Elutasítva Salvatore Lorenzo - Davee

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

llorinc

Barangoló
2023. 07. 18.
98
672
www.youtube.com
V4 karakter
zara_novy
LV karakter
yazen_greer
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Salvatore Lorenzo >

Kitiltás időpontja:
<
2023. 10. 23. 00:10 >

Kitiltás időtartama:
<
2 hónap >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Davee >

A kitiltás indoka:
<
Lövöldözés alatt drog használata, UCP előélet. >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Sziasztok! Volt elegendő időm gondolkozni a tetteimen, és végül arra jutottam, hogy megbántam, hogy mindig a balhét és lövöldözést kerestem. Ami azt illeti, nem volt nyilvánvaló és egyértelmű hogy ezt keresem, de bevallom, volt hátsó szándék. Mivel már nem vagyok frakció tag, és tudatosult bennem, hogy milyen következményei vannak ezek dolgok generálásának, nem ez lenne a célom, és találnak sokkal jobb és hasznosabb elfoglaltságot is a szerveren, RP keretein belül. Szerintem a frakcióban unalmasak voltak az RP-k, ezért is gondolom azt, hogy olyan voltam, amilyen. Én hiszek abban, hogy máshogy tudnék viselkedni a szerveren, ha kapnék egy lehetőséget, mivel átértékeltem a dolgokat. Én hiszek abban, hogy pozitív változást hoznék egy lehetőséggel. Majdnem a kitiltásom felét kivártam, és a mindennapi életemben a suli, meló, bármi után, sose volt rossz egy kis SEE a haverokkal. Szívesen kiprobálnám, és játszanék az új eventeken is. Ezekkel a sorokkal szerettem volna bocsánatkérésem kifejezni, ígérem ha lehetne egy lehetőségem/esélyem, más lennék, mint voltam. Illetve a drogozás lövöldözés közben nem teljesen igaz, mert tűznyitás után 2 perccel nyomtam, amikor nem láttak rám, és nem hallottam a szirénát. Szabályzatban nincs pontosan megfogalmazva, a NonRP meríti ki ezt, azonban nem lövöldözés közben volt, hanem mikor már menekültem 1,5 percet kb, olyan helyen ahol nem voltam látható a rendvédelem számára. Egy nagyobb admindjailt is elfogadnék egy esély fejében. Szeretnék újra részt venni, és pozitív értelemben hozzátenni a szerverhez, játszani az eventen. Köszi hogy végigolvastad. >

Davee.

Lelkes fórumhasználó
2019. 02. 23.
386
680
V4 karakter
Flynn_Powers
LV karakter
Ian_Vale
Nem régen kaptad a kitiltást, marad még.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.