Elutasítva Sara Milner - Korsi

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

oliiveeer

Újonc
Támogató
2021. 10. 14.
70
207
20
Toponár
LV karakter
Rozana Vulaj
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Sara Milner >

Kitiltás időpontja:
<
2023. 02. 21. 15:16 >

Kitiltás időtartama:
<
örök >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Korsi >

A kitiltás indoka:
<
Szereptévesztés, FUN, duty itemek kihasználása >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Szia bíráló admin!
5 hónapja történt a kitiltásom, volt időm elgondolkozni bőven.
Ha megnézed a játszott perceimhez képest, hogy hányszor voltam jailben, látszik hogy elég alacsony az arány.
Mondhatni a szerverre nem voltam káros hatással, hiszen baráti társaságban történt az a bizonyos szituáció, ami miatt végülis történt a kitiltásom.
Hirtelen indulatból került ki a nyilvánosság elé ez az eset, a haverom által (PanaszKönyv), mivel neki nem tetszett az, amit csináltam vele.
Persze ezzel nincs is semmi gond, mivel a szerverszabályzatot ugyanúgy megsértettem ezzel a cselekedetemmel, de az egészet csak egy poénnak szántam, baráti körben.
Azóta a való életben már többször is megbeszéltük a haverommal ezt a dolgot, és bocsánatot kértem tőle, amit elfogadott.
Mondhatnám azt, hogy többet nem csinálok ilyet, de nem hinnéd el, mivel a szó az elszáll, és nem minden esetben tartják be.
Ezért azt szeretném kérni, hogy egy második esélyt adj a szerveren nekem, hogy BIZONYÍTANI tudjak.
Ennyit szerintem mindenki megérdemel, ha netalántán újra probléma lenne velem,
mivel senki nem szent ezt azért valljuk be, akkor vállalom a felelősséget tetteimért, ahogy eddig is.
Köszönöm szépen, hogy elolvastad!
>

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.