Sasha Malinovszki jelentkezése SGH-nak.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Janivagyok

Barangoló
2020. 12. 27.
75
263
18
Amerre a szél fúj
V4 karakter
Edgardo Marino.
LV karakter
Olivia S Zicari
V2 karakter
Olivia Zicari
VoK0rJX.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak(becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Barta János vagyok. (Jani) IGnevem: Sasha Malinovszki és 15 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 17400. >>
Mi az SGH feladata?
<< Az SGH feladata az hogy segítsen a játékosokon, ha el akadnak valamiben. Segítsenek az adminisztrátoroknak. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Legelsőnek azért szeretnék SGH lenni hogy tudjak bizonyítani olyan embereknek akik eddig lenéztek engem és társai. Nagyon szeretek embereknek segíteni a való életben is és a játékban is. Illetve még új dolgokban szeretném magam kipróbálni. UI: Az orosz (Bratva) frakció tagja vagyok, ha valaki szeretné nyugodtan utána kérdezhet hogy milyen vagyok. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Azért szeretném hogy engem válasszatok mert sokat vagyok elérhető, nagyon hamar tudok bekapcsolódni a csapatba. Kedves vagyok, bárhol elérhető/mindig. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Körülbelül naponta 6-7 órát. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Nem, nem voltam még bannolva. Itt a kép:
2jhSs6W.png
>>

Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Nem voltam még jailben.
2jhSs6W.png
>>

Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív tulajdonságaim: Kedves, segítőkész, gyors. Negatív tulajdonságaim: Lusta, feledékeny, céltalan. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen szeretnék a későbbiekben adminisztrátor lenni. Legfőbbképen azért szeretnék a későbbiekben admin lenni mert szeretek segíteni az embereknek, bármiben is. Illetve abban is ki szeretném magam próbálni. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Legelsőnek is köszönnék neki, a következő lépés az lenne hogy a legalapabb szabályokat le írnám neki. Ezek után el magyaráznám neki hogy hol tud iratokat kiváltani és munkát fel venni. És véglegesen írnám neki hogy ha még bármiben segíthetek neki akkor dobjon egy üzenetet. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Én személy szerint így válaszolnék neki: Szia, én nem tudok neked VH-spawnolást adni, mivel még nincs elég jogom hozzá, és így írj egy egyes adminisztátornak. "pl. /.pm Admin.". És bizonyítékkal küld el neki ha valami probléma adódott. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?

<< Szia! Én neked ezzel nem tudok segíteni, írj egy administrátornak. (Homegomb-Admin-És ott válasz ki egy admin-t). És kellő bizonyítékokkal írj neki egy üzenetet. És hamarosan válaszolni is fog! Köszi szépen ha elolvastad, további szép napot neked! >>

Utoljára szerkesztve:

HugoAlvaro

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 11.
227
149
V4 karakter
Hugo Alvaro
LV karakter
Hugo De Alvaro
V2 karakter
Hugo De Alvaro
Szervusz János! régóta ismerlek. Úgy gondolom megtudnád állni helyed erre az adott feladatra. És személy szerint nagyon sok bizalmat adtam már neked! Amiket én kértem tőled mindig teljesítetted mint kívülálló. Én csak annyit kérek tőled hogy ha esetleg erre a szintre jutsz légy mindig önmagad!. TÁMOGATOM!

Lynx

ᛒᛖᛏᛏᛖᚱ ᛏᛟ ᚠᛁᚷᚺᛏ ᚨᚾᛞ ᚠᚨᛚᛚ ᚦᚨᚾ ᛏᛟ ᛚᛁᚢᛖ ᚹᛁᚦᛟᚢᛏ ᚺᛟᛈᛖ
2019. 01. 10.
243
705
Alhambra
theclubmanagement.hu
V4 karakter
𝑀𝒶𝓇𝓁𝑒𝓃𝒶 𝑀𝑜𝓃𝓉𝒶𝓃𝒶
Szia!
Átolvastam a lapod és lenne pár dolog kezdetekben.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Legelsőnek azért szeretnék SGH lenni hogy tudjak bizonyítani olyan embereknek akik eddig lenéztek engem és társai.
Szerintem önmagában az hogy úgymond "több legyél kicsivel mint egy sima játékos", nem jó megközelítés, ha lenéznek nem kell velük foglalkozni. SGH-k tény hogy több dologban prioritást élveznek, de nem hiszem hogy ezt a feladatkört arra kéne használni hogy "Nézd mi van a fejem felett? Múlthéten meg azt mondtad hogy nem viszem semmire." Legalábbis a szöveg ezen részéből nekem egy ilyesmi jött le.

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen szeretnék a későbbiekben adminisztrátor lenni. Abban is ki szeretném magam próbálni. >>
Kicsit gyenge indoklásnak érzem ezt erre a feladatkörre.
"Ne próbáld, tedd, vagy ne tedd. De ne próbáld."

Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?

<< Szia! Én neked ezzel nem tudok segíteni, írj egy administrátornak. (Homegomb-Admin-És ott válasz ki egy admin-t). És kellő bizonyítékokkal írj neki egy üzenetet. És hamarosan válaszolni is fog! Köszi szépen ha elolvastad, további szép napot neked! >>
Ebben a kérdésben kifejthetted volna számára a fegyverfigyelmeztetésekre vonatkotó szabályokat, így megvan rá az esély hogy elküldted egy adminhoz, teljesen feleslegesen mivel nem történt szabálysértés. Evvel az adott adminisztrátort/adminisztrátorokat (attől függ háy adminnal ír 10mp időkorátok között.) tartod fel ha netán sok lenne a pm.

A lapodban van pár érdekes, vagy félreérthető válasz, a véleményemet teljesen függetlenül, kizárólag a lap alapján fogalmaztam meg.

Sok sikert kívánok!

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
Reactions: Janivagyok

Janivagyok

Barangoló
2020. 12. 27.
75
263
18
Amerre a szél fúj
V4 karakter
Edgardo Marino.
LV karakter
Olivia S Zicari
V2 karakter
Olivia Zicari
Szia!
Átolvastam a lapod és lenne pár dolog kezdetekben.

Szerintem önmagában az hogy úgymond "több legyél kicsivel mint egy sima játékos", nem jó megközelítés, ha lenéznek nem kell velük foglalkozni. SGH-k tény hogy több dologban prioritást élveznek, de nem hiszem hogy ezt a feladatkört arra kéne használni hogy "Nézd mi van a fejem felett? Múlthéten meg azt mondtad hogy nem viszem semmire." Legalábbis a szöveg ezen részéből nekem egy ilyesmi jött le.

Kicsit gyenge indoklásnak érzem ezt erre a feladatkörre.
"Ne próbáld, tedd, vagy ne tedd. De ne próbáld."

Ebben a kérdésben kifejthetted volna számára a fegyverfigyelmeztetésekre vonatkotó szabályokat, így megvan rá az esély hogy elküldted egy adminhoz, teljesen feleslegesen mivel nem történt szabálysértés. Evvel az adott adminisztrátort/adminisztrátorokat (attől függ háy adminnal ír 10mp időkorátok között.) tartod fel ha netán sok lenne a pm.

A lapodban van pár érdekes, vagy félreérthető válasz, a véleményemet teljesen függetlenül, kizárólag a lap alapján fogalmaztam meg.

Sok sikert kívánok!
Köszönöm szépen a részletes hozzászólásod! Illetve a többiek hozzá szólását is.

rhymes

Pötyögtető
2019. 10. 17.
522
5 669
Miskolc
V4 karakter
kwamie.burch
LV karakter
adelina.greek
Legelsőnek azért szeretnék SGH lenni hogy tudjak bizonyítani olyan embereknek akik eddig lenéztek engem és társai.
Ez elég rossz hozzállás a dologhoz szerintem. Ezzel körülbelül annyi jön le, hogy akik mondjuk anno beszóltak neked valamiért, vissza tudj válaszolni hogy.. " Az lehet, de én legalább AS vagyok veled ellentétben. " Ez amolyan SGH rangal való flexnek hangzik, mint sem normális indoknak.

Igen szeretnék a későbbiekben adminisztrátor lenni. Abban is ki szeretném magam próbálni.
Ez a ki szeretnéd próbálni magad benne szerintem a legrosszabb válasz amivel valaki indokolhatja azt, hogy igen admin is szeretne lenni. Tudtommal a vezetőség olyan embereket keres admin szerepkörre a szerveren akikre hosszútávon tud számítani, nem olyan embereket akik csak ki szeretnék próbálni, aztán az első adandó alkalommal leadják olyan indokkal hogy nem ilyennek gondolták.

Nekem olyan érzésem van ezzel kapcsolatban mintha bakancslistádon szerepelne az SGH / Admin rang, aztán ha már van lehetőség jelentkezni akkor megpróbálod.

Bocsi a kicsit nyers megfogalmazásért, mindenesetre sok sikert hozzá.

Utoljára szerkesztve:

Janivagyok

Barangoló
2020. 12. 27.
75
263
18
Amerre a szél fúj
V4 karakter
Edgardo Marino.
LV karakter
Olivia S Zicari
V2 karakter
Olivia Zicari
Köszi a hozzászólást, és nem azért szeretnék SGH-lenni mert visszaélnék vele, hanem azt tudjam bizonyítani hogy ezt el tudtam érni ezen a szerveren úgymond... Nem azért akarok jelentkezni mert csak úgy szívesen ki próbálnám..

oliiveeer

Újonc
Támogató
2021. 10. 14.
70
207
20
Toponár
LV karakter
Rozana Vulaj
Átolvastam a lapodat, és szerintem minden rendben van rajta, nem hagytál ki véleményem szerint semmit. Régóta ismerlek már, és szerintem megállnád a helyed ebben a feladatkörben is. Támogatom!

• Imádom

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 381
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Szia!
Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válassz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

• Imádom
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.