Scott Jayden Jacques panasza Benito Luz Manzanares-re. [Maxii]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Scott

if (me.Drink == "Coffee") { me.IsCoding = true; }
2019. 01. 10.
422
1 284
Budapest
V4 karakter
Cayetano_Albuquerque
LV karakter
Corey_Morton

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Scott Jayden Jacques

Panaszra tett személy InGame neve:
Benito Luz Manzanares

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Túsztárgyaló ok nélkül való megölése, DM.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Egy admin hamarosan csatolja.

Megjegyzés:
Egy túszejtés során a váltságdíjon kívül abban egyeztünk meg, hogy amint kint van a túsz, elvonulunk 5-10 percen belül, erre 2 perc múlva a mesterlövészeik elkezdtek lövöldözni, elsőként/másodikként engem, mint (rp szeint) fegyvertelen túsztárgyalót öltek meg, majd lőtték a többi rendvédelmist, amire nem adtunk okot, mivel (még) nem szegtük meg az egyezséget sem, és nem is ártottunk nekik. Később írogattam TS-en a leaderrel, Flavio-val, azt mondta, hogy azért lőttek a mesterlövészek, mert nem szólt a mesterlövészeknek a tervről, ezért kezdtek el lőni, viszont szerintem ez nem mentesíti őket, meg sem próbálták jóvátenni, nem állította le őket, nem jelezte adminnak, hogy "véletlenül" öltek meg minket, és folytassuk, nyugodtan DMeltek tovább, esély nem volt RPzni, miután átadtuk a pénzt, a túszt sem volt idő elszállítani.

Utoljára szerkesztve:

Fory

i put some ice on you 'cause you got a cold heart
2019. 01. 10.
280
2 026
22
V4 karakter
Aurelien Daviau
Várom az frakció válaszát, illetve a mesterlövészét is. (Fory vagyok csak nincsen admin jel még rajtam.)

• Tetszik
Reactions: Danesz és Aspect

Lyght

Újonc
2019. 01. 11.
4
2
25
V4 karakter
Lucio Rosario Manzanares
Sziasztok, én fogok egyelőre a frakció és a mesterlövészek nevében válaszolni.

Mielőtt még jobban belefolynánk a dolgokba:

1. "Fory majd csatolja" dolgokból nem kaptunk még semmit.
2. Ugyanennél az esetnél a túszt nem hogy idő nem volt elszállítani, a ti mesterlövészetek lőtte fejbe. Innentől nem igazán érzem a panasz relációját, beállítva a dolgokat, hogy mi ellehetetlenítjük a túsz biztonságba helyezését és így tovább... hiszen ti magatok ölitek meg. Amit messze nagyobb hibának érzek.

UI: A túsz egy néger lány volt, jól láthatóan fegyvertelen, kék ruhában, kb. lehetetlen összekeverni egy felfegyverzett Vagosossal. Míg a túsztárgyaló egy láthatóan felfegyverzett, bevetési skines NNI-s volt.

Utoljára szerkesztve:

Scott

2019. 01. 10.
422
1 284
Budapest
V4 karakter
Cayetano_Albuquerque
LV karakter
Corey_Morton
Nem tudom, hogy a tússzal mi lett, ugyanis 2 percel miután kiértem az épületből, fejbelőttek, miután rádiózták, hogy mesterlövészek lőnek valahonnan. Onnantól, hogy, már kiséret nélkül volt egy lövöldözés közepén, műveleti területen, bárminek nézhették.
Hozzátenném az a "felfegyverzett bevetési skines" én voltam, scriptileg Mp5 és dezi volt nállam, RP szerint lepakolva, civil skinben egy mellénnyel.

Fory látta a killogokat, ha szükséges gondolom beküldi.

Scream

Too Fast 2 Live, Too Young 2 Die
Támogató
2019. 01. 10.
389
344
Mende
V4 karakter
Kaylee Madden
LV karakter
V2 karakter
Sziasztok. Akkor én is le írnám a véleményem, és a történéseket a szemszögemből.

