- 2023. 01. 03.
- 115
- 235
- V4 karakter
- Mia Goldberg
Panasztevő InGame neve:
► Safiya Zahra Hussain ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Joe Herington ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Hello! Megpróbálom a legelejétől kezdeni... A panaszra tett személy, Joe Herington, akit kicsivel több, mint egy hónapja ismertem meg IC... Kezdetekben minden rendben volt, összejöttünk IC, ilyen szokásos dolgok... Teltek múltak az idők, nem volt semmi probléma. 02.03.-n feljött az ötlet, hogy ő boltot szeretne vásárolni, de nincs hozzá elég pénze. Én felajánlottam neki, hogy esetleg betudnék szállni kb. 50%-al az adásvételbe, hiszen épp akkor a napokban gondolkoztam azon, hogy eladom a Ferrarit és az abból befolyó összegből beletudnék adni. Gondoltam arra, hogy jó ötlet, hiszen kocsi helyett a pénzt olyan dologba fektetném be, ami pénzt hoz és nem csak viszi a vagyont... Megbeszéltük, hogy ha esetleg veszünk egy ilyen bizniszt, felesbe fizetünk szinte mindent, az adásvételtől kezdve a boltban lévő készleteket is... 02.05.i napon este írt egy SMS-t, hogy talált egy boltot, ami viszonylag jó helyen van és mindkettőnknek van annyi pénze, hogy felesbe megtudnánk venni. 02.05. 21:00 körül, 45.000.000$-os áron került megvételre, ami Joe Herington nevére került. 20.000.000$-t adtam bele én, 25.000.000$-t Joe. (Tudom, ez kb 44% volt részemről, de ennyim volt összvissz, amibe Joe Herington belement..) Joe Herington továbbá elintézte a cégátírást, fél évre előre leadózott és a bolt készleteit is saját zsebből kifizette, így az ő összköltsége kb. 26-27millióba voltak. Én akkor 1-2 napig nemigazán tudtam beleadni, mivel totál lenulláztam magam, úgy hogy nyomtam a pecát azért, hogy legyen valamennyi money, meg beletudjak adni a készlet feltöltésébe, hiszen ugye úgy volt megbeszélve, hogy mindent felesbe fizetünk és a bolt bevételét is felezzük...
Pár nap eltelt és lett egy kis pénzem, jött az ötlet, hogy akkor promozni kéne a dolgot. Sprintert venni, PJ-t csinálni rá, protect a kocsira etc.etc. Mivel Joe fizetett többet az adásvételkor, ezért bevállaltam, hogy veszek kereskedésből egy Sprintert, dobok rá PJ-t. Röviden: a marketing része a dolognak rám maradt, örömest elvállaltam. Miután megvolt minden, IC szakítottunk.. lényegtelen, én kezdeményeztem ezt. Ő úgy döntött, hogy ennek hatására eladja a boltot profitban és ha megveszik, akkor visszaadja a 20milliót, amit odaadtam neki 02.05-én.. 02.12-én írt egy SMS-t, hogy eladta két kocsiért cserébe, a Sprintert pedig ha ráérek, majd írjam rá az új tulajra. Elmentem az új tulajhoz, ráírtam a kocsit, ezt jeleztem Joe-nak SMS-ben, és itt jött a twist. Joe Herington nem válaszolt többé az SMS-eimre, IC ignorálni kezdett, ghostolt. Se kocsi, se Ferrari, se pénz. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► Bíráló adminnak küldöm. ◄
Megjegyzés:
► Nem igazán érzem helyénvalónak ezt a fajta hozzáállást.. Amit Ferrarit eladtam, amiből jött az IG pénz, ami át lett adva, nem kevés pénzért PP-ztem le és fulloztam ki még anno. A probléma azzal van, hogy egy IC sérelem miatt nem az IC karakterem károsította meg úgymond, hanem OOC engem... A károm 20.000.000$ illetve 2300pp ◄