Elfogadva Sara Milner - Korsi

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

oliiveeer

Újonc
Támogató
2021. 10. 14.
70
207
20
Toponár
LV karakter
Rozana Vulaj
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Sara Milner >

Kitiltás időpontja:
<
2023. 02. 21 >

Kitiltás időtartama:
<
örök >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Korsi >

A kitiltás indoka:
<
Szereptévesztés, FUN, duty itemek kihasználása >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Szia!
8 hónap 1 hete, hogy kitiltásra kerültem a szerverről.
Volt időm bőven átgondolni a tettem súlyosságát, megbántam és szeretnék játszani!
Egyetlen módom van bizonyítani, hogy kapok egy utolsó esélyt, és ott eldől, hogy tényleg komolyan gondolom.
Bevállalok szankciót is, az UCP-m nyomonkövetését is elfogadom!
Nagyon szeretnék már játszani, halloweeni eventet kiszeretném próbálni!
Rowannel írogattam privátban kábé egy hete, leírtam neki részletesen, hogy mi történt.
De azért idecsatolom a sztorit, mert úgy gondolom, hogy a kitiltásom mögé be kell tekinteni, hogy tudjuk valójában mi történt.
Mert anélkül nyilvánvalóan csak a legrosszabb dologra lehet gondolni, és egyből elutasításra kerül az unban kérelem.

Kitiltásom indoka kissé azt a látszatot kelti, mintha bolhából elefántot csináltam.
Röviden, Sheriff Department dutyban mentünk haverommal, az akkor kezdő játékos osztálytársunknak segíteni.
Foglaltam neki egy farmot, hogy bérelje ki, bementünk a farmba és lesokkoltam poénból.
PanaszKönyvet nyitott ránk hirtelen felindulásból, amit másnap törölt, mivel úgy vélte, hogy méltó büntetés volt az, hogy a leaderek eltávolítottak minket a frakcióból.
Azóta már megbeszéltük a dolgokat IRL, bocsánatot kértem tőle, szóval nem haragszik rám.
De mivel Korsi már bírálta, ezért visszahozta a törölt topicot, és így került rám a kitiltás.

Túlzónak tartom a szankciót még ennyi idő után is, hiszen bőven volt időm gondolkodni az eseten és mint látható, elég nehezen tudom ezt lemosni a nevemről, továbbra sem sikerül tisztáznom magam.
Lényeges érvnek tartom, hogy közvetlenül egyik játékost vagy adminisztrátort sem sértettem meg vagy rontottam el a játékát, a haveromnak keletkezett annyi kára,
hogy a sokkolás hatása alatt (ami nagyjából egy perc) nem tudott megmozdulni.
A srác ahogy már korábban írtam szimplán hirtelen felindulásból tette a panaszkönyvet, de nem vette zokon a dolgot.
Tehetetlennek érzem magam ezzel a szankcióval, szinte esélyem sincs bebizonyítani, hogy jobban odafigyelnék, főleg a hibám körülményeire.
Ténylegesen hiányzik a szerver és bevállalnék hosszas idejű jailt is ami után figyelemmel lenne követve az UCP-m és ha panasz van rám akkor úgyis egyből tudomást szereznél róla.
>

• Imádom
  • Tetszik
Reactions: bale és kryst0f

Rowan

💎💎
Very Important Person
2019. 01. 10.
1 147
807
V4 karakter
Marcus Rowan
LV karakter
Marcus Rowan
Beszéltünk fórumon pmben, 300 perces jail fejében levettem a bant de ne legyen veled gond legközelebb!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.