Samir Krasniq - Gergo

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Razzan

Újonc
2023. 09. 20.
34
283
V4 karakter
Samir Krasniq
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Panasztevő InGame neve:
Samir Krasniq

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Gergo

Panasz oka, leírása, kifejtése:
A mai nap folyamán reggel fent voltam a szerveren, autókáztam meg képeket csináltam amit felakarok használni a jövőben, aztán félre álltam a HQ-nkon, mire pislantottam kettőt, ki lettem kickelve AFK indokkal, amivel mondjuk azt nem is lenne gond ha TÉNYLEGESEN afkoltam volna, vagy nem úgy történt volna a következő pár perc ahogy, hisz vissza léptem, és nyitottam egy reportot hogy "Helló! Szeretném megkérdezni hogy 3 perc afkért miért jár kick 30 online playernél?" igazából szerettem volna téjékozódni,vagy ha esetleg rossz ID-t írt be vagy bármi, legalább annyival letudni hogy "bocs" de erre egy tök nonszensz hozzáállást tanusított amit nem is tudtam mire vélni, olyan állításokkal hogy "nézzem meg a logban mikor dobta fel az AFKot nekem mert biztos hogy 20 perc felett voltam, és v4 óta logolnia kellene nekem is a logfileban hogy afkolok, átnéztem a logomat ismét és nem találtam semmi erre mutató jelet, említettmezt neki is és azt a válszt kaptam "Nem mondanám ha nem logolná"

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Napi logomat csatolom, ebből látható ( https://armin.kim/seepaste/N5Kx ) emelett a report ID: 588441

Megjegyzés:
Őszintén megmondva, leginkább az admin hozzállásával volt gondom, nem azzal hogy kickelt " kivagyiság " bizonygatása nem biztos hogy célravezető minden játékosnál, plána ha valótlan dolgokat állítunk, és a report nyitása Gergo felé szimplán tisztázás miatt történt, ha rossz napja van, nem gondolom hogy bármelyik játékoson kell ez csattanjon , mert a stílusából ez kivehető úgy érzem

Gergo.

$ :) $
SzerverAdmin
v4
2019. 02. 10.
538
797
Kecskemét
V4 karakter
Annie D Scheibelhoffer
Szia,
Nincsen rossz napom, reportba is elmondtam hogy feljöttem a szerverre, és körülbelül 7-8 játékos aki 20 perc felett afkolt őket kickeltem, úgy gondolom semmi rosszindulatú kifejezést nem tettem, e melett valószínűleg tévedhettem a logolás alapján akkor ezek szerint, tévedni pedig emberi dolog.
Ahogy reportban is ha jól emlékszem leírtam, valószínűleg akkor nem dobhatta le rólad az AFK jelet, hiába húztad be/ki, meg néha leállítottad a kocsit meg beindítottad és társai. Ha egyszer rád dobja az afk jelet, utána nagyobb volumenű cselekedetet kell végrehajtani ahhoz hogy teljesen "0"-ról kezdje a legközelebbi tabolásnál.
Természetesen ha ezzel elrontottam az éppen csekély cselekedettel folytatott játékélményed akkor ezúton is elnézést kérek, úgy gondolom nem vétettem hibát, se a kickelés során, se a reportban lefolytatott kommunikáció során.

Várom a bírálatot, esetleges kérdésekre természetesen válaszolok, addig is további szép napot!

skeZ

decay
FőAdmin
v4
2023. 09. 01.
444
2 618
21
V4 karakter
Madison Zangara
Szia,

[2025-05-02 07:47:47] [Input] : toghud
[2025-05-02 08:05:44] [Input] : toghud
Ez így már összesen 18 perc

Itt tértél vissza nem túl sok időre.:
[2025-05-02 08:06:06] [Output] : [SeeMTA - Információ]: Behúztad a kéziféket.

Itt a két cselekedet között pedig nem csináltál semmit.:
[2025-05-02 08:15:38] [Output] : [SeeMTA - Információ]: Kiengedted a kéziféket.

Az AFK rendszernek nem elég annyi, hogy visszatabolsz 1-2 másodpercre és már le is jön rólad, ha figyelmesen megnézed az időt a logsorok között láthatod, hogy nagyon könnyen kiszámolható egy legalább 30 perc belőle.

Ekkor lettél kickelve.:
[2025-05-02 08:19:00] [Output] : [SeeMTA - Kick]: Samir Krasniq ki lett rúgva a szerverről Gergo által.
[2025-05-02 08:19:00] [Output] : [SeeMTA - Kick]: Indok: AFK

A reportot elolvastam, ahol az admin stílusát sérelmezed, ennek ellenére én nem találtam olyan részt benne ahol az adminnak probléma lenne a stílusával.
Te szimplán csak az admin cselekedetét kérdőjelezted meg, miszerint miért kickel téged 50 online playernél, avagy "2 és fél perc" afkért. 50 online playernél és 800 online playernél is az admin ugyanúgy lekickelheti az afkoló playereket a szerveren, a panasz másik részét pedig már fentebb kifejtettem, hogy hogyan is lesz a "2 és fél perc" afkból valójában legalább 30. Átnéztem az admin napilogját is, nem találtam kivetni valót benne.

Jogtalan a panasz.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.