Elutasítva Sara Milner - Korsi

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

oliiveeer

Újonc
Támogató
2021. 10. 14.
70
207
20
Toponár
LV karakter
Rozana Vulaj
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Sara Milner >

Kitiltás időpontja:
<
2023. 02. 21. >

Kitiltás időtartama:
<
örök >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Korsi >

A kitiltás indoka:
<
Szereptévesztés, FUN, Duty itemek kihasználása >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Kitiltásom indoka kissé azt a látszatot kelti, mintha bolhából elefántot csinálnék.
Röviden, Sheriff Department dutyban mentünk haverommal, az akkor kezdő játékos osztálytársunknak segíteni.
Foglaltam neki egy farmot, hogy bérelje ki, bementünk a farmba és lesokkoltam poénból.
Panasz Könyvet nyitott ránk félreértés miatt, amit másnap törölt, mivel úgy vélte, hogy méltó büntetés volt az, hogy a leaderek eltávolítottak minket a frakcióból.
Azóta már megbeszéltük a dolgokat IRL, bocsánatot kértem tőle, még ő maga is szeretné, hogy visszatérjek, szóval nem haragszik rám.
De mivel Korsi már bírálta, ezért visszahozta a törölt topicot, és így került rám a kitiltás.
Megbántam, szeretnék játszani, nem fog többet hasonló eset előfordulni.
7 hónap alatt már nem kevés alkalommal próbálkoztam, és ez szerintem annak a szándékát erősíti, hogy nem áll fent az esélye annak, hogy ismét hasonló dolgokat kövessek el a szerveren,
hiszen ha így történne, akkor pillanatok alatt visszakerülne rám a kitiltás, és akkor garantált, hogy többet nem játszhatnék.
Ha esetleg a kitiltás feloldása ezek után sem lehetséges közvetlenül, akkor szívesen elfogadok másféle enyhítő bírálatot.
>

• Tetszik
  • Imádom
Reactions: Papii és kryst0f

Rowan

💎💎
Very Important Person
2019. 01. 10.
1 147
807
V4 karakter
Marcus Rowan
LV karakter
Marcus Rowan
Nincs unban.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.