Ryan S Escobar jelentkezési lapja a Nemzeti Adó és Vámhivatal-hoz.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Mszebihun321

Újonc
2020. 05. 01.
29
7
V4 karakter
Sebastian Silverman
LV karakter
Riley Stone
V2 karakter
Sebastian Silverman
nav-logo-32x32.png
Nemzeti Adó- és Vámhivatal
nav-logo-32x32.png

Jelentkezési formanyomtatvány

hr_-_forum.png

OOC rész

[#1] Neved?

< Milkovics Szebasztián >

[#2] Mesélj magadról olyan információt amit szerinted érdemes lehet tudni rólad?(minimum 7 összeszedett mondat!!)

< Sziasztok!Milkovics Szebasztián vagyok,jelenleg a 14. évemet töltöm az idén.Most kezdem,majd a 8-adik osztályba járok jelenleg,eddig nagyon jó eredményeket értem el,ezért büszke vagyok magamra.Szerbiában élek egy Magyar-Szerb határ közelében egy faluban.Már kb.4 éve játszok az SGS szervereken,de eddig a Seemta v2 tetszik a legjobban.Az adminok segitségével tanultam meg RP-zni és azóta eléggé szép RP szálakat tudok alkotni.Nagyon szeretem a társaságot és a barátokat.Az általános iskolán kivül programozó suliba is járok,ami nem könnyű,de sok mindent megtanultam ott.A jövőben vagy rendőr vagy programozó szeretnék lenni.Nekem több hobbym is van biciklizés,programozás és a videójátékozás sem maradhat ki :D.Más szerveren voltam már ORFK frakcióban,illetve itt is voltam már OMSZ-ben,úgyhogy nekem van némi tapasztalatom.A szerveren más karakterrel az illegál oldalt,úgymond a sötét oldalt is kipróbáltam,felvételt nyertem a Yakuza frakcióba.Nagyon szeretnék a frakció részese lenni és sokat fejlődni. >

[#3] Jelenleg hány játszott perced van?

< 21240 perc. >

[#4] AdminJail-ről, kitiltásokról, illetve előző neveidről UCP képet csatolj!

< Névváltások: https://kepkuldes.com/image/AttnkN

Admin Jailek és kitiltások: https://kepkuldes.com/image/AttNoA

>

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?Mennyi időt tervezel a frakcióban tölteni és ez idő alatt hol képzeled el magad ?

< Szeretnék megismerni egy új közösséget és barátokat szerezni,ezen a szerveren még nem volt rá lehetőség,hogy kipróbáljam magam rendvédelmi szervezetben.Hosszútávra tervezem ezt az egészet és minél nagyobb rangot szeretnék elérni.És már nagyon várom,hogy a NAV tagja lehessek és jókat RP-zek! >

[#6] Miért téged válasszunk?

< Szeretnék sokat fejlődni és engemet nagyon érdekel a NAV.Már régóta szeretnék a frakció tagja lenni és nagyon aktiv vagyok!OMSZ-ből és OKF-ből már van némi tapasztalatom,hogy eltudjam kezdeni ezt az egészet!És egy új közösségbe szeretnék csatlakozni,illetve újabb barátokat szerezni. >

[#7] Voltál már Rendvédelmi frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben és mi volt a távozásod oka?

< Voltam már OMSZ-ben és OKF-ben,őszintén már nagyon untam ott magam és szerettem volna egy izgalmasabb frakcióba kerülni. >

[#8] Szerinted mi a Nemzeti Adó, és Vámhivatal feladata?

< Város tisztában tartása,rend fenntartása,cégek és a határ ellenőrzése. >

[#9] Mennyit tudnál aktív lenni? ( hétköznap - hétvégén )

< Naponta 4 órát és hétvégén kb.8 órát tudok aktiv lenni! >

[#10] Milyennek gondolod magad? Szerinted milyen a jellemed?

< Gyorsan tanulok,könnyen beilleszkedek egy újjabb közösségbe,és szeretek újjabb dolgokat kipróbálni. >

[#11] Hogyan tudsz csapatban dolgozni? Szerinted fontos a csapatmunka? Ha nem miért?

< Nagyon jól tudok csapatmunkában dolgozni.Igen a csapatmunka igen is fontos,mert ha mindenki a maga feje után megy,abból nem sül ki semmi jó,mivel nincs meg az összhang ami egy csapatmunkába nagyon fontos. >

[#12] Szerinted számít a kor? Milyennek gondolod a kor alapján való megítélést?

