- 2022. 09. 15.
- 31
- 39
- LV karakter
- Sadi Robinson
In Game neved/TS 3 neved:
- Sadi Robinson -
Mióta használod a TeamSpeaket?
- kb 9 éve -
Voltál-e már valaha a SeeMTA v3 Las Venturas TeamSpeak szerveréről bannolva? Ha igen, miért és meddig?
- Nem voltam még -
Voltál-e már a See Game System bármilyen TeamSpeak szerverén moderátor? Ha igen, hol és meddig?
- Nem voltam még -
Naponta mennyi időt töltesz a TeamSpeaken?
- átlagban 2-4-5 óra -
Mennyi időt tudnál szánni a feladatra?
- Munkabeosztástól függően de minden napi aktivitással -
Miért pont téged válasszunk?
- Megfelelő kommunikációs készségem miatt -
Miért szeretnél moderátor lenni?
- Kiszeretném magam próbálni úgy gondolom egy próbát megér számomra is. -
Hogyan tudnád segíteni a TeamSpeak kezdő felhasználóinak a dolgát és eligazodását?
- Első sorban szabályzat ismertetése, illetve egykét dolgot elmondanék hogy azért ne ugráljunk a szobák között gyorsan. Illetve alapokat hogy még véletlenül se kapjon kitiltást mástól. Aztán szívesen akár segítenék pl mikrofon állítás mert szerintem ilyen kérdéssel is fordulhatnak hozzánk. -
Miben tudnál többet hozzátenni, mint a többi jelentkező?
- Most írhatnék regényt is de nincs rá szükség szerintem ez úgy is kiderül idővel, de maximalistának gondolom magam nem csak ezen a területen. -
Van-e bármilyen ismeretséged a team-en belül?
- Nincs -
Ha esetleg bekerülsz a csapatba, mi a célod, meddig szeretnél eljutni??
- Szerintem a határ egy csillagos ég, egy olyan közösségben ahol mindenki egyenrangú és elfogadva érezheti magát. -
Írj le 3 pozitív, illetve 3 negatív tulajdonságot magadról:
Pozitív:
- Csapatjátékos -
- Segítőkész -
- Vidám -
Negatív:
- Makacs(exem szerint de ezt akár lehet poénnak is venni. ) -
- Szókimondó nyers. -
- Túl őszinte. -
Mennyi idős vagy?
- 24 -
Mutasd be magad 5-10 mondatban.
- Sziasztok Ábelnek hívnak 24 éves vagyok, Budapesten élek egy hotelnek dolgozom sokszor home office munkakörben úszni nagyon szeretek, és enni is de ebből nemkell levenni hogy fat vagyok . Szakácsnak tanultam de már nem dolgozom benne igazából pályát váltottam kényelmesebbre. Kb 3éve mutatta az egyik ismerősöm az LV szervert és kb 2 éve regisztráltam be azóta játszok rajta civilként. Persze más játékkal is játszom de a main az SeeMTA, és Valorant. Visszatérve a TeamSpeak ismeretre elég rég óta használom kb 13 éves voltam amikor nagyon régen counterstrike közösség miatt kezdtem el használni, aztán az a közösség az enyém lett 2017től 2022ig tartott. Köszi a figyelmet! -