Santos Murray jelentkezése a(z) S.G.H csapatába

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

coMplEtEd

Újonc
2019. 05. 05.
16
18
Budapest
V4 karakter
Santos Murray
sgh_logo.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Kiss Márton vagyok, 17. életévemet töltöm jelenleg. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< A jelentkezési lap publikálásának pillanatában hozzávetőlegesen 20.000 játszott perccel rendelkezem. Tisztában vagyok azzal, hogy ez nem számít soknak, de úgy gondolom, hogy ennyi idő alatt sikerült kiismernem a szervert. >>
Mi az SGH feladata?
<< Az SGH feladata röviden a játékosoknak való segítségnyújtás a szerver mindhárom platformján. Hosszabban kifejtve, az SGH tulajdonképpen az adminisztrátor jobb keze. Feladata, hogy az olyan kérdésekre adjon választ, melyek nem igényelnek adminisztrátori beavatkozást. Kötelezettségei közé tartozik továbbá, hogy közvetítse a játékosoktól érkező kérdést, kérést az adminisztrátorok felé, amennyiben azok beavatkozása szükséges. Fontos feladata a kezdők, új játékosok bevezetése a szerver, illetve roleplay világába. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Folyamatosan törekszem arra, hogy minél többet tudjak segíteni azoknak, akiknek szüksége van rá. Úgy gondolom, hogy ez a pozíció lehetőséget ad arra, hogy komolyabb kérdésekben is segítséget tudjak nyújtani a játékosoknak. Természetesen én is voltam kezdő és emlékszem, milyen sokat jelentett, hogy zöldfülűként mindig volt olyan, akitől bátran kérdezhettem, ha valamit éppen nem tudtam. Nem titkolt céljaim közé tartozik, hogy egyszer majd adminisztrátorként lehessek jelen a szerveren és hiszem, hogy ez a megfelelő lépés ennek elérése érdekében. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Rendelkezem tapasztalattal adminisztrátori pozíció betöltése terén, így tudom, hogy mivel jár egy ilyen feladatkör. Türelmes vagyok az emberekkel, szeretem meghallgatni őket. Jó kommunikációs készséggel rendelkezem mind szóban, mind írásban, ezáltal könnyedén szót tudok érteni olyanokkal is, akikkel nem egyezik meg véleményünk, gondolkodásunk. Kiemelkedően fontosnak tartom a helyesírást, mert hiszem, hogy nagyon sok mindent elárul egy emberről, éppen ezért egyfolytában képzem magam és próbálok minél színesebb szavakat, kifejezéseket használni kommunikációm során. Terhelhető vagyok, így nem jelent gondot az, ha egyszerre több feladatot kell ellátnom. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Én úgy gondolom, hogy a napi 4-5 órát könnyedén teljesíteni tudnám, hétvégén pedig ennek többszörösét. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Nem voltam még kitiltva a szerverről.
HeyJ45c.png
>>

Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Egyszer voltam, ahogyan az a képen látható, ezt frakciójump végett kaptam.
n9Xylld.png
>>

Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<<
-
Higgadt, türelmes embernek tartom magam, nehéz kihozni a sodromból.
-
Extrovertált személyiséggel rendelkezem, így könnyedén ismerkedem új emberekkel.
-
Kiváló problémamegoldó képességem van, mindig megtalálom a legelőnyösebb módját annak, hogy megoldjam az elém állított akadályokat.

- Előfordul, hogy
önfejű vagyok és csak a saját fejem után megyek.
- Maximalista vagyok, mellyel önmagában nem lenne probléma, azonban ebből a teljesítési kényszerből fakadóan akkor is
túl tudok teljesíteni, amikor abszolút nincsen rá szükség.
- Megesik, hogy súlyosabb jelentőségű döntéseim során a kelleténél többet
hezitálok.
>>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Ahogyan fentebb is vázoltam már, nem titkolt céljaim közé tartozik, hogy egyszer adminisztrátorként lehessek jelen a szerveren. Adódhat a kérdés, hogyha ez a célom, akkor miért az S.G.H csapatába jelentkeztem, erre a válasz pedig egyszerű: nem szerettem volna rögtön beugrani a mély vízbe és nem szeretnék semmiképpen sem olyan dologba kezdeni, melyben nem érzem magam teljesen magabiztosan. Szeretnék segíteni a játékosoknak, hogy minél gördülékenyebben tudjanak játszani anélkül, hogy valamilyen külső tényező (helytelen módon viselkedő emberek, bugg, szabálysértés stb.) megzavarná ezt. Talán kijelenthetem, hogy elég szabadidővel rendelkezem, így szeretném ezt az időt hasznosabban eltölteni. Van bennem egyfajta kötelességtudat is, hogy minél több embernek tudjak segíteni. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< A szerver szerepjátékra épül, mely annyit tesz, hogy folyamatosan arra törekszünk, hogy a való életet imitáljuk. Mindenkinek van egy szerepe, egy karaktere melynek múltját, jellemét, tulajdonságait, viselkedését Te formázod, határozod meg. Innentől kezdve pedig határt csupán a szerver szabályzata szab(hat), mely azt a célt szolgálja, hogy minél realisztikusabban, a megfelelő keretek között tükrözzük a való életet. Kérlek, hogy beszélgetésünk után első dolgod az legyen, hogy elolvasd a szabályzatot. Ez azért fontos, hogy képben legyél arról, hogy mit tehetsz és mit nem. Gyakran előfordul ugyanis, hogy kezdő játékosok nem olvassák el a szabályzatot és az első pár órában tudatlanul meg is szegik azt. Biztosan felmerülhet benned a kérdés, hogy hogyan lehet mozdulataid, cselekedeteid, adott esetben gondolataid kifejezni egy ilyen játékban, erre a kérdésre pedig a /ME, /DO parancsok adhatnak választ. Ezek olyan parancsok, melyek segítségével könnyedén ki tudod magad fejezni. A /ME segítségével vázolni tudod szándékos cselekvéseidet, a /DO parancs segítségével pedig indirekt történéseket jeleníthetsz meg. A szerveren belül kétféle módon tudsz kommunikálni. Egyik módja a 't' billentyű lenyomásával tehető meg (ez az IC chat), ide írhatsz minden olyat, mely szerepeden belül történik, tehát kizárólag olyan szöveg kerülhet ide, melyeket való életben írnál. A másik módja ennek a 'b' billentyű lenyomásával érhető el, ezt OOC chatnek nevezzük. Itt karaktereden kívüli gondolataidat oszthatod meg a többi játékossal. Fontos, hogy nem közölheted IC chatben például azt, hogy laggolsz, hiszen az nem karaktereden belül történik. Az ehhez kapcsolódó gondolataidat OOC chatben ('B' betű) tudod leírni, ahogyan már kifejtettem azt. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Először is tisztában vagyok azzal, hogy nincsen jogom fixelni, azonban mivel tudom, hogy megspórolhatok még egy kis munkát is az adminisztrátoroknak, így ahelyett, hogy átirányítanám őt, elmagyaráznám neki, hogy amennyiben saját, vagy más hibája miatt kér javítást és nem a szerver hibája miatt, addig esete 'IC' ügynek minősül és nem tudunk segíteni. Abban az esetben, ha külső tényezőre, azaz valamilyen bugra, vagy bármilyen más szerver hibára hivatkozik, bizonyítékot kérnék tőle, melyet továbbítanék az illetékesek (adminisztrátorok) felé. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?

<< [Küldött PM] Proba Istvan (93): Szia! Ahhoz, hogy segíteni tudjak, több információra lenne szükségem. Mi okból haltál meg? Az, hogy üzletelés közben haltál meg, önmagában nem jelent semmit, hiszen ez IC ügynek minősül mindaddig, míg nem egy külső tényező miatt (például bug, esetleg DM) haltál meg. Kérlek, ismertesd velem részletesebben, mi történt, hogy segíteni tudjak.
Amennyiben külső tényező miatt történt, úgy tájékoztatnám, hogy én nem tudok segítségére lenni, mert nincsen hozzá jogom, azonban megkérném, hogy küldjön egy bizonyítékot (kép, log, videó) az egyik adminisztrátor felé.
Abban az esetben, ha éppen nem egy külső tényező miatt történt ez, tájékoztatnám, hogy az esete az IC ügyek közé sorolható, ezért nem segíthetek neki. >>

Utoljára szerkesztve:

Whiteman

I wake up every morning, I'm in pain!
2019. 06. 30.
99
73
Philadelphia?
V4 karakter
Winter_Whiteman 🤵
LV karakter
KIA
V2 karakter
KIA
Santos uramról csak jót tudok mondani, nyitott személyiség remek probléma megoldó képességgel. Frakciótársak vagyunk, napi szinten dumálunk, nagyon talpraesettnek ismertem meg. Szívesen látnám a rózsaszínek között. Támogatom.

coMplEtEd

Újonc
2019. 05. 05.
16
18
Budapest
V4 karakter
Santos Murray
Santos uramról csak jót tudok mondani, nyitott szeméyiség remek probléma megoldó képességgel. Frakciótársak vagyunk, napi szinten dumálunk, nagyon talpraesettnek ismertem meg. Szívesen látnám a rózsaszínek között. Támogatom.

Nagyon szépen köszönöm szavaidat, igazán megtisztelő.

• Hűha
Reactions: Whiteman

Exidy

Újonc
Támogató
2020. 01. 02.
23
20
Gyönyörű szépen összeszedett és formázott lap. Kérdés nélkül a csapatban a helye. Sok sikert !

• Imádom
Reactions: coMplEtEd

Hagen

hüppmozdony
2019. 06. 19.
439
701
22
Budapest VIII.
V4 karakter
Cerko Palinho
LV karakter
Cody Clemente
Pár alkalommal volt szerencsém veled RP-zni, nagyon segítőkész személyiség vagy. (Igaz, semmit nem számít :D), de én TÁMOGATLAK!

Jackson

EX S.G.H Vezető
2019. 01. 09.
174
170
V4 karakter
Jackson Stinson
Szia!
Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válassz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

• Tetszik
Reactions: the real krisi
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.