- 2020. 04. 07.
- 3
- 0
- 23
- V4 karakter
- Earl Rusty Bennett

Büntetés-végrehajtás
Jelentkezési beadvány
A jelentkezési lap OOC paragrafusa:
Ebben a részben rólad szeretnénk többet megtudni, illetve a szerveren lévő pályafutásodról.
Hogyan neveznek IRL?
〈 Horváth Márk〉
Jelenleg hány éves vagy?
〈 18 éves vagyok. 〉
Mennyi időt tudnál aktívan a szerveren tölteni általában?
〈 1-2 óra. 〉
Hány játszott perced van jelenleg?
〈 1980 perc 〉
Melyik frakciókban voltál eddig, ha voltál?
Amennyiben még egyben sem voltál, hagyd ezt üresen.
〈 Válaszod 〉
Mi volt távozásaid oka egy-egy frakcióból?
Amennyiben még egyben sem voltál, hagyd ezt üresen.
〈 Válaszod 〉
Használtál korábban másik nevet a szerveren?
Fontos, hogy ne olyan névvel csatlakozz, amivel korábban illegális életet éltél.
〈 Nem. 〉
Kerültél már AdminJail-be?
Válaszodban helyezz el egy képet amin az UCP-d AdminJail-ek része látható.
Fejtsd ki, miért kaptad a szankciót.
〈

Részesültél már a szerverről való kitiltásban?
Válaszodban helyezz el egy képet amin az UCP-d Kitiltások része látható.
Fejtsd ki, miért kaptad a szankciót.
〈

Fogalmazd meg, hogy miért szeretnél a Büntetés-végrehajtás kötelékébe tartozni.
Fontos tudnunk, hogy mennyire gondolod komolyan belépési szándékodat.
Válaszod legyen legalább 5 mondat.
〈 Szeretnék nagyobb RP szituációkban is részt venni, hogy próbára tehessem magam mennyire tudok helyt állni szervezetben is. Mindig is vonzott úgymond a "rendvédelmi" RP. Mindig is börtön RP szerveren játszottam, ahol RAB vagy ŐR lehettem, nagyon is tetszet, és így hogy lehetőség van a jelentkezésre, nem hagynám ki.〉
Jelenleg rendelkezel TeamSpeak 3-al és működő mikrofonnal?
〈 Igen, rendelkezem. 〉
A jelentkezési lap IC