Sandie Tanaka -> Georgia Fletcher [Vigil]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Frici

Barangoló
Támogató
2021. 03. 07.
84
154
17
Budapest / Porumbești
V4 karakter
Lena Anneliese😾
LV karakter
Emre Cem💀
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
<
Sandie Tanaka >

Panaszra tett játékos neve:
<
Tiberiu Pascalau(névváltás utáni neve Georgia Fletcher) >

Panasz oka:
<
OOC hazudás, átverés >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
>

Megjegyzés:
<
Véleményem szerint adtam neki elég időt, úgy gondolom, hogy ami tőlem telt az megtettem.
Az egész történet még az ünnepek előtt történt meg, maga a játékossal jó volt a kapcsolatom ic és ooc is illetve frakciótársam volt. A fenti logokban is szerepel, hogy abban egyeztünk, meg, hogy "holnapig" marad nála a kocsi, a kocsit azóta sem kaptam meg és a napokban arra lettem figyelmes, hogy az én kocsim rendszámával, színével, felszereltségével hírdeti egy másik játékos a kocsit, ekkor én ezt közöltem vele Discordon viszont ő azóta sem adott választ. Véleményem szerint egy ilyen manőver rengeteget mesél az adott illetőröl és arról is, hogy milyen alapelveket követ. Én a szerveren 2021-ben kezdtem el játszani, ha visszakövetjük a hónapokat akkor lassan 3 éve játszom a szerveren. Amikor végre azt gondoltam, hogy minden csodás lesz, hogy végre elérem azt, hogy nem csak a farmom ganézásáért járok fel, akkor bíztam meg valakiben akik nyelvöltés nélkül képes volt hazudni, majd átverni. Szeretnék kárpótlást kérni, a kocsi egy szinte teljesen felszerelt BMW F11, jelenleg is szerintem egy másik játékos tulajdona. "GIOBOSS" rendszámmal rendelkezik/rendelkezett a kocsi. (47163 az alváza)
>

Utoljára szerkesztve:

Vigil

Peluza Vișinie~KVSC 1907
2019. 01. 10.
764
1 424
21
Kolozsvár
Sziasztok, válasz nem érkezett. Ugyanakkor a szabályzat világosan fogalmaz, a kölcsönadás IC ügy.
Az ilyen és ehhez hasonló viselkedést természetesen elítéljük, így kitiltásban fog részesülni, viszont a járműved nem tudjuk visszaadni.
Helyezhető.

• Tetszik
Reactions: rajna
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.