Salvatore S Neumann Cole Cortez-re. [Kavics]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

front

Aktív fórumozó
2019. 01. 11.
297
271
V2 karakter
callem gaines

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Cole Cortez

Panaszra tett személy InGame neve:
Salvatore S Neumann

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nos. Szép estét kivánok! Mint ugye mondtam kifejteném akkor hát itt hogy miért is szeretném Cole Cortez-t panaszra tenni! Először is, a dolog abból indult ki hogy láttam hogy a spanokak üldözik én elmentem a házukhoz és néztem a darát. Nemvolt nálam semmilyen látható fegyver nem lőttem semmit/ senkit. Majd elmentem BMSbe szereltetni, és ott odajöttem hozzám majd körülbelül semmi, dologgal de engem megfogtak és megbilincseltek. Majd lelőtték egy NNIs killégát, Cole megfogta és elment biztonságba (vontatók mögé.) az első dolga állitolag a backup parancs használata volt, de mivel nemjött senki ő felpattant miközbe lőttek rá és engem behozott az NNI központjába. Az arcukat nem láttam azt se tudta kik voltak azok egyszerüen csak annyi volt, hogy lelőtte valaki a társát. Majd ezek után körülbelül semmi kihallgatás után kaptam egy olyan IC jailt ami szerintem eggyátalán nem rajtam kellett volna csattanjon mivel semmi nem volt nálam illetve semmit se tettem. Ha jól tudom amikor behoztak engem akkor tettek Keith Floydék egy bejelentést, hogy elraboltak egy túszt, s értem cserébe elengedik. Nos Cole Cortez-t ezt hidegen hagyta amit igazából szerintem nem reális dolog, mivel ilyenkor pont hogy azzal kellen foglalkozni mivel ő a "különleges ügynök állitolag nála nagyobb rangú nem is volt fent. Ennek igazából hideg utat hagyott vonszolt engem a cella felé, mintha nem is lett volna semmi bejelentést, a nevemet is odairták a bejelentésnél. Most felmerülhet hogy ic nemtudta a nevem. De igenis tudta mivel, elkérte a személyimet, és máris tájékozodhatott erről a dologról! Szerintem az NNisnek nem ez az első dolga hanem az hogy biztonságba kerüljön, nem pedig az hogy egy fegyvertelen embert bevigyen majd ráfogjon minden dolgot amit csak lehet, és tegye be 300 percere majd rádjon egy 90 ezres csekket. Szerintem ez irreális dolog. Most jöhet azzal hogy senki nem jött a C0 backupra. Megjegyzem, láttam fent tekes ruhába Thomas C Wilshere haveromat, aki szintén fentvolt és kitudott volna menni, mivel 3 perce láttam kb LCN felé a tekes kocsival illetve a szerveren is fentvolt még. Vélemények szerint az NNIsnek nem ez a dolga hogy, elvigyen egy fegyvertelen illetve megvádolhatlan személyt hanem az, hogy a bünözőket juttassa biroság/ cella mögé. A kihallgatás kb 2 perc volt ott se ismertette se a jogaimat semmi. Felhozhatja azt hogy, "hajnali 1 volt ne csináljuk már" erre annyit tudok mondani, hogy ilyenkor lekell lépni a szerverről nem pedig eröltetni ezt.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
A videó arról hogy colénak nem a biztonság a a fontos hanem az hogy egy ártatlan civilt beráncigáljunk a kapitányságra majd meggyanusitsuk őt: https://gyazo.com/4432e2658fbd4b612212bc54a8ed2290

Megjegyzés:
Nos. Nem arról vagyok hires hogy pkt nyissak, de ez esetben megirtam az első pkmat.

Utoljára szerkesztve:

Bogyo

Verified Cortez Boomer
2019. 01. 10.
54
377
V4 karakter
Cole Cortez
Halihó,válaszolok most rögtön a PKra mivel éjjel 1kor nincs is jobb dolgom mint egy fél órás adminnal való csevegés után itt lógni a fórumon = )
Az elhangzottakat már egyszer átbeszéltük ALRight 4es adminnal de rágjuk át mégegyszer.