Én a történések nagy részében váltogattam a pozíciómat, egy úgymond megfigyelőt játszottam és vártam a bizonyos behatolást mi után én feladatom lett volna a kint biztosító rendvédelmi tagokat likvidálni. Ez a folyamat legalább 30 percen keresztül játszódott miután is rádióba a következő beszélgetés hangzott el:

[2019-01-10 22:23:21] [Output] : Cristobal Saenz Manzanares mondja ((rádióba)): Mennyien vannak
[2019-01-10 22:23:22] [Output] : Flavio R Lynch mondja ((rádióba)): fent kimegyünk
[2019-01-10 22:23:22] [Output] : Benito Luz Manzanares mondja ((rádióba)): kevesen vannak
[2019-01-10 22:23:27] [Output] : Omar Aleman mondja ((rádióba)): kevesen? fussunk ki?
[2019-01-10 22:23:32] [Output] : Benito Luz Manzanares mondja ((rádióba)): kb 5öt láttam.
[2019-01-10 22:23:33] [Output] : Flavio R Lynch mondja ((rádióba)): fent sorba óvatosan

Ezek után én a bizonyos pozíciómat felvettem és miután megláttam kint az első emberünket tüzet nyitottam a rendvédelmi tagokra. A túszra külön figyeltem hogy ne lőjem meg még véletlenül se, cserébe az egyik TEK-es mesterlövész ezt meg tette helyettem. Én semmiféle értesítést nem kaptam arról, hogy ne nyissak tüzet vagy miután tüzet nyitottam azt szüntessem meg.

Én itt leírtam mindent amit gondolok a dolgokról, és a bírálásig nincs más hozzá fűzni valóm.

Lyght

Újonc
2019. 01. 11.
4
2
25
V4 karakter
Lucio Rosario Manzanares
Teljes mértékben komolytalannak tartom a panaszt. A túszt és a túsztárgyalót is rendvédelmis mesterlövészek ölték meg. Nem MI.
A túszt meg "bárminek nézhették", pontosan egy fegyvertelen civilnek nézhették semmi másnak. Más ezért elég komoly jaileket kap, köztük én is.

Scott

2019. 01. 10.
422
1 284
Budapest
V4 karakter
Cayetano_Albuquerque
LV karakter
Corey_Morton
Rendvédelmis mesterlövészek? Netán Benito Luz Manzanares rendvédelmis? Engem ő ölt meg, killog alapján, és nem gondolnám, hogy bármely rendvédelmis lőtt oda, ahol csak rendvédelmisek voltak. Nem tudom, honnan jött, hogy rendvédelem lőtt volna ránk. Persze. Nyílván a rendvédelem tegjai voltak a túszejtők is..
Továbbra is tartom, hogy semmi okotok nem volt ránklőni, volt egy IC megállapodás, miszerint mi 5-10 percen belül elmegyünk, ha 10 perc múlva még mindig sehova nem indultunk volna, vagy a TEK elkezdett volna sorakozni, megérteném, hogy miért lőttök, de így nem. Nem egyszerűbb bevallani, hogy hibáztatok, mint a rendvédelmis mesterlövészekre kenni?

Lyght

Újonc
2019. 01. 11.
4
2
25
V4 karakter
Lucio Rosario Manzanares
Lehet félre informáltak de úgy hallottam, hogy ugyanaz a TEK mesterlövész ölte meg a túszt, tárgyalóval együtt.

Azt nem érzed elég komolynak, hogy a rendvédelmis lelövi a fegyvertelen civilt "csak úgy", aki ráadásul a túsz? Hirtelen már nem kell komoly indoklás az ölésre? Nem egy embert jaileznek ezért.

