sCoolby jelentkezése Globális moderátornak

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

sCoolby

Kapucni van rajta, mert felette mindig esik 🌧️
SzerverAdmin
v4
2020. 01. 07.
1 322
893
Nyíregyháza
V4 karakter
Vincent Luchese
LV karakter
-
V2 karakter
-
b69449d682bf99e7e599192da3a7bbe4.png
Játékbeli, és fórum neved:

Játékbeli: Vincent Luchese
Fórumon: sCoolby.

Mióta játszol a szerveren? Fórumot mikor kezdted el használni?

2020 legelején kezdtem a játékot és azóta kisebb kihagyásokkal aktívan játszok, fórumot is körülbelül regisztrációm óta használom.

Miért szeretnél globális moderátor lenni?

Azért szeretnék globális moderátor lenni mivel ez az egyetlen olyan rész ahol még nem próbáltam ki magam a szerver életében. Foglalkoztat a fórum, leaderi feladataimnak köszönhetően több órát is töltök itt ezáltal ezt az időt tudnám moderátori dolgokra is fordítani.

Miért pont téged válasszunk?

Megbízható és terhelhető. Ezt a két fő érvet mondanám magam mellett ezek mellett a rámbízott feladatot a maximális tudásom szerint végzem el. Az adminisztrátori és teamspeak3 moderátori feladatok után úgy gondolom ez sem jelentene akadályt.

Naponta mennyi időt töltesz a fórumon?

Naponta kb. 2-3 órát a leaderi feladataimnak hála ez az aktivitás sikeres felvétel esetén megmaradna esetenként még nőhet is az időtartam.

Mutasd be a referenciáidat. (ha vannak)

Referenciáim közé sorolnám hogy voltam adminisztrátor ami nehezen kezdődött viszont hamar beletanultam, Teamspeak moderátor csapat tagja is vagyok ahol kisebb kihagyást követően újra aktívan töltöm az időmet illetve leaderi feladatot látok el a szerveren a honvédség keretein belül ahol történt egy pici pihenés viszont ismét vezetem a frakciót.

Rendelkezel TeamSpeak3-al?

Rendelkezek teamspeak3-mal, ottani moderátor csapat tagja is vagyok.

Hogyan tudnád segíteni a kezdő fórumozók dolgát?

Kezdő fórumozóknak a fontosabb témákat mutatnám be ahol első körben szerepet kapna a szerverszabályzat és fórumszabályzat. Ezt követően a főtopicokra kerülne sor ahol a Leírások témával kezdeném. Ott a weboldallal kapcsolatos leírások fülnél minden fontos topic megtalálható ezek átolvasásában és értelmezésében segítenék számára. Ezekmellett a kérdéseire a legjobb tudásom szerint válaszolnék. Főtopicokok alatt gondolok a segítségnyújtásos topicokra, panaszkönyv és a frakciók részre.

Ismeretséged a csapaton belül?

A csapaton belül több emberrel párszor beszéltem már, azonban baráti kapcsolatot ápolok Zolival aki a főleader a frakciónkban és a teamspeak moderátor csapatában is mindketten tevékenykedünk.

Mesélj magadról, minimum 10 mondatban. (Ami számodra fontos és nyilvános)

Milánnak hívnak Szabolcs megyében élek azonbelül is Nyíregyházán. A gimnáziumi éveimet töltöm ami lassan a végéhez ér ezt követően pénzügy számviteli szakon tervezem a jövőmet. A játékon kívül hobbiként kosarazok és focizok, régebben nagyobb szerepet kaptak ezek az életemben. Szabadidőm nagy részét a barátok teszik ki, esetenként a PCs játékok. Segítőkésznek, türelmesnek és maximalistának tartom magam, ami feladatot elvállalok azt a legjobb tudásomnak megfelelően és a legnagyobb odaadással törekszem véghez vinni. SeeMTAval 2020 legelején ismerkedtem meg, ekkor regisztráltam és azóta kisebb kihagyásokkal aktívan töltöm időmet a szerveren. 2022 elején csatlakoztam a honvédség köreibe egyik barátom javaslatára, októberben pedig felkértek leadernek és azóta 1 hónapos kihagyással de aktívan viszem a frakciót. Fórumot ennek köszönhetően aktívan használom. Adminként is belekóstoltam a fórum egyes funkcióiba viszont elég felszínesen, ezt azóta jobban megismertem. Adminisztrátori múltamnak köszönhetően rengeteg embert megismertem akikkel a mai napig baráti viszonyt ápolok. Teamspeak moderátor csapatában is volt egy kisebb kihagyásom időhiány végett viszont ezt is visszakértem ahol a mai napig tevékenykedek.

Zoliii

Invictus maneo
Veterán Globális Moderátor
v4
2019. 07. 28.
3 031
4 741
V4 karakter
Flavio F Luchese
Hajrá pajti, biztosan tudnád nyomni, mint minden mást gondolok itt admin és modira is, Támogatom!

• Menő
  • Imádom
Reactions: aDaw és sCoolby

Eduard.

everything will end someday
Támogató
2021. 04. 13.
470
741
16
Kaposvár
V4 karakter
stanislav bryant
LV karakter
magdy hadi
V2 karakter
eric keller
ismerlek luchese vezérőrnagy uram, pacek vagy menni fog neked.
Támogatlak.

• Menő
  • Tetszik
Reactions: sCoolby és aDaw

bm29

Barangoló
2020. 05. 21.
128
799
V4 karakter
kjell björklund
LV karakter
nemeth tamas
V2 karakter
skonc david
Hajra szkubi, jo lesz ez. Tamogatom!!!!!

• Imádom
Reactions: sCoolby

Skull

V3 ExGA
2019. 03. 24.
95
176
Várpalota
V4 karakter
Stefano Luchese
LV karakter
Davis Butler
Sziasztok, szia kolbász, én azzal kezdeném a dolgot a helyedbe, hogy átíratom a nick nevem, amúgy mindent bele tesi! 😎🍻

• Vicces
Reactions: sCoolby

Ölembé

Ailurus fulgens
Fő Globális Moderátor
v4
2019. 04. 01.
3 365
16 068
Kaposvár
V4 karakter
Adam Cortez
LV karakter
Adam Cortez
b29e2f655014f42083dcf56ab051b09b.png

Kedves Jelentkező!

Köszönjük, hogy megtiszteltél pályázatoddal bennünket.
Sajnálattal tájékoztatunk, hogy jelentkezésed nem jutott tovább a második körös meghallgatásra.
Ne csüggedj, lesz még alkalom ahol bizonyíthatod rátermettséged.
Üdvözlettel:
SeeMTA V4 Fő Globális Moderátorok

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.