Scott jelentkezése.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Scott

if (me.Drink == "Coffee") { me.IsCoding = true; }
2019. 01. 10.
422
1 284
Budapest
V4 karakter
Cayetano_Albuquerque
LV karakter
Corey_Morton
Scott jelentkezése a SeeMTA V3 Globális Moderátor teambe.​

In-Game és Forum nevem:​
In-Game Scott Jayden Jacques a nevem, a forumon pedig Scott néven vagyok megtalálható.​
Korábbi forum neveim:​
Ezen a forumon egyetlen névváltásom volt, mivel regisztrációkor nem tudtam, hogy az előző forummal ellentétben, itt a felh. nevet jeleníti meg, így valami hülye nevet adtam meg, amit megváltoztattam pár órán belül. Az előző forumon az In-Game neveimen voltam megtalálható, többnyire Scott Jayden Jacques, és Scott J Kenway neveken.​
Mióta játszom a szerveren, ill. használom a forumot:​
A See Game Systems szervereit a V3-al kezdtem, egészen pontosan 2015-08-22-én, este 8 óra környékén, forumra pedig 7 nappal később, 2015-08-29-én, reggel 8 óra körül.​
Miért válasszatok a csapatba:​
Ha valamit elvállalok, azt teljes odafigyeléssel, és precizitással csinálom, ha valami megtetszik mint elfoglaltság, szívesen csinálom hosszú ideig (akár évekig), ha esetleg annyira nem, akkor is legalább fél évig csinálom.​
Miért szeretnék a csapat tagja lenni:​
Viszonylag sokat használom a forumot, átlagosan 25-30 percenként ránézek, így ha bekerülnék a csapatba, legalább hasznossá tudnám tenni magam ezen a felületen is, alapvetően mindig érdekelt ez a gmod téma, és szívesen kipróbálnám magam benne.​
Naponta mennyi időt töltök forumon:​
Mint fentebb említettem, körülbelül 25-30 percenként felnézek forumra, átlagosan napi 1-2, és 3-4 óra közötti időt töltök el ezen a felületen, ami nyílván attól függően változik, hogy van-e dolgom fent.​
Referenciáim és TeamSpeak:​
Természetesen rendelkezem TeamSpeak-el, és mikrofonnal, referenciaként azt tudnám említeni, hogy a See Game Systems, Las Venturas szerverén Adminisztrátor voltam, 3-as adminként adtam le, körülbelül 2018 márciusa környékén, valamint V3-on a Nemzeti Nyomozó Iroda tagja vagyok 2018.09.06 óta, illetve gyakran vagyok Ideiglenes Adminsegéd.​
Hogyan tudnám segíteni a kezdő forumozókat:​
Amennyiben TeamSpeak-en keresnek fel kérdésekkel, természetesen megválaszolom őket, első sorban regisztrációval kapcsolatban, és az alapvető dolgok elmagyarázásával, forum szabályzat belinkelésével tudnám őket segíteni.​
Miért ezen a forumon szeretnék globális moderátor lenni:​
Jelenleg az SGS szerverei közül csak itt, V3-on játszom aktívan, így inkább az itteni közösséggel szeretnék foglalkozni forumon is, más MTA szerveren pedig nem játszom aktívan, ami nem tartozik az SGShez, így globális moderátornak sincs értelme jelentkeznem máshol.​
Csapaton belüli ismerettségeim:​
Két volt globális moderátor van, akit ismerek, Greg (Jelenleg 2-es admin) és Smoky (Jelenleg SASnetwork Gmod), mindkettőjüket az NNI-n belül ismertem meg.​
10+ mondat magamról:​
2003-ban születtem, és Szeptemberben töltöm a 16. életévemet. Budapest környékén élek, és Budapestre járok Középiskolába, ahol Szoftverfejlesztő szakon vagyok. Mindig is érdekeltek a számítástechnikai eszközök, és egy pár éve nagyon érdekel a szoftverfejlesztés, habár az iskolában nem igazán tanítanak olyan programnyelveket, amiknek hasznát venném, egy alapnak jó megtanulni őket az iskolában. Az iskola miatt eléggé otthon vagyok a HTML-ben, így a BB kódokat is ismerem, ami nyílván hasznos a Forum használata során. Az időm nagy részében (tanév közben) az iskolában, illetve itthon vagyok, és sok időt töltök a számítógép előtt. Sok zenét szoktam hallgatni, első sorban Old School Hip-Hop-ot, (West Coast) Gangsta Rap-et, és Gfunkot. Pár előadó, akiket gyakran hallgatok: Tupac, Eazy-E, Nate Dogg, Snoop Dogg, Ice Cube, Dr. Dre, N.W.A., és még néhányan. Sajnos itt kifogytam a publikus információkból magamról, így megemlíteném, hogy a jelenlegi forumon egyetlen figyelmeztetést kaptam, egy pár hete, amivel nem értek teljesen egyet, mivel az indoklásban a következő szabályzati pont volt megemlítve "10.) A mondandódnak legyen értelme, ha nincs és nem kapcsolódik a témához OFF-nak fogjuk tekinteni!", az eset egy PK-nál történt, ahol két buktatásban segédkező besúgóra tettek panaszt, az esetnél jelen voltam, és a PK-t rakó srácok PG-t követtek el az eset alatt, ami akkor különösebben nem érdekelt, mivel semmi kedvem/kedvünk nem volt egy 1-2 órás adminügyhöz, viszont, ha már PK-ra került a sor, gondoltam megemlítem, és véleményem szerint a témához tartozott, mert abban a szituációban történt, de sajnos utána nem tudtam felkeresni Smith-et, PK-t meg nem szerettem volna írni, nem is tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, mivel akkor még nem tudtam, hogy Globális moderátornak fogok jelentkezni, és nem foglalkoztam vele.​
~Scott​

