- 2020. 02. 06.
- 78
- 14
- V4 karakter
- Sergio Cano
I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Neved:
~ Majlát Norbert ~
[#2] Korod:
~ 16 éves vagyok!~
[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ Lassan 2 hónapja játszok és 16105 játszott percem van!~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ https://imgur.com/a/KsX2vIN ~
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Azért szeretnék mivel nagyon tetszik a rendvédelem feladatai ezek közé tartozik a járőrözés illetve a fegyveres akciók. Az ismeretségi körömből IRL is sokan vannak rendvédelemben és akkor már a szerveren próbálnám én ki. ~
[#6] Miért téged válasszunk?
~ Azért mivel egy új közösségben általában jól kijövök. A munkatársaimmal illetve a feletteseimmel normálisan tudnék viselkedni. Én egy elég szorgalmas embernek tartom magamat aki szívesen elvégzi a kötelező dolgokat. ~
[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Sziasztok Majlát Norbert vagyok 16 éves 10-es tanuló vagyok Informatikát tanulok azon belül is programozás illetve hálózati ismeretek. Én egy elég jó tanulónak tartom magam ez abban is meglátszik hogyha nincsen ez a mai állapot ma Spanyolországban lennénk angol nyelvű szakmai képzésen 10 iskolatársammal együtt. Szabadidőmben általában lustálkodok játszok a barátaimmal vagy épp a testvéremmel de ha valahova menni kell azt se vetem meg. Nyáron általában az edzőteremben szoktam lenni a barátaimmal. ~
II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Jelentkező neve:
~ Samuel Bruno ~
[#2] Születési helye, ideje:
~ 1995 02.16 Los Santos Korház ~
[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Szerintem San Fierro és környékének a biztosítása. Illetve a határ ellenőrzések, határzárás elvégzése. Lehetőségük van a civil embereknek Céget bejelenteni amit majd a NAV vagy engedélyez vagy nem.~
[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Én először is felszólítanám az előttem közlekedő gépjárművet, hogy húzódjon le az út jobb oldalára a közlekedés akadályozása nélkül. Ezután bemutatkoznék hogy ki is vagyok majd elkérném a papírjait ezek közé tartozik a személyi igazolvány a jogosítvány illetve az autó forgalmi engedélye. Megkérdezném hogy mi a neve és hogy mikor született. Hogyha egyezik akkor visszaadom őket hogyha nem akkor a BTK szerint adom ki a büntetést. Az iratok után jöhet a csomagtartó átvizsgálása amiben kötelező dolog az EÜ doboz. Hogyha nincsen büntetésben részesítem. Hogyha ezekkel mind megvagyok elköszönök majd fojtatom a munkámat.~
[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Nincs ~
[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Azért engem mivel egy új közösségben azt gondolom, hogy jól kijövök. A feletteseim parancsait minden erőmmel azon lennék, hogy elvégezhessem. Én egy elég jó vezetőnek tartom magamat ezért az üldözésekben hasznos lehetek. ~
[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ Határellenőrzés, igazoltatás, adóügyek elvégzése. ~
[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Akkor hogyha a saját vagy egy kollégám testi épsége forog kockán vagy ha tüzet nyitnak.~
[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Samuel Bruno 25 éves fiatalember. Los Samtosban születtem és itt is élek a mai napig. Kiskoromban édesapámmal és édesanyámmal nagyon sokat kirándultunk a hegyekben utazgattunk a szebbnél szebb tájakon. 2010-ben megszületett kisöcsém akivel nemvolt jó érzés élni mivel az eddigi szülői figyelem rá irányult. Irigy voltam rá ameddig édesapám egyik hazajövetelekor meghalt autó balesetben. Ezek után nagyon rossz volt a család helyzete. Ezért édesanyám dolgozni küldött 14 éves koromban. Árufeltöltő voltam 3 évig egy kisboltban a városban ahol emiatt rengetek kedvezményre tehettünk szert. 17 éves koromban jelentkeztem a Taxi társasághoz ahol 24 éves koromig dolgoztam. Azóta otthon élek és családot szeretnék majd alapítani.~