Volt egy DIAZ-500as mercedes amin volt egy körözés.
[2019-01-31 00:02:30] [Output] : [SeeMTA - Rendőrség]: Figyelem! Az egyik ellenőrzőponton (Idlewood) egy körözött jármű haladt át!
[2019-01-31 00:02:30] [Output] : [SeeMTA - Rendőrség]: Rendszám: DIAZ-500 Típus: Mercedes-Benz e500 w124 Színek: szín1 szín2
[2019-01-31 00:02:30] [Output] : [SeeMTA - Rendőrség]: Ezért körözik: REM(J) RUM [NAV 892 01.30]/Tűzparancs [NAV704 01.30.]
Bejelzett igy hát meg is indultunk rá,elkezdődött az üldözés majd Salvatore gondolom teljes unatkozásból úgydöntött hogy felcsap söprögető embernek és támogat bennünk az ő kis terepjárójával.(na de minek?) https://gyazo.com/0b3be0b9da164e47c9eb16c65cea8b62
Beértünk Palominoba ahol már ott is volt a felmentősereg,és Salvatore úgy gondolta hogy nincs is jobb elfoglaltság mint egy tűzharc kellős közepén álldigálni az ő autójával.(teljesen logikus nemde?) https://gyazo.com/019e2e51f968600d0fb73ee62631d368

Megtörtént a tűzharc,összeszedtük magunkat és elhagytuk palominot a subaruval amint eléggé szitává lőttek de még ment,útközben Bishop megjegyezte hogy az IM-GROOT G65 ottvolt Paloban és egészen gyanúsan a fegyveresekkel volt.
Beakartunk menni BMS-hez hogy helyrepofozzák a kocsit de mit ad isten?a G65 velünk szembe áll kb 2 méteres távolságba és a következő hangzott el
[2019-01-31 00:09:57] [Output] : Bishop G Alexandros mondja: Ez ott volt.
[2019-01-31 00:09:59] [Output] : Salvatore S Neumann mondja (rádióba): bms gyertek (az ártatlan gyerkőc beidézi a csordát pedig ő nem csinált semmit.)
Ekkor én megpróbáltam blokkolni a kijáratot és a bejáratot is arra várva hogy Bishop rácélozzon vagy bármit interaktusba kezdjen vele de ez nem történt meg,Salvatore elhajtott és igy begurultunk megszereltetni a kocsit.

Miután kitértünk a BMStől találkoztunk valakivel és kiraktunk egy körözést a kocsira mivel elég gyanút keltett az azelőtt 15 perc alatt történő viselkedése hogy megfigyeljük őt.
Odajött egy civil(?) és rákérdezett hogy
[2019-01-31 00:15:38] [Output] : Luigi Damiani mondja: Uraim
[2019-01-31 00:15:46] [Output] : Luigi Damiani mondja: IM-Groot g65 nem körözött?
[2019-01-31 00:15:49] [Output] : Bishop G Alexandros mondja: De.
[2019-01-31 00:15:49] [Output] : Cole Cortez mondja: De igen.
[2019-01-31 00:15:50] [Output] : Cole Cortez mondja: Holvan?
[2019-01-31 00:15:52] [Output] : Luigi Damiani mondja: Valamelyik este lövöldözött
[2019-01-31 00:15:52] [Output] : Luigi Damiani mondja: Bms
[2019-01-31 00:15:53] [Output] : Luigi Damiani mondja: Sor
[2019-01-31 00:15:55] [Output] : Cole Cortez mondja: Remeki
[2019-01-31 00:15:56] [Output] : Luigi Damiani mondja: Sima sáv
[2019-01-31 00:16:01] [Output] : Cole Cortez mondja: Isten áldja

Rögtön berongyoltunk BMShez és megláttuk őt bent.
Ezután felszólitottuk hogy tegye hátra a kezeit mivel bevisszük őt kihallgatásra,ráfogtam az M4et hogy még véletlenül se tudjon elfutni vagy bármiféle Chuck Norris duplapergővel mindenkit lerúgni egy szempillantás alatt aki körülötte áll.
Közben néztem jobbra balra és láttam Hogy3gborit bmw kiment a sorból és beállt a kerités mellé,ez is gyanút keltett bennem hogy itt baj lesz ezért a kertiéshez közel álltam. https://gyazo.com/f83f59ff31730e2c21617c24e2569f44
Amint lelőtték Bishopot én fedezékbe vonultam és segitséget kérem,tisztában voltam vele ic hogy nagy szar van a lecsóba ezért vártam 1 percet bármiféle jelzésre hogy erősités van úton,mivel ez nem történt meg,megirtam az RP-t amivel bevágom őt a kocsiban és elhajtok onnan.