< Egyáltalán nem számit,egy 12-13 éves is gondolkodhat úgy mint egy 18 éves. >

hr_-_forum.png

IC rész

[#1] Jelentkező teljes neve:

< Ryan S Escobar >

[#2] Jelentkező születési helye, ideje:

< SeeCity-korház,1996.05.25.. >

[#3] Anyja neve:

< Jessica S William >

[#4] Érvényes személyi igazolványáról, jogosítványáról másolatot csatoljon!

<Személyi igazolvány:https://kepkuldes.com/image/SJ5gJH
Jogositvány:https://kepkuldes.com/image/SJ5ooc >

[#5] Előző munkahelyei [ távozás oka(i) ]:

< Országos Mentőszolgálat,nagyon untam már a munka körülményeit. >

[#6] Miért pont Önt válasszuk?

< Az OMSZ-ből már több dolgot is megtanultam,van némi tapasztalatom a munka elvégzéséhez, >

[#7] Ismertesse a Nemzeti Adó-és Vámhivatal feladatát!

< Az országban történő pénzügyi dolgok felügyelete. Amennyiben túlságosan nagy pénz mozgások történnek egy személynél, a pénz történetének kivizsgálása >

[#8] Milyen feladatkört képzel magának az állományon belül? Hova szeretne eljutni?

< Adóügyi feladatkörben tudnám elképzelni magamat.Minél nagyobb rangot szeretnék elérni. >

[#9] Meséljen magáról! (10 összeszedett mondat!!)

< Kedves vezetőség!Ryan S Escobar-nak hivnak,1996.05.25.-én láttam meg a napviilágot a SeeCity korházban.Édesanyám neve Jessica S William és édesapám neve Johnson S Escobar.Édesanyám ápolóként dolgozott a SeeCity korházban,édesapukám pedig az Országos Rendőr Főkapitányság állományában dolgozott.8 évesen már az általános iskolában kezdtem éveim,ez egy nagyon hosszú és nehéz 8 év volt.De megszületett a sok tanulás eredménye,hiszen 5-ös lett az érettségi!Felvételt nyertem a Rendészeti szak-Közép iskolába és ott is nagyon jó eredményeket értem el,de úgy éreztem ez nekem nem elég ezért egy Rendészeti Főiskolának adtam lehetőséget.Továbbá célul tűztem ki magamnak,hogy a Nemzeti Adó és Vámhivatal állományához csatlakozzak.Felvételt nyertem és 2010.09.1.-ekkor kezdtem el a SeeCity Rendészeti Főiskolát,mely sok siker és kudarc után idén fejeztem be és nagyon jó eredményeket értem el.Megkaptam a papiromat arról,hogy rendész vagyok.Már belesem tudok gondolni,hogy hogyan éltem túl ezt a nehéz 9 évet.Ekkor már elkezdtem dolgozni és már egyből az Angel Pine bányába koptattam kezeim,de megérte,mert meglett az első autóm és a családot is eltudtam tartani.Aztán felmondtam és könnyeb munkára váltottam az pedig a benzinszállitás volt.Ezt a munkát nagyon szerettem,de nem ez volt az én stilusom,ezért felvételt nyertem az Országos Mentőszolgálat-hoz.Ott szereztem új barátokat és egy jó társaság tagja lehettem.Tapasztalatot teremtettem,ahoz hogy rendőr legyek.Apukám,ekkor már nyugdijba vonult és nekem kellett eltartani a családot,ekkor már bőven megizleltem hogy milyen felnőni.Ezek hosszú évek voltak.És végre,eljött az a pillanat,amikor irom ezt a lapot és elérhetem a célomat,és büszke lehetek,majd magamra. >
Esli válasza:
A fórumon feltüntetett ig neved elavult. Frissítésére 12 órád van.

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

Zrinyi Mark

Fórum betyár
2019. 02. 24.
1 114
81
19
V4 karakter
Mark Hansen
LV karakter
Thomas Jhonson
V2 karakter
Mark Lavery
nav-logo-32x32.png
Nemzeti Adó- és Vámhivatal
nav-logo-32x32.png

Tisztelt Ryan S Escoba!

Örömmel értesítjük, hogy felvételt nyert a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz!

Személyes beszélgetésre kérjük jelenjen meg a San Fierroban található NAV bejárati kapujánál a következő időpontban: 2021.09.07 19:00
OOC: TeamSpeak 3 szerveren is kérlek lépj be a "NAV | Váró" szobában ugyanekkor legkésőbb!
Ha nem felelne meg az időpont azt mindenképp jelezd kérlek hozzászólásban!

Tisztelettel:

Mark Clinton
Vezérőrnagy

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.