Panasztevő InGame neve:
► Cole Cortez ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Salvatore S Neumann ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Nos. Szép estét kivánok! Mint ugye mondtam kifejteném akkor hát itt hogy miért is szeretném Cole Cortez-t panaszra tenni! Először is, a dolog abból indult ki hogy láttam hogy a spanokak üldözik én elmentem a házukhoz és néztem a darát. Nemvolt nálam semmilyen látható fegyver nem lőttem semmit/ senkit. Majd elmentem BMSbe szereltetni, és ott odajöttem hozzám majd körülbelül semmi, dologgal de engem megfogtak és megbilincseltek. Majd lelőtték egy NNIs killégát, Cole megfogta és elment biztonságba (vontatók mögé.) az első dolga állitolag a backup parancs használata volt, de mivel nemjött senki ő felpattant miközbe lőttek rá és engem behozott az NNI központjába. Az arcukat nem láttam azt se tudta kik voltak azok egyszerüen csak annyi volt, hogy lelőtte valaki a társát. Majd ezek után körülbelül semmi kihallgatás után kaptam egy olyan IC jailt ami szerintem eggyátalán nem rajtam kellett volna csattanjon mivel semmi nem volt nálam illetve semmit se tettem. Ha jól tudom amikor behoztak engem akkor tettek Keith Floydék egy bejelentést, hogy elraboltak egy túszt, s értem cserébe elengedik. Nos Cole Cortez-t ezt hidegen hagyta amit igazából szerintem nem reális dolog, mivel ilyenkor pont hogy azzal kellen foglalkozni mivel ő a "különleges ügynök állitolag nála nagyobb rangú nem is volt fent. Ennek igazából hideg utat hagyott vonszolt engem a cella felé, mintha nem is lett volna semmi bejelentést, a nevemet is odairták a bejelentésnél. Most felmerülhet hogy ic nemtudta a nevem. De igenis tudta mivel, elkérte a személyimet, és máris tájékozodhatott erről a dologról! Szerintem az NNisnek nem ez az első dolga hanem az hogy biztonságba kerüljön, nem pedig az hogy egy fegyvertelen embert bevigyen majd ráfogjon minden dolgot amit csak lehet, és tegye be 300 percere majd rádjon egy 90 ezres csekket. Szerintem ez irreális dolog. Most jöhet azzal hogy senki nem jött a C0 backupra. Megjegyzem, láttam fent tekes ruhába Thomas C Wilshere haveromat, aki szintén fentvolt és kitudott volna menni, mivel 3 perce láttam kb LCN felé a tekes kocsival illetve a szerveren is fentvolt még. Vélemények szerint az NNIsnek nem ez a dolga hogy, elvigyen egy fegyvertelen illetve megvádolhatlan személyt hanem az, hogy a bünözőket juttassa biroság/ cella mögé. A kihallgatás kb 2 perc volt ott se ismertette se a jogaimat semmi. Felhozhatja azt hogy, "hajnali 1 volt ne csináljuk már" erre annyit tudok mondani, hogy ilyenkor lekell lépni a szerverről nem pedig eröltetni ezt. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► A videó arról hogy colénak nem a biztonság a a fontos hanem az hogy egy ártatlan civilt beráncigáljunk a kapitányságra majd meggyanusitsuk őt: https://gyazo.com/4432e2658fbd4b612212bc54a8ed2290 ◄
Megjegyzés:
► Nos. Nem arról vagyok hires hogy pkt nyissak, de ez esetben megirtam az első pkmat. ◄
Utoljára szerkesztve: