Scott Lang jelentkezése a W-TAXIba

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

kriszcs1

Újonc
2019. 04. 08.
18
4
V4 karakter
Bruce Adams
LV karakter
Bruce Adams
W-TAXI.png

>> IC RÉSZ<<

Jelentkező teljes neve:

Scott Lang

Édesanyja leánykori neve:
Maria Lang

Születési helye,ideje:
Palermo

Lakcíme:
El Corona 1

Telefonszáma:
38761120155384

Rendelkezik érvényes B-kategóriás jogosítvánnyal?:
Igen

Van tapasztalata a munka terén?:
Sokat vezettem már , ismerem Los Santost és környékét. Buszvezetőként dolgoztam.

Önéletrajz (5-10 mondat):
Scott Lang vagyok, 1998. junius 28-án születtem Palermoban. 2006-tól a Palermoi Általános Iskolában végeztem a tanulmányaimat egészen 2014-ig. Ezután a Milánói Szakközépben tanultam 2018-ig, , ahol leérettségiztem. Angol , olasz és német nyelvből van bizonyitványom. 2016 óta B kategóriás jogosítványom van és aktívan vezetek. 2019-ben költöztem See City-be, ahol azóta élek. Célom, hogy a W-TAXI vállalat tagja legyek.

>> OOC RÉSZ<<

Teljes neved:

Szőke Krisztián

Hány éves vagy?:
19

Játszott perceid száma?:
1740

Jailek Bannok (UCP képpel):
https://imgur.com/a/V2rqcEJ

Mesélj magadról (5-10 mondat):
Szőke Krisztián vagyok, 19 éves. Informatikai rendszergazdának tanulok, jelenleg a technikusi évemet töltöm. Jövő évben kezdem az egyetemet. Szeretem a focit és az autósportot. Szinte az összes zenei stilust szeretem. See Mta-val körülbelül 2 éve játszottam először, viszont akkor nem gondoltam komolyan. Most viszont megint elkezdtem, és motivált vagyok.

Elolvastad a szabályzatot és elfogadod azt?:
Igen elolvastam és elfogadom

Jelentkező aláírása: Scott Lang

Snoobee

Zöldfülű
2019. 01. 19.
152
113
V4 karakter
Vo Giap Nguyen
LV karakter
Loading...
V2 karakter
Loading...
A W-Taxi vezetősége megkapta, és átolvasta jelentkezését. Örömmel értesítjük hogy lapja ELFOGADÁSRA került. További információkkal kapcsolatban e-mailben értesítjük!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.