Elutasítva Scott Lackwood (helyette írom) - > Edward

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Happyke

Újonc
2021. 07. 17.
11
12
V4 karakter
Tommy Lackwood
LV karakter
Israel Easebio
V2 karakter
Moralz David
zoldlogo.png

Neved:
< Scott Lackwood >

A ban időpontja:
< 2022-04-01 16:46:56 >

A ban időtartama:
< Örök >

Neve, aki bannolt:
< Edward >

A ban oka:
< Minősíthetetlen, abnormális viselkedés produkálása Főadminnal szemben, nem vagy idevaló! >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Hello.
Szeretnék a szerverre egy unbant, de még mindig nem értek egyet, és nem is értem, hogy miért kaptam kicket egy IC ügy miatt. A játékosok 80%-a azt az utat használja, és nem láttam még kicket emiatt, illetve ez teljesen IC ügy. Régebben emiatt direkt a rendvédelmisek oda álltak és figyelték azt az utat, hogy ki megy ott le, és nagyon sok játékost megbírságoltak (köztük engem is), mivel a KRESZ szabályait megszegtük, és teljesen jogosan járt el a rendvédelem, illetve volt legalább egy kis RP is. Én még mindig úgy gondolom, hogy ez teljes mértékben IC ügy, és nem értek egyet a kickel.

Ismerősöm mondta utólag, hogy jobb lett volna annyiban hagyni az egészet és nem leállni veled vitatkozni, hanem csak simán PK-t nyitni rád. Utólag persze okosabb az ember és igaza is lett volna, de sajnos a PK-val semmit nem értem volna el, mert általában úgy szoktátok ezt lezárni, hogy jajj egy kickben nem halsz bele, engedd el, meg hasonlók, hiába van igaza a sima játékosnak, illetve itt ráadásul egy Főadminnal szemben, szóval.. Hagyjuk is..

Beszéltem már Jamie Szuperadminnal a szerver kitiltással kapcsolatban, hogy oda miért kaptam amikor nem is csináltam ott semmit se, és hogy mi köze van a Fórum kitiltáshoz a Szerver kitiltás is, és ő magyarázta el nekem, hogy miért kaptam oda is egy örökös kitiltást.
"Mi köze van hozzá? Mind a kettő SeeMTA-s platform. Oda-vissza hatással vannak a dolgok."

Bár így utólag belegondolva nyilván jogos volt a kick, mert a Szerver szabályzat alapján jártál el, miszerint tilos a szembesáv, de azon a helyen nem érzem jogosnak a kicket. Volt már, hogy a VH melletti híd mellet lehajtottam az útról, egyenesen fel autópályára és amiatt kaptam egy kicket, azt teljesen jogosnak éreztem, nem is álltam le vitatkozni az Adminnal, de egy ilyen helyen ahol tényleg a játékosok 80%-a azt a lejáratot használja, és nem láttam még ott kicket (úgy hogy minden egyes nap fent voltam több mint 6-7+ órákat), egyáltalán nem érzem jogosnak azt a kicket.

A fórum kitiltást teljesen jogosan kaptam, túlléptem egy határt, és be kellett volna fejeznem, de annyira felcsesztem magam azon a kicken, hogy hirtelen indulatból nem bírtam befejezni, és csak azért is nyomattam a szöveget. Tudom, hogy ez nem mentesít fel ez alól, de gondoltam leírom, szóval szeretnék ide, a fórumra is UB kérelmet kérni.
>

• Hűha
Reactions: morty.

Edward

#justiceforAndrewTate
Very Important Person
2019. 01. 10.
4 686
5 965
LV karakter
Lewis Westlake
Látom nem sokat változott a felfogásod az elmúlt időben.
A kitiltás marad, mint fórumon, mint szerveren.

• Tetszik
Reactions: Happyke
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.