Sadie Asplund -> Eric Calder, Jin Calder, William Calder [misty]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

viktor.

Fórum betyár
See Game Helpdesk
v4
2021. 06. 06.
1 001
5 440
tilted towers
V4 karakter
Sadie Asplund
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Sadie Asplund

Panaszra tett személy InGame neve:
Eric Calder, Jin Calder, William Calder

Panasz oka, leírása, kifejtése:
NONRP, szándékos lövöldözés generálás(??) hárman nagy kaliberekbe talpig páncélba tíz perc alatt három trafit lőnek el, majd kiszállnak és lelőnek és mennek tovább ugyanúgy nyugodtan autókázni, nem gondolnám roleplayesnek a szituációt

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/z5kmrq

Megjegyzés:
Válaszod

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

FoldedMan

Újonc
2021. 09. 21.
48
234
V4 karakter
William Calder
LV karakter
-
V2 karakter
-
Sziasztok, szeretnénk ezt az ügyet TS-en megbeszélni ha mindenkinek megfelel.

FoldedMan

Újonc
2021. 09. 21.
48
234
V4 karakter
William Calder
LV karakter
-
V2 karakter
-
Akkor leírom ide, hogy mi-miért történt, tehát összegezném.
Azért voltunk "talpig páncélban" mivel ennek az egész történetnek az eleje ott kezdődik, hogy 2024.07.08-án történt egy összetűzés a Piru Bloods tagjaival ahol én túléltem a "merényletet" ezért a mai napon előrpt megírva felszerelkezve neki is indultunk, hogy törlesszük az adóságunkat, ezután megtaláltunk egy személyt aki külön volt a többi embertől, meginvitáltuk egy "séta kocsiázásra" és elbeszélgettünk vele. ( Mahone Tyreze)
Az rp során elindítottunk egy úgymond "banda háborút" a családunk és az ő bandája között. Konfliktus kettőnk között már régebbre visszanyúlik, több lövöldözés, szóváltás és verekedés is történt, szóval ez nem alaptalan. Miután Mahone-t ott hagytuk a dombon, üzenetet küldve a Piru többi tagjának, mi elindultunk visszafele, de mi szerettünk volna hamarabb lépni ezért leakartunk nézni Gantonra még, hogy találunk-e még valakit. ( Tehát fogalmunk se volt, hogy körözés van a gépjárművön, mert használaton kívül volt eddig)
Ekkor láttuk meg a mögöttünk lévő érkező TEK-es gépjárművet majd az előrpben leírtak szerint cselekedtünk.
Miután a két személy likvidálása megtörtént egyből a garázsunk felé vettük az irányt ami egy utcára található a gyilkosság helyszínétől és ott vártunk kb 20 percet majd kimentünk nem találtunk senkit és mentünk a dolgunkra.
Kérésre a bíráló adminisztrátornak továbbítunk minden szükséges bizonyítékot.

Utoljára szerkesztve:

viktor.

Fórum betyár
See Game Helpdesk
v4
2021. 06. 06.
1 001
5 440
tilted towers
V4 karakter
Sadie Asplund
nem nagyon értem hogy egy leszámoláshoz miért kell egy feltűnő hatalmas limuzinnal és nagy kaliberekkel érkezni, több esélyetek lett volna elmenekülni egy gyorsabb verdával illetve rejtett fegyverekkel, tehát ebből az jön le hogy lövöldözést generáltatok a rendvédelem vagy bloods frakcióval szemben, a körözés még oké is lenne de volt rajtatok, gondolom mivel fél órája ott keringtetek valaki bejelentett titeket, az már nem az én reszortom, a panaszhoz szeretne hozzászólni Mahone Tyreze is, így szerintem az ő részét is meg lehet hallgatni erről az egészről ha az admin is úgy gondolja.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.