Elutasítva Scott Christensen unban kérelme-Dave felé

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

nimrod56

Újonc
2019. 06. 27.
14
0
LV karakter
Iohannis Hagi
zoldlogo.png

Neved:
< Scott Christensen >

A ban időpontja:
< 2018.12.10 >

A ban időtartama:
< 2030.12.10 >

Neve, aki bannolt:
< Dave >

A ban oka:
< Adminszidas >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Szep napot annak,aki ezt most olvassa.Eloszor is aval kezdenem,hogy hihetetlenul sajnalom az egeszet,amit tettem,mostamr tudom,hogy ezt nem szabadott volna meg veletlenul sem megcsinalnom,de elborult az agyam es meg nem tudtam akkor,hogy ez mekkor buntetessel jar es azert megis csak lekaromkodni valakit csak azert,mert a dolgat vegezte nem szep dolog.Mostmar nagyon sok ido eltelt azota amiota ezt a bant kaptam,nagyon szeretnek kapni meg egy utolso eselyt es megmutatni,hogy ez az esely nem lesz hiaba valo,megigerem ezentul jol fogok viselkedni es azt is garantalom,hogy ha ,eg egy ilyet elkovetek,akkor belatom es tobbet nem fogok rinyalni.De nagyon szeretnek vegre ujra RP zni a szerveren,elmondhatatlanul hianyzik es szerintem ez meg is latszik,hogy mar majdnem 1 eve folyamatosan irogatom az UB t.Ha most kapok meg egy eselyt,akkor fogok orulni annak,hogy ujra RP zhetek es jatszhatok a SeeMta v3 szerveren,de ha most nem kapok egy utolso eselyt meg akkor leszallok mindenkirol es ne mirogatok ujabb UB-kat.Nagyon szepen koszonom azt,hogy elolvastad,barhogy is lesz meghozva ez a dontes,en olyannak fogom elfogadni es belatom,hogy hibaztam,nem szabadott volna.Ha esetleg nem fogadnatok vissza,akkor elmondom azt is,hogy nagyon jo elmeny volt a szerveren jatszani,megtisztelo.(utoljara bocsanat,helyesirasi hibakert bocsi es az ekezetekert). >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.