Sam D Handerson > Roberto Brad[Elsil]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

YAM

Újonc
2019. 01. 12.
36
15
V4 karakter
Harper Beverly
LV karakter
Floyd Handerson
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Sam D Handerson

Panaszra tett személy InGame neve:
Roberto Brad

Panasz oka, leírása, kifejtése:
NONRP

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
24 -25 perc környékén 1,5 percig tapossa a kocsit a srác

Megjegyzés:
Nincs

Elsil

Ex S.G.H. Vezető
2019. 01. 09.
463
99
V4 karakter
Ceroline Kearney
Várom az érintettek válaszát 24 órán belül.

YAM

Újonc
2019. 01. 12.
36
15
V4 karakter
Harper Beverly
LV karakter
Floyd Handerson
egyébként a tegnapi streamban is végig MGzett ,meg most hogy meglátta egyből levágta a liveot, én nem azért teszem pkra hogy bomlasszam a közösséget hanem azért mert régen én ezért mindig megkaptam a büntetésem!

CSZMTYT

Újonc
2019. 04. 14.
6
10
V4 karakter
Roberto Brad
LV karakter
Roberto Brad
Sziasztok! Oké nonrp csak én azt nem értem, előre is elnézést szeretnék kérni ha valakit megsérték, de neked mi a bajod azzal ha én valamit csinálook? Ártottam neked? Szóltam hozzád egy szót is? Mert szerintem nem és hogy egy ilyenért kell nonrp miatt pk-t rakni rám azért ez nem túl kedves. Te nem bomlasztani szeretnéd a közösséget mi? Azért mert te megkapod a büntetésed azért másnak is kell? Nem lehet hogy csöndben meghúzod magad? Ha meg velem van bajod akkor simán kinyomod a streamot és nem nézed. Az oké hogy nonrp el is ismerem most is az miatt vagyok jailben, de én ezt ezért nem értem.

YAM

Újonc
2019. 01. 12.
36
15
V4 karakter
Harper Beverly
LV karakter
Floyd Handerson
Leirtam már az előbb,. Illetve ha ezt játékon belül látom akkor elmegyek mellette , de liveolni a nonrpt nem a legjobb :)

Utoljára szerkesztve:

CSZMTYT

Újonc
2019. 04. 14.
6
10
V4 karakter
Roberto Brad
LV karakter
Roberto Brad
De istenem most azért mert nem vagyok szimpatikus azért rakod rám a pk-t?

YAM

Újonc
2019. 01. 12.
36
15
V4 karakter
Harper Beverly
LV karakter
Floyd Handerson
Nem , nem azért, hanem azért mert ez egyáltalán nem jó reklám se a szervernek se neked. Egyébként amit csinálsz azért vállald a következményeket!

CSZMTYT

Újonc
2019. 04. 14.
6
10
V4 karakter
Roberto Brad
LV karakter
Roberto Brad
De ez nem a te dolgod nagyon szeretem ezeket az embereket 160 ember nézte a tegnapit a mait 70-en és ezekből csak 1(ez vagy te) rakott rám pk-t

• Vicces
Reactions: marton04

YAM

Újonc
2019. 01. 12.
36
15
V4 karakter
Harper Beverly
LV karakter
Floyd Handerson
Egy időben biztos hogy nem nézték annyian se like se dislike nem volt rajta chat sem pörgött de én itt befejeztem az irogatás várom a birálást! Amit meg csinálsz azt vállald be ! :)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.