Neved:
< Sandie Tanaka >
Panaszra tett játékos neve:
< Tiberiu Pascalau(névváltás utáni neve Georgia Fletcher) >
Panasz oka:
< OOC hazudás, átverés >
Bizonyíték (kép, videó, log):
< >
Megjegyzés:
< Véleményem szerint adtam neki elég időt, úgy gondolom, hogy ami tőlem telt az megtettem.
Az egész történet még az ünnepek előtt történt meg, maga a játékossal jó volt a kapcsolatom ic és ooc is illetve frakciótársam volt. A fenti logokban is szerepel, hogy abban egyeztünk, meg, hogy "holnapig" marad nála a kocsi, a kocsit azóta sem kaptam meg és a napokban arra lettem figyelmes, hogy az én kocsim rendszámával, színével, felszereltségével hírdeti egy másik játékos a kocsit, ekkor én ezt közöltem vele Discordon viszont ő azóta sem adott választ. Véleményem szerint egy ilyen manőver rengeteget mesél az adott illetőröl és arról is, hogy milyen alapelveket követ. Én a szerveren 2021-ben kezdtem el játszani, ha visszakövetjük a hónapokat akkor lassan 3 éve játszom a szerveren. Amikor végre azt gondoltam, hogy minden csodás lesz, hogy végre elérem azt, hogy nem csak a farmom ganézásáért járok fel, akkor bíztam meg valakiben akik nyelvöltés nélkül képes volt hazudni, majd átverni. Szeretnék kárpótlást kérni, a kocsi egy szinte teljesen felszerelt BMW F11, jelenleg is szerintem egy másik játékos tulajdona. "GIOBOSS" rendszámmal rendelkezik/rendelkezett a kocsi. (47163 az alváza) >
Utoljára szerkesztve: