- 2021. 03. 31.
- 128
- 496
- LV karakter
- scooter campbell
Neved:
< Scooter Campbell >
Panaszra tett játékos neve:
< Laura Cox, Betty Cox, Lydia Cox, Connor Bowman. >
Panasz oka:
< Frakcióhergelés, feltételezhetően MG, RK. >
Bizonyíték (kép, videó, log):
< https://streamable.com/07n4pp https://pastebin.com/T12qB0W6 >
Megjegyzés:
< Szervusztok. Szeretném tisztázni az ügyet. Betty Cox-al és még valamelyik Cox hölggyel volt a napokban egy ügyünk. Aiden_Reynolds frakciótagot kirabolták a hajóján, majd megölték. Mi erről rádiózást kaptunk, elkezdtünk a két nő után menni, bosszúállás végett. Helikopterrel asszisztált minket egyik frakciótársunk, ezáltal sikerült rátalálnunk az említett két hölgyre. Betty Cox animba került, a társa viszont meghalt, vízbe fulladt. Bettytől elvette a frakciótag a nála található szigeti ládákat, szám szerint kettőt, azt hiszem. Ezért feltételezem, hogy a mai napon bosszúvágy miatt köröztek Fort Carsonban, hogy ránk találjanak. (Elméletemet igazolja, hogy négyen voltak az autóban, ezek közül ketten minimum fegyverrel voltak. Az egyik, Connor Bowman level 2. létére, gondolom karakterdev nélkül is TEC9-el volt, szóval gondolom szervezett akcióról beszélünk, ezért gondolom RK-nak.) Megtaláltak minket a HQ előtt, beálltak a bejárónkra. Bobby_Crawford frakciótag IC szólt, hogy menjenek odébb, mire odaértem megkezdődött a beszólogatás, hergelés. Mindezzel nem lenne gond, mi folytattuk volna az IC-t. Móresre szerettem volna őket tanítani (tekintettel arra, hogy két kezdő player is tartózkodott az autóban a lövöldözést teljes mértékben el akartam volna kerülni.), ezért beszálltam Bobby-val Buck_Dillard autójába, és követni kezdtük őket. Le akartuk őket tolni az útról a Jeep-el, hogy retorziókat alkalmazzunk a minket ért beszólogatások véget, de Laura Cox kiszállt az autóból, és egyből fegyvert rántott, és lőni kezdett ránk. A panaszkönyvvel a célom az eset tisztázása, és az indítékuk megértése. Én arra tudok gyanakodni, hogy amikor elvettük a két ládát tőlük, azért szerveztek ellenünk egy bosszúakciót, (EDIT: Miután elvettük a ládát, a két nő meghalt.) nyilván ezért voltak (minimum) ketten TEC-9-el. A panaszkönyvhöz hozzászólhat még Bobby_Crawford és Buck_Dillard, mivel az ügy részesei voltak. Bizonyítékként csatoltam logot, videót az esetről. Köszi szépen.
EDIT 2: -Tilos kocsiból való kiszállás közben azonnal elővenni a fegyvert.
↳ Ezzel megszakítod az animációt és előnyre teszel szert. Laura Cox ezt jól láthatóan megszegi.
>
Utoljára szerkesztve: