Scott jelentkezése a SeeMTA V3 Globális Moderátor teambe.
In-Game és Forum nevem:
In-Game Scott Jayden Jacques a nevem, a forumon pedig Scott néven vagyok megtalálható.
Korábbi forum neveim:
Ezen a forumon egyetlen névváltásom volt, mivel regisztrációkor nem tudtam, hogy az előző forummal ellentétben, itt a felh. nevet jeleníti meg, így valami hülye nevet adtam meg, amit megváltoztattam pár órán belül. Az előző forumon az In-Game neveimen voltam megtalálható, többnyire Scott Jayden Jacques, és Scott J Kenway neveken.
Mióta játszom a szerveren, ill. használom a forumot:
A See Game Systems szervereit a V3-al kezdtem, egészen pontosan 2015-08-22-én, este 8 óra környékén, forumra pedig 7 nappal később, 2015-08-29-én, reggel 8 óra körül.
Miért válasszatok a csapatba:
Ha valamit elvállalok, azt teljes odafigyeléssel, és precizitással csinálom, ha valami megtetszik mint elfoglaltság, szívesen csinálom hosszú ideig (akár évekig), ha esetleg annyira nem, akkor is legalább fél évig csinálom.
Miért szeretnék a csapat tagja lenni:
Viszonylag sokat használom a forumot, átlagosan 25-30 percenként ránézek, így ha bekerülnék a csapatba, legalább hasznossá tudnám tenni magam ezen a felületen is, alapvetően mindig érdekelt ez a gmod téma, és szívesen kipróbálnám magam benne.
Naponta mennyi időt töltök forumon:
Mint fentebb említettem, körülbelül 25-30 percenként felnézek forumra, átlagosan napi 1-2, és 3-4 óra közötti időt töltök el ezen a felületen, ami nyílván attól függően változik, hogy van-e dolgom fent.
Referenciáim és TeamSpeak:
Természetesen rendelkezem TeamSpeak-el, és mikrofonnal, referenciaként azt tudnám említeni, hogy a See Game Systems, Las Venturas szerverén Adminisztrátor voltam, 3-as adminként adtam le, körülbelül 2018 márciusa környékén, valamint V3-on a Nemzeti Nyomozó Iroda tagja vagyok 2018.09.06 óta, illetve gyakran vagyok Ideiglenes Adminsegéd.
Hogyan tudnám segíteni a kezdő forumozókat:
Amennyiben TeamSpeak-en keresnek fel kérdésekkel, természetesen megválaszolom őket, első sorban regisztrációval kapcsolatban, és az alapvető dolgok elmagyarázásával, forum szabályzat belinkelésével tudnám őket segíteni.
Miért ezen a forumon szeretnék globális moderátor lenni:
Jelenleg az SGS szerverei közül csak itt, V3-on játszom aktívan, így inkább az itteni közösséggel szeretnék foglalkozni forumon is, más MTA szerveren pedig nem játszom aktívan, ami nem tartozik az SGShez, így globális moderátornak sincs értelme jelentkeznem máshol.
Csapaton belüli ismerettségeim:
Két volt globális moderátor van, akit ismerek, Greg (Jelenleg 2-es admin) és Smoky (Jelenleg SASnetwork Gmod), mindkettőjüket az NNI-n belül ismertem meg.
10+ mondat magamról:
2003-ban születtem, és Szeptemberben töltöm a 16. életévemet. Budapest környékén élek, és Budapestre járok Középiskolába, ahol Szoftverfejlesztő szakon vagyok. Mindig is érdekeltek a számítástechnikai eszközök, és egy pár éve nagyon érdekel a szoftverfejlesztés, habár az iskolában nem igazán tanítanak olyan programnyelveket, amiknek hasznát venném, egy alapnak jó megtanulni őket az iskolában. Az iskola miatt eléggé otthon vagyok a HTML-ben, így a BB kódokat is ismerem, ami nyílván hasznos a Forum használata során. Az időm nagy részében (tanév közben) az iskolában, illetve itthon vagyok, és sok időt töltök a számítógép előtt. Sok zenét szoktam hallgatni, első sorban Old School Hip-Hop-ot, (West Coast) Gangsta Rap-et, és Gfunkot. Pár előadó, akiket gyakran hallgatok: Tupac, Eazy-E, Nate Dogg, Snoop Dogg, Ice Cube, Dr. Dre, N.W.A., és még néhányan. Sajnos itt kifogytam a publikus információkból magamról, így megemlíteném, hogy a jelenlegi forumon egyetlen figyelmeztetést kaptam, egy pár hete, amivel nem értek teljesen egyet, mivel az indoklásban a következő szabályzati pont volt megemlítve "10.) A mondandódnak legyen értelme, ha nincs és nem kapcsolódik a témához OFF-nak fogjuk tekinteni!", az eset egy PK-nál történt, ahol két buktatásban segédkező besúgóra tettek panaszt, az esetnél jelen voltam, és a PK-t rakó srácok PG-t követtek el az eset alatt, ami akkor különösebben nem érdekelt, mivel semmi kedvem/kedvünk nem volt egy 1-2 órás adminügyhöz, viszont, ha már PK-ra került a sor, gondoltam megemlítem, és véleményem szerint a témához tartozott, mert abban a szituációban történt, de sajnos utána nem tudtam felkeresni Smith-et, PK-t meg nem szerettem volna írni, nem is tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, mivel akkor még nem tudtam, hogy Globális moderátornak fogok jelentkezni, és nem foglalkoztam vele.
~Scott
Utoljára szerkesztve: