Elutasítva Scott Christensen unban kérelme-Dave felé

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

nimrod56

Újonc
2019. 06. 27.
14
0
LV karakter
Iohannis Hagi
zoldlogo.png

Neved:
< Scott Christensen >

A ban időpontja:
< 2018.12.32 >

A ban időtartama:
< 2030.12.32 >

Neve, aki bannolt:
< Dave >

A ban oka:
< Adminisztrátor szidása [Fogadott PM]: Scott Christensen (166): anyád budös picsáját börtönözz be te fasszopó mocskos ahyalágyult buzi admin! >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Szia! Eloszor is,nagyon megbantam,amit csinaltam es tudom,hogy nem kellett volna.Nem vettem komolyan a szervert es nem nagyon erdekelt,hogy mi fog tortenni meg ilyesmi. Hihetetlenul megbantam azt,amit csinalatam es ha kapok meg egy eselyt,megigerem,hogy nem fogok soha tobbe illyet csinalni,bocsanatomat kerem az admintol . Tevedni emberi dolog,igaz az is,hogy en nagyot tevedtem,de ezt a hibat most szeretnem kijavitani,volt idom gondolkodni,hogy mit tettem,nem gondoltam akkor a kovetkezmenyre. Nagyon a szivemre vettem ezt az egesz ugyet,mert nagyon elveztem RP zni es a szerveren tevekenykedni.Orulnek,ha ezt a lehetoseget visszakapnap,es ujra a szerveren jatszani.En ugy voltam vele,hogy lesz mas szero,amivel fogok tudni jatszani,de rajottem,hogy ez mennyire nem igy van. a legkidolgozottabb szerver,amit valaha lattam MTA ba az a SeeMta. Hihetetlenul szeretnek jatszani a szerveren,koszonom szepen megfigyelesed es hogy elolvastad,velemenyetek akarmi is lesz,elfogadom,mert tudom,hogy nem egy kicsit hibaztam. (koszonom szepen,hogy elolvastad,helyesirasi hibakert bocsi) >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.