Nem hárítani akarom a dolgokat, de mi hibánk már rég tisztázva lett. Beszivattuk magunkat a kommunikáció hiányával. Elszúrtuk a menekülési lehetőségünket ami le lett beszélve, ezért jó párunk meghalt. IC esemény, IC következményekkel. Ezen nem nagyon lehet már mit ragozni, legközelebb odafigyelünk rá.

Viszont teljes mértékben komolytalan az egész, miután ti magatok ölitek meg az ártatlanokat, sőt a túszt akiért ki lett mindenki vezényelve, akiért fizetve lett, akit "megmentettetek". Mind két fél hibázott, ami előfordul és lehet tanulni belőle, de nem... az a 10 perc annyira fájt, hogy inkább itt irogatunk napokig. És ha már egymással való kiszúrósdit akarsz játszani, akkor hasonlítsuk össze a két "hiba" súlyosságát. Gondolom kedvesen megfogja köszönni neked a szóban forgó TEK SPSU-s.

• Tetszik
Reactions: Taco és BAGWELL

Scott

2019. 01. 10.
422
1 284
Budapest
V4 karakter
Cayetano_Albuquerque
LV karakter
Corey_Morton
Már elmondtam, nem tudom, hogy a tússzal mi történt, azt se tudtam, hogy meghalt. De még ha rendvédelmis is lőtte le, valószínűleg nem ő kezdett el a többiek közé lövöldözni, hanem ti. Mikor lett tisztázva a részetek? Az lett tisztázva, hogy nem leader parancsára kezdtetek DMelni, hanem magatoktól.
Semmi okotok nem volt elkezdeni lövöldözni még, nem a 10 perc fáj, hanem, hogy nem tudtam RPzni mert beindult a DM vágyatok.

Lyght

Újonc
2019. 01. 11.
4
2
25
V4 karakter
Lucio Rosario Manzanares
Az első lövésem 4 TEK-esre volt akik a felső bejáratnál sorakoztak behatolásra, miután kint a túsz. Mire következtetnék ebből? Hogy behatoltok a bentiekre.

Scott

2019. 01. 10.
422
1 284
Budapest
V4 karakter
Cayetano_Albuquerque
LV karakter
Corey_Morton
Akkor azt megértem, hogy őket miért lőtted le. De aki 50 méterre volt a bejárattól, illetve a túsztárgyalót (engem), aki a túsz mellett állt folyamatosan miért öltétek meg? Mégcsak fegyver sem volt a kezemben, amivel rátok lőttem volna.

BAGWELL

Újonc
2019. 01. 11.
12
10
V4 karakter
Lucho De La Manzanares
LV karakter
-
V2 karakter
-
Ahoj!
Én is jelen voltam az esetnél, így a PK tulajdonképpen ugyanannyira vonatkozik rám, mint Benitora.
Mivel Light elég korrekten összefoglalta a történteket, nem kívántam hozzászólni, azonban a többszöri burkolt minősítésed felénk, és a frakció felé igencsak böki a csőrömet.
Egyrészt beismertük, hogy mi is hibáztunk, nem volt megfelelő a kommunikáció, történt egy kis félreértés. Ámbár nem teljesen értem, hogy az éppen behatoláshoz felsorakozó TEK embereit, én már miért ne lőhetném ki.
Az, meg hogy a tűzharc közepette téged is eltaláltak, hát igen ez sajna akármilyen furcsa, megesik.

A harmadik hozzászólásodra reflektálva, pedig, ha legközelebb a "DM vágyaimat" szeretném kiélni, majd felcsücsülök a tetőre egy mesterlövésszel és lecampelem a gyárat, arra nyilván semmi kivetnivalód nem lenne.

Utoljára szerkesztve:

Scott

2019. 01. 10.
422
1 284
Budapest
V4 karakter
Cayetano_Albuquerque
LV karakter
Corey_Morton
Ha a TEK behatoláshoz készül, akkor nyílván őket ki kell lőnötök. De én két autó között álltam, 10 méteres körzetemben csak a túsz volt, semmi véletlen nem volt abban, hogy jajj eltaláltál, mert mást akartál megölni, azt lőttétek, akit láttatok. Egyszer-kétszer még oké, de az elmúlt 2 napban vagy 5 dara volt veletek, azt hittem, hogy legalább a túszejtés valami féle RPre megy, de ebből is csak dara lett, amint megkaptátok a pénzeteket.

