusában volt, úgyhogy nem is értem hogy hogy tudott kibannolni. Továbbá By Pireira címszóval lettem bannolva, tehát gondolom ő vezette a PK-t, így az ő profilját is visszakerestem, ő egy darab PK-t vezetett le, mielőtt kibannolták hogy játékosokkal szembeni stílus, admin munka elrontása, tehát ezt sem értem. Mind a kettőjüknek végignéztem az összes topichoz a hozzászólásait, és az én PK-m nak nyoma sincs. Tovább visszanéztem a PK-kat 2019 február elejétől, április végéig, mivel március közepén volt a bannom, úgy sem találtam semmit, és a keresésben a szürű menüpontban a farm szóra rákerestem, és tulzás nélkül az összes farmos PK-t átnéztem, egyik sem volt az enyém. Úgyhogy nem tudom hogy ez hogy történt, a PK-t én életemben nem is láttam, szerintem ha a bannom PK-n keresztül történt volna, akkor nekem a harang ikonnál kellet volna lenni értesítésnek, ami nem volt. Eddig 3 nevem volt a szerveren, mind a háromra rákerestem, egyiknél sem dobott fel semmit, tehát rám PK-t nem is nyitottak, ergo esélyem sem volt tisztázni az ügyet. Elég sok időt rászántam a keresésre, de sajnos nem jutottam semmire. Remélem van valami más módja is ennek az esetnek a tisztázására.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.