Panasztevő InGame neve:
► Samir Krasniq ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Gergo ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► A mai nap folyamán reggel fent voltam a szerveren, autókáztam meg képeket csináltam amit felakarok használni a jövőben, aztán félre álltam a HQ-nkon, mire pislantottam kettőt, ki lettem kickelve AFK indokkal, amivel mondjuk azt nem is lenne gond ha TÉNYLEGESEN afkoltam volna, vagy nem úgy történt volna a következő pár perc ahogy, hisz vissza léptem, és nyitottam egy reportot hogy "Helló! Szeretném megkérdezni hogy 3 perc afkért miért jár kick 30 online playernél?" igazából szerettem volna téjékozódni,vagy ha esetleg rossz ID-t írt be vagy bármi, legalább annyival letudni hogy "bocs" de erre egy tök nonszensz hozzáállást tanusított amit nem is tudtam mire vélni, olyan állításokkal hogy "nézzem meg a logban mikor dobta fel az AFKot nekem mert biztos hogy 20 perc felett voltam, és v4 óta logolnia kellene nekem is a logfileban hogy afkolok, átnéztem a logomat ismét és nem találtam semmi erre mutató jelet, említettmezt neki is és azt a válszt kaptam "Nem mondanám ha nem logolná" ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► Napi logomat csatolom, ebből látható ( https://armin.kim/seepaste/N5Kx ) emelett a report ID: 588441 ◄
Megjegyzés:
► Őszintén megmondva, leginkább az admin hozzállásával volt gondom, nem azzal hogy kickelt " kivagyiság " bizonygatása nem biztos hogy célravezető minden játékosnál, plána ha valótlan dolgokat állítunk, és a report nyitása Gergo felé szimplán tisztázás miatt történt, ha rossz napja van, nem gondolom hogy bármelyik játékoson kell ez csattanjon , mert a stílusából ez kivehető úgy érzem◄