11.) Ahol MINTA található, ott köteles vagy azt használni! A topik címére is figyelj oda, azt is megfelelően add meg! @Felipe
Neved:
Sam Winchester
Kitiltás időpontja:
2023.06.09. 22:08
Kitiltás időtartama:
2023.07.09. 22:08
Admin neve, aki kitiltott:
Zsombor
A kitiltás indoka:
RP folytatás. @Frederico Douglas; @Ayden Forster
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
Én Németországból játszom és tudni kell,hogy a Németeknél az internet olyan mint Magyarország egyes helyein a közbiztonság elég hulladék. Tegnap este sajnálatos módon rablás alatt szállt el a netem,aztán mikor vissza csatlakoztam a szerverre pont belépéskor adta fel a küzdelmet ma reggelig Semmi szándekosság nem volt az RP szituációban való kilépésnek. Vannak időszakok,hogy 1-2 napot net nélkül vagyunk teljesen. Kérem ennek az ügynek az átgondolását. Előre is köszönöm!
Sam Winchester
Kitiltás időpontja:
2023.06.09. 22:08
Kitiltás időtartama:
2023.07.09. 22:08
Admin neve, aki kitiltott:
Zsombor
A kitiltás indoka:
RP folytatás. @Frederico Douglas; @Ayden Forster
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
Én Németországból játszom és tudni kell,hogy a Németeknél az internet olyan mint Magyarország egyes helyein a közbiztonság elég hulladék. Tegnap este sajnálatos módon rablás alatt szállt el a netem,aztán mikor vissza csatlakoztam a szerverre pont belépéskor adta fel a küzdelmet ma reggelig Semmi szándekosság nem volt az RP szituációban való kilépésnek. Vannak időszakok,hogy 1-2 napot net nélkül vagyunk teljesen. Kérem ennek az ügynek az átgondolását. Előre is köszönöm!