A gyárral meg nyugodtan leállhatsz. Leültem érte a büntetésem, egy tisztázatlan, szabályzatban nem szereplő szabályt szegtem meg, amiről még hallani is alig hallottam mióta visszatértem.

hasiis

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
77
251
30
V4 karakter
Severe_Tasse
Nos akkor én is hozzá szólnék az ügyhöz mivel jelen voltam. És ha már ti rpzni akartatok és nem pedig dmelni akkor lenne egy kérdésem úgy az egész rendvédelem felé. Ha eppen mi okosba és dara nélkül akarunk eltávozni előre kitervelten akkor miért van az, hogy ti bejöttök ránk úgy, hogy mi a társatokat fogva tartjuk nem féltitek az életét? Az már lényegtelen, hogy akkor is ti magatok lőtétek fejbe a saját tásatok mint túsztárgyaló ezzel nincs gond? csak azzal ha mi nem tartunk be valamit? ami csak IC volt megbeszélve egy IC ügy ugyan úgy mint a rendőri túl kapás egy bizonyos esetnél. Szerintem ezzel nincs semmi gond főleg úgy, hogy szándékát se láttuk annak, hogy ti távozni akartok a helyszínről.

• Vicces
Reactions: kudler

Scott

2019. 01. 10.
422
1 284
Budapest
V4 karakter
Cayetano_Albuquerque
LV karakter
Corey_Morton
Először is. NEM RENDVÉDELMIS ÖLT MEG (Hacsak Benito nem rendvédelmis).
Másodszor. Nyílván nem fogunk otthagyni titeket, ha nem adjátok meg magatokat, akkor lőni fognak rátok, ez mindig is így volt, de ez a TEK, és a bevetési egységek része. Én ilyenkor elmennék kihallgatni a túszt, kicsit RPzni, de ezt azzal ellehetetlenítitek, hogy lövitek akit láttok.
Ha 10 perc volt megbeszélve, hogy elmenjünk, és 2 perc múlva még ottvagyunk, megöltök mindenkit, mert páran felálltak ajtóhoz? Mivan, ha nem tudnak róla, hogy nem megyünk be?
(Nyílván a TEK bemegy, de IC véve, ha betartanánk a teljes elvonulást.)

Fory

2019. 01. 10.
280
2 026
22
V4 karakter
Aurelien Daviau
Előszőr is leszögezném, hogy a túsztárgyalót nem rendvédelmis ölte meg, hanem egy sniperes a hegyről, hamarosan utána járok, hogy ki volt aki megölte a túszt, de ha jól emlékszem akkor elvérzett.

• Tetszik

Scott

2019. 01. 10.
422
1 284
Budapest
V4 karakter
Cayetano_Albuquerque
LV karakter
Corey_Morton
Módosítottam a panaszt, és bemásoltam a killogot, mint kiderült nem Benito, hanem Omar Aleman ölt meg, illetve Monique Atkins-al kapcsolatban semmilyen killog nem található.

Fory

2019. 01. 10.
280
2 026
22
V4 karakter
Aurelien Daviau
Rossz log lett másolva, nem ezt adtam meg neked, az a log már nincsen meg. Benito ölt meg Sniperrel.

• Tetszik

Scott

2019. 01. 10.
422
1 284
Budapest
V4 karakter
Cayetano_Albuquerque
LV karakter
Corey_Morton
Ebben az esetben visszaállítottam a PK-t.

Fory

2019. 01. 10.
280
2 026
22
V4 karakter
Aurelien Daviau
Mivel már nem vagyok admin, ezért más fogja bírálni.

• Tetszik
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.