Panasztevő InGame neve:
► Saltiwel Robert ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Jakee ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Graffitik leszedegetése oktalanul.
Mellékelem a PK-t amit Negan intézett.
Annyival egészíteném ki a dolgokat, hogy Jakee, illetve Negan szerint csak banda rpre használható a graffiti. (ami szerintem marhaság egyébként nem tudom ki talált ki ilyet...) Na de akkor miért születtek meg a "szép graffiti készítés tutorial topicok, amit legelőszőr Mower elkészített, majd Borisz mentett tovább, aztán most Balidzs is frissítette? Megint az van, hogy születnek ezek a kitalált random iratlan szabályok, amiket a szabályzat még messziről sem érint... Aztán mint a vírus, terjed adminisztrátorról adminisztrátorra. Az egyik kitalálja, utána a többi is elkezdi. De nem hiszem el, hogy egyikőtök sem hallott még olyanról például, hogy street art. IRL sem csak a bandatagok használják bandás dolgokra a graffitizést. Keressetek rá ha gondoltok az interneten, hogy milyen rajzok vannak. Visszatérve a lényegre, sehol semmi nem tiltja, hogy normál keretek közt rajzoljak valamit a házunkra eme csodálatos script segítségével. (ami sajnos nem kapott vérfrissítést a v4-es verzióra, pedig számítottam rá amúgy) Sőőőt, még ösztönöznek is ezek a topicok amiket mellékeltem. Ha pedig szerintetek az a topic amit Borisz meg a többiek csináltak a szép graffitivel kapcsolatban, meg az az állítás, hogy csak banda rpre lehet használni szigorúan és semmi másra nem, üti egymást, akkor írjátok meg nekem légyszi, hogy mégis miért? Mivel kajak nem értem.
Amit meg másodiknak mellékeltem topicot, az előbb találtam. A fejlesztő úr mondja, hogy van lehetőség a faszára sikerült graffitik levédetésére SA segítséggel. Igaz, 4 éve, de lényegében nem változott a szituval kapcsolatban semmi, szóval a körülmények ugyan azok, ergó a mai napig valid amit írt. De most akkor miről is beszélünk?
Egyébként a nem megfelelő smurf cat graffitim azóta is fent van zacisnál, azt esze ágában nincs most senkinek sem letörölni? Tiktok videóban, SeeDC-n, mindenhol is kint volt, nézettséget generált, büszke is vagyok rá, egy jól sikerült rajz lett. ( ne szedjetek le legyszi )
A PK-val azt szeretném elérni, hogy ilyen és ehhez hasonló íratlan szabályok ne találjanak napvilágra.
Nem az esetleges szankciók érdekelnek, hanem az, hogy legyen egy álláspont ami logikus és értelmes, amire lehet hivatkozni a jövőben.
Mert az, hogy "nem erre való" az nem álláspont, bandából pedig talán 1 van aktívan akiről tudok, meg esetleg NS, de ők ugye nem tudják a scriptet használni, Én pedig egyébként MOB-ban vagyok, milyen bandával kéne rivalizálnom? Szóval teljesen kihasználatlan lenne a script, ha azt mondjátok, hogy banda rpre kell használni. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► https://forum.see-game.com/threads/lamis-lamy-ismeretlen-rendvedelmi-szemely-negan.398164/
Graffiti rendszer limitjének törlése, méretezés, radír.
Graffiti rendszer limitjének törlése Azt vettük észre a napokban, hogy létezik a graffitiknek egy limitje, ami ha betellik és felfújnak egy új graffitit, akkor a legrégebbi törlődik. Na most ez elég nagy probléma, ugyanis a szerver közössége szereti arra használni ezt a rendszert, amire nem...
forum.see-game.com
Szép graffiti készítése V4ben.
SeeMTA szép graffiti készítése. Hali, az eredeti leírást @Mower készítette, amit @Borisz tett ki, annak a v4es verzióját találjátok itt. Első lépés: Kezdj el felcsatlakozni a szerverre, várd meg ameddig betölt a login panel. (Ha gondolod, be is jelentkezhetsz, szóval játék közben is tudod...
forum.see-game.com
Megjegyzés:
► . ◄
Utoljára szerkesztve: