Neved:
< Sam Taggert >
A ban időpontja:
< 2019-05-31 20:18:17 >
A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12 >
Neve, aki bannolt:
< Husi >
A ban oka:
< Adminügy közben DM, Súlyos OOC stílus by: Miomate >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Ezt elég nehéz megfogalmazni, mivel sok jó pozitív dolog köt ide ahhoz képest hogy nem sokat játszottam a szerveren, ezt nem lehet kifejezni pár mondatban, de megpróbálom röviden és tömören, amikor ide tévedtem Las Venturas szerverére, még nagyon kezdő voltam az egész MTA világában, és nem tudtam hogy hogyan is álljak a dolgokhoz, nem ismertem a szabályokat, és magát as szervert sem annyira, összesen 1353 percem volt a szerveren, és itt kezdtem el az MTA-s pályafutásom is, ez volt az első szerver, ahová felcsatlakoztam, így nem nagyon voltam tisztában ezzel az 'IC-OOC' dologgal sem, nem tudtam tisztán, hogy az a stílus amit képviseltem az a másik ember felé irányul, és nem InGame marad a másik karakterre nézve, ekkor még nem tudtam hogy mit is jelent ez az 'IC-OOC' chat dolog, a DM-el kapcsolatban ugyanezt tudnám hozzáfűzni, azt hittem hogy adminügy közben folytathatom a tevékenységeim, nagyon sajnálom azt ami történt, de sajnos már a múlton nem tudok változtatni, eléggé ismeretek hiányával küszködtem, így nem tudtam ezeket a dolgokat még, így úgy gondolom, hogy megérdemelnék egy utolsó esélyt, mivel nem 'OOC' szidtam, hanem csak a stílussal volt baj, amit nagyon szégyellek, viszont kifejtettem a fentiekben is, hogy pontosan miért történt meg ez, véleményem szerint mindenki megérdemel egy utolsó esélyt, és ha úgy nézzük, nem tudatosan vittem végbe ezeket a cselekményeket, mivel nem voltam tisztában a szabályokkal, és lassan egy éve történt az eset, 1 év alatt volt időm rendesen megtanulni a szabályokat, és azt is hogy mit lehet tenni és mit nem, és be szeretném bizonyítani, hogy hasznos tagja is tudnék lenni a szervernek így sokkal tapasztaltabban, mint annó tapasztalatok nélkül, reménykedem abban, hogy megkapom az utolsó esélyem, és be tudom bizonyítani azt, hogy a megfelelő ismeretekkel rendelkezve, hasznos tagja tudnék lenni a közösségnek, előre is köszönöm a bíráló FA/SA válaszát az unban-al kapcsolatban, kellemes napot/estét mindenkinek! >