Neved:
< Scharw Jhones >
A ban időpontja:
< 2020-06-25 12:14:33 >
A ban időtartama:
< 2020-08-24 12:14:33 >
Neve, aki bannolt:
< Baker >
A ban oka:
< Stílus, adminügy alatti szándékos kilépés. >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Szia, Baker vagy aki olvassa ezt a levelet. Ez lenne a 2. UB-m amit írok remélem ez jobban sikerül. Igazából úgy kezdődött,
hogy haverommal elmentünk szerelőtelepre, és jött egy "csaj,, egy BMW-vel gondoltam kérek tőle pénzt, de nem jött össze ezért lett úgymond egy balhé ahol
összevesztünk és beszóltam neki és ő hívta a haverjait, (rádión) de én ezt nem láttam mert távol voltam tőle. de mire ideértek én elkezdtem mondogatni, hogy MG amit még most is bánok, ezután lett mégegy balhé ahol már Késelgettek minket szerelőnél ezután hívtalak téged ugye Baker, és itt volt az amikor mondtátok, hogy menjünk fel dc vagy ts, de nem nagyon akartam a "nokedli hangommal,, meg nem is volt már ennyira kedvem, ezután már felhúztak, hogy nem úgy volt hanem így volt, ezért kiléptem amit úgy bánok. Köszönöm Baker, vagy a többiek akik végigolvasták. és ha nem adnál UB-t akkor kérlek szépen egy nagyobb jailel meg jutalmaznál? Nagyon szeretnék ezen a szerón játszani :c Előre is köszönöm, Sziasztok Jóéjt/Napot
>
Utoljára szerkesztve: