Sárga/kék kép + befagyás

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Mower

╭⚈¬⚈╮
2019. 01. 09.
333
853
V4 karakter
Aage Nil
LV karakter
Abe Neal
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy játék közben (eddig kizárólag Rocket League-ben fordult elő) random kidob egy sárga/kék képet, befagy a hang és csak a gépen lévő reset gombbal tudom újraindítani. Próbáltam utánaolvasni, de semmit nem találtam ezzel kapcsolatban. Azt javasolták, hogy a videó kártyát pasztázzam újra, mert az produkálhat ilyen dolgokat. Ezt megtettem, de utána ugyan ez előjött. Szóval, ha valaki találkozott már ilyen problémával, és esetlegesen tudja, hogy mi okozza, mi lehet a megoldás rá, azt megköszönném.

Gépem nagy vonalakban;
-i3 8100
-GTX 970 OC
-Alaplapot nem tudom fejből

sajtos

Zöldfülű
2019. 01. 10.
222
289
25
V4 karakter
Szegedi Richard
Anno nekem akkor csinalta ezt amikor a tapom be volt porosodva, illetve haldoklott. Nem nagyon idos a tapod, nem nagyon poros a geped? Arra tippelnek en is, hogy valami tul melegszik.

Mower

╭⚈¬⚈╮
2019. 01. 09.
333
853
V4 karakter
Aage Nil
LV karakter
Abe Neal
Nyáron vetten újonnan az egész konfigot. Egyedül a videókártyám volt használt. Azóta már ki is lett takarítva egyszer. A túlmelegedést azért nem értem, mert pl. a pubg-t, apexet, Rainbow Six-et simán viszi. Azoknál soha nem csinálta még ezt.

sajtos

Zöldfülű
2019. 01. 10.
222
289
25
V4 karakter
Szegedi Richard
Akkor meg talan a ramot nezd meg, az is okozhat ilyen gondokat. Ha van a kartyara gari, ajanlom hogy vidd vissza.

Mower

╭⚈¬⚈╮
2019. 01. 09.
333
853
V4 karakter
Aage Nil
LV karakter
Abe Neal
Nincs, az használt. De hát sehol máshol nem csinálja ezt... Ezért reménykedem benne, hogy nem nálam szar valami, hanem a Rocketben.
Elolvastam, ait privátban küldtél, és rákerestem külön úgy, hogy Rocket kék screen, ilyeneket viszont már dobál ki. Még 1060-nál is volt ilyen gond, viszont ott azt írják, hogy kaptak hibaüzenetet is. Én semmit nem kapok, csak kék/sárga képet, aztán inkább újra is indítom. Nem merek várni vele, mert nagyon nincs egészséges hangja.

asmoky

fallen angel
2019. 01. 10.
3 408
7 937
21
V4 karakter
Patrick Steele
LV karakter
Patrick Mendoza
Próbáld meg a RAM-okat kiszedni és megnézni őket, nekem már volt, hogy egy porszemcse bement és KO volt tőle a gépem. Esetlegesen a tápot fujasd át, hátha valami kis por van benne.

Marco

Bʀᴜʜʜ ✌✌??
2019. 01. 10.
1 032
2 227
Szombathely
V4 karakter
Casto Barraco
Nekem is volt ilyen, igaz laptopnál. (I5 6300hq, gtx 960m)
Újratelepítettem, aztán megoldódott.

Mower

╭⚈¬⚈╮
2019. 01. 09.
333
853
V4 karakter
Aage Nil
LV karakter
Abe Neal
Próbálgattam ma a Rocketet megint, de nem állt le. Ötletem sincs, hogy mitől függ. Más játékoknál továbbra sem áll fenn.

nikochp

Újonc
2019. 01. 10.
39
20
V4 karakter
ed_sid
Régi konfi gépnél találkoztam, újra tettem a videokártya driver-t aztán megoldotta a problémát.

Mower

╭⚈¬⚈╮
2019. 01. 09.
333
853
V4 karakter
Aage Nil
LV karakter
Abe Neal
Végülis igen, a driver frissítés magától értetődő lenne, csak az én kártyámnál írták, hogy az új frissítések nagyon lehúzzák a teljesítményét. Nem tudom mi legyen. :unsure:

Macseb

Újonc
2019. 01. 23.
24
7
26
Nk city
V4 karakter
Ronie Blade
LV karakter
Hose Blade
V2 karakter
Junior Anderson
Driver lesz ott a ludas!Tegyel fel ujabbat vagy regebbit es nezd meg azzal!

Dani

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 09.
343
254
24
V4 karakter
Valente Orso
LV karakter
Steven Zachery 🙏😥
Sikerült megoldani?

Mower

╭⚈¬⚈╮
2019. 01. 09.
333
853
V4 karakter
Aage Nil
LV karakter
Abe Neal
Majd kiderül a héten, aztán zárom.

E: Lefrissítettem a hétvégén, nem tapasztaltam fps csökkenést, a hiba egyelőre nem jött elő, aztán majd meglátjuk. Köszi mindenkinek a segítséget.

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.