- 2019. 01. 16.
- 6
- 1
- V4 karakter
- Schwartzcopf Demian
- LV karakter
- Salvatruca Vito
- V2 karakter
- Chris Toretto
InGame neved:
► Salvatruca Vito ◄
A ban időpontja:
► 2022. 04. 16. 22:11 ◄
A ban időtartama:
► örök ◄
Admin neve, aki bannolt:
► Kicsiwilly ◄
A ban oka:
► Event item csomagtartózása (visszaadta) ◄
Amiért szeretnéd az unbant:
► Sziasztok!
Nehéz szavakba önteni mindazt a bánatot és sajnálatot, amit érzek azért, ami történt. Először is, szeretném elmondani, hogy mennyire őszintén megbántam és megbánom a szabálysértést, amit elkövettem. Tudom, hogy az, amit tettem, nem csak téged, hanem másokat is megsértett, és ezt soha nem akartam volna.
Ez az esemény (event) megmutatta nekem, hogy mennyire fontos az empátia és a mások iránti tisztelet. Rájöttem, hogy az ilyen cselekedetek nemcsak kellemetlenséget okoznak, hanem sérthetik mások érzelmeit és bizalmát is. Úgy döntöttem, hogy változtatok a viselkedésemen és felelősséget vállalok azért, amit tettem.
Megfogadtam, hogy többé nem követek el hasonló hibát. Úgy gondolom, hogy a változás a tetteinken keresztül történik, és elkötelezett vagyok azért, hogy olyan személy legyek, akinek számíthatsz, aki tiszteletben tartja mások határait és érzéseit. Fogok odafigyelni a szabályokra és megpróbálok mindig empatikus lenni másokkal szemben.
◄
Megjegyzés:
► Bízom benne, hogy idővel meglátod a változást, és újra megbízol bennem. Köszönöm, hogy elolvastad ezt a bocsánatkérést, és megérted, mennyire komolyan gondolom az elkötelezettségemet a változásra.!!! <3 (és nagyon remélem hogy kapok egy unbant) ◄