Ryan Tanher-Sebastiano D Grotti[NINTI]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Ryan Tanher

Veterán
2019. 01. 10.
2 671
599
V4 karakter
Ryan Tanher
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Ryan Tanher

Panaszra tett személy InGame neve:
Sebastiano D Grotti

Panasz oka, leírása, kifejtése:
10.000 feletti átverés-IC munkást keresem a farmomra és ő jött.Megbeszéltük a fizetést, ami 35.000$ lett volna és megbeszéltük azt is, hogy én adok neki 15.000$-t esetleges átverés végett az én részemről és az ő részéről.De ma reggel lépek fel és látom, hogy nincs meglocsolva, az egész növény elvan száradva.Az este még beszélgettünk ic, hagyma vetőmagot adtam neki. Azt is megbeszéltük, hogy ha nem tud locsolni, akkor irjon nekem a fórúmon de azt sem tette meg. A reggel amikor felléptem volt a szerverre ő is fent volt de nem válaszolt a telefonra.Morthy admin tanácsolta a panaszkönyvet.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://postimg.cc/SjM8Y5pC , log https://pastebin.com/2isaYrPd

Megjegyzés:
Team Speak3-ra nem szeretnék menni semilyen áron, egyéb okok miatt.Esetleg ha teljes napilogra lenne szükség azzal is tudok szolgálni.

NINTI

Újonc
2019. 01. 10.
42
65
V4 karakter
Ryan Sierra
Sziasztok!
A panaszt én fogom bírálni, várom az érintett válaszát 24 órán belül.

Utoljára szerkesztve:

Ryan Tanher

Veterán
2019. 01. 10.
2 671
599
V4 karakter
Ryan Tanher
Éppen még annyit szeretnék mondani, hogy a logban az időnél lehet eltérés, mert én Romániába lakok és nekem a számítógépem román időszerint megy. Van egy óra eltérés úgytudom.

NINTI

Újonc
2019. 01. 10.
42
65
V4 karakter
Ryan Sierra
Sziasztok!
Mivel letelt a
24 óra és nem jelentkezett a panaszolt fél.
Ezért a meglévő
bizonyitékok alapján hozom meg a döntésemet.
Sebastiano_D _Grotti büntetése 1 hónap kitiltás "10.000$ feletti átverés @PK"- indokkal.

A témát zárom!

Megkérnék egy Globális Moderátor - t, hogy helyezze a Lezárt Panaszkönyvek közé!

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.