Save Ivanokov UB Cameron [ Kalacs ]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Don

Újonc
2019. 01. 10.
56
25
V4 karakter
Don D Carlos
LV karakter
Keundrae Warren
V2 karakter
Sigismondus Rojas
zoldlogo.png

Neved:
< Save Ivanokov >

A ban időpontja:
< 2019-02-07 00:21:42 >

A ban időtartama:
< 2019-04-08 01:21:42 >

Neve, aki bannolt:
< Cameron >

A ban oka:
< Többszöri NonRp, Dm, Szexuális RP er?ltetés [By:Kalacs] >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Elősször is elnézést szeretnék kérní tőletek amiatt,hogy megszegtem a szerver szabályzatát.Ez idő alatt rájöttem,hogy mennyire is elszúrtam az egészet.Az agyamban azóta már milliószor átfutott,hogy mi is történt és milliószor is megbántam már,de ezt csak magamnak köszönhetem,én rontottam el.Sikerült ez idő alatt rájönnöm,hogy többet ér nekem a szerver,mint azt addig gondoltam.Csak úgy tudjuk meg,hogy mi mennyit ér,amikor elveszítjük.Sok barátot ismertem meg a szerveren,akikkel jókat tudtunk rpzni,jól éreztük magunkat,jó élmények jönnek elő,hogyha visszagondolok.Újra hasonló élményekben szeretnék részes lenni,rettentően hiányzik az egész közösség,a barátaim és az egész szerver.Köszönöm,hogy elolvastad.

Utoljára szerkesztve:

tthsjustmekristof

Aktív fórumozó
2019. 01. 20.
297
811
Szamosdara
LV karakter
Naheim_Epps (banned)
V2 karakter
Dante_Pousa
A srác nem akart semmi csak a családi élete nem ugy ment ahogy kellett volna és ezért az utóbbi hetekben a bannja előtt ideges volt. Nagyon jókat rp-tünk és mióta elment nincs semmi ötletünk mert ő mindig kitalálta hogy mit kellett volna csinálni és ezért nem volt unalmas a szerveren az élet.

Kalacs

Újonc
2019. 01. 19.
66
44
26
V4 karakter
Brandid Sickle
LV karakter
Brandid T Turner
V2 karakter
Brandly B Broose
Hali, a ban az én kérésemre lett rád téve. Több panasz is volt rád, NonRp illetve DM ügyben. Valamint aztnap este azzal az "rp"-vel eléggél felzaklattad a játékos társadat. Várd míg lejár a bannod.

Nincs UB.
Zárom/helyezhető

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.