Elutasítva Salvatore Soprano - Jamie

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

MozzyHUN23

Újonc
2022. 12. 14.
10
6
V4 karakter
James Giaj
LV karakter
Salvatore Soprano
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Salvatore Soprano >

Kitiltás időpontja:
<
2023. 01. 06. 18:55 >

Kitiltás időtartama:
<
Örök >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Jamie >

A kitiltás indoka:
<
Account megosztás beismerése >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Lényegében "megbántam azt amit nem is csináltam meg... nehéz vissza emlékezni de ez a ban annyiről szól hogy volt egy játékos akinek "vagánykodtam" hogy nekem van egy Admin accom egy haveromtól aki már rég nem Admin! Lényeg a lényeg én soha nem kaptam ilyen informáciot és ha kaptam is akkor soha nem éltem vele mert nem is tudtam volna mit csinálni bevallom! (Emelett én nem ismertem be semmilyen Acc megosztást mivel csak szóban/irásban mondtam bebizonyítani nem lehetett... Jamie csak adott egy cimet a bannak és olyat amit ő sem tudott bizonyitani hogy megtörtént volna ez a dolog)Szeretnék elnézést kérni eme viselkedésem miat meg bántam de szeretnék újra játszani ha lehetséges részetekről is! (Válaszotokat előre is nagyon köszönöm! :D ) >

Kon

Kritikus
SzuperAdmin
LV
2019. 01. 10.
4 251
5 338
LV karakter
Edward Paul
Dicséretes, hogy ezt a fajta "vagányságodat" csak a szerveren mutattad meg, mert ha mondjuk az "Admin acc" bomba lett volna, a helyszín pedig a nemzetközi repülőtér akkor talán nem írtad volna meg a ezt kérelmedet. Szóval gratulálok, szép teljesítmény! (unbant viszont nem ér sajnos)

• Tetszik
Reactions: rajna
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.