Ekkor történt egy kis baki ami a gifen is látható amit készitettem,ezután visszamentem Salvatore-ért és beraktam őt a kocsiba és meg se álltam az NNI HQ-ig.

Utószónak pedig annyit hogy az egész eset Szerda éjjel történt negyed egykor amikor nem volt fent több mint 10 rendvédelmis személy és 0 mdc jel a minimapon.

Köszönöm a figyelmet.

front

Aktív fórumozó
2019. 01. 11.
297
271
V2 karakter
callem gaines
Nos! Átolvastam amit mondtál e mellett én még mindig tartom magam ahhoz hogy nem kellett volna velem fogalkoznod, hanem azzal hogy mentsd az életed vagy hogy bentmaradsz a fedezékbe. Ic még mindig nemvolt bizonyitékod arról hogy ők lötték le a kollegat, mivel azonnal kiis lépett ahogy lelőtték. Mivel átkutattál nni bázison , nemvolt nálam semmi illegális tárgy. Bizonyitékod arról nem volt ic hogy ők lőttek illetve nem is ellenkeztem semmiben sem. Ez full ugyan az hogy azért, mert tegnap rámlőttél mint rendvédelmis ma meglátlak az utcán, vagy akárhol és megöllek. A körözést pedig szerintem nem jogosan kaptam, mivel ott se csináltam semmitse azon kivül hogy mentem a kocsival. megjegyezném azt hogy amikor hallottam hogy lőnek odaléptem neki, de a te videódon is látszik szerintem! Mivel aztmondtad feltételezetten fegyeres voltam nem az volt az első dolgod, hogy átmotozol hanem az hogy visztek máris be pedig kb semmit se tettem akkor amikor bilincsbe vágtatok. Szerintem ez NONRP mivel irl se azzal kezdik nem megfelelő bizonyitékokkal hogy vágjuk is már befele a kocsiba. Átmotozhattatok volna illetve ottis megkérdezhettétek volna hogy miért voltam paloba illetve miért követtem. Valóban sokminden irreális a szerveren viszont ez egy olyan dolog amin lehetne változtatni. Az hogy azt irtam hogy "gyertek bms" nem azt jelenti mindig hogy dara mert fegyver se volt nálam hisz akkor menekültem volna. Nem értem miért kell ezt csinálni, és hogy ezt mondta a bms es srác, abban az rpben meghaltam már. És amikor ezt irtad, hogy "minden nap csak a nagykaliberes dara" Megjegyzem neked ha annyira akartam volna viszek paloba fegyot és elkezdek lőni. Semmit nem csináltam ott, bár eggyértelmű. Ha nagykaliber lett volna nálam vagy fegyo akkor ott is kiszállok nempedig szereltetni jövök. btw: helyesírási hibákért sry, mivel telóval vagyok.

Kavics

Ex S.G.H. Vezető
2019. 01. 09.
1 486
446
V4 karakter
Dr Adam Brian
LV karakter
Brian Kearney
Sziasztok!
Én fogom bírálni az ügyet!
Mindenkit várok este 18:00kor TS-en a várómba!

Utoljára szerkesztve:

front

Aktív fórumozó
2019. 01. 11.
297
271
V2 karakter
callem gaines
Hali jelenleg még van azthiszem 6 nap bannom onnan, ha koalával eltudnád intézni hogy addig kapjak unbant akkor tudok menni este fele!

Kavics

Ex S.G.H. Vezető
2019. 01. 09.
1 486
446
V4 karakter
Dr Adam Brian
LV karakter
Brian Kearney
Változtatva: Vasárnap 15:00! (bant intézem)

Módosítás: Vasárnap 20:00 sry dolgozom!

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Andris

Kavics

Ex S.G.H. Vezető
2019. 01. 09.
1 486
446
V4 karakter
Dr Adam Brian
LV karakter
Brian Kearney
TS-en megbeszélve!
Panasz jogtalan.
Zárom!​

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.