Utoljára szerkesztve:

Ivano

Fórum Császár
Támogató
2019. 01. 10.
1 933
4 427
25
Mogyoród
V4 karakter
Ivano Luchese
LV karakter
Ivano Luchese
Támogatom a lapot, szerintem beleillene a csapatba.

• Imádom
Reactions: Scott

Crypt

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
32
75
V4 karakter
Jasmine Aaliyah
LV karakter
Maddie Gia
Ismerem, szerintem eltudná végezni azt amit el kell végeznie én Támogatom a jelentkezési lapját! :D

• Imádom

SzabY

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
22
63
V4 karakter
Kenny S Bradshaw
LV karakter
Kenny S Kenway
V2 karakter
Michael Kenny
Ismerlek rég óta, szerintem te bele illenél a csapatba. Támogatom. Sok siket.

• Imádom
  • Tetszik
Reactions: deveron és Scott

Aaron

EX GA5/EX Veterán GMOD
Támogató
2019. 01. 09.
577
337
37
V4 karakter
Aaron Keegan
Korrekt lapot írtál, szépen összeszedetten.
Egy meghallgatást megérne mindenképpen :)

• Imádom

Predi

pártatlan békebíró és diplomata
Fő Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
2 732
5 437
Würzburg / Budapest
www.twitch.tv
V4 karakter
Roxy Trevisano
LV karakter
Bruno Fleming
V2 karakter
Blasius Kensington
Scott komám mi már ismerjük egymást régebböl is :D Szerintem probléma mentesen el tudod végezni ezt a munkakört is!
Ezt meg csak úgy itt hagyom :p Sok Sikert!!

• Imádom

Greg

had legyek valaki
2019. 01. 09.
181
539
22
LV karakter
leah.anys (理維)
Jajj itt is megemlítettek, amanóba, így kötelez a testvériség szelleme, hogy ideírjak.
Amúgy nem lett rossz lap, Aaron apa igazából leírta a dolgokat.
Mindenhez komolyan állsz házzá, bár van amikor nem úgy végződik, ahogy.. de na, van ez így.
Sok sikert!

• Imádom

Theodis

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 13.
248
310
V4 karakter
Theodore Crawford
LV karakter
Theodis Oatney
Hát elég hézagos lett a sztori, de attól függetlenül el tudnád végezni a munkádat :rolleyes:

• Imádom

asmoky

fallen angel
2019. 01. 10.
3 408
7 938
21
V4 karakter
Patrick Steele
LV karakter
Patrick Mendoza
Abszolúte alkalmas, fél évig dolgoztam veled ott is maximálisan teljesítettél. Sok sikert!

• Imádom
  • Tetszik
Reactions: Fede és Scott

Jerry

A nép hangja
Very Important Person
2019. 01. 08.
3 910
4 547
31
Mulholland 🌆
V4 karakter
Quinto Montanez 🇲🇽
Szia!

A csapat többsége támogatott téged, ezért tovább jutsz a TS meghallgatásra.
A lapod egyébként korrekt lett, volt egy figyelmeztetésed ami nem rég járt le, ezt nem túl pozitív, hiszen ellent mond a feltételeknek.
Viszont ha nem tünteted fel a lapodban, észre se vettem volna, így hajlandó vagyok beszélni a dolgokról.
Hamarosan kapni fogsz információt a TS beszélgetéssel kapcsolatban.

További szép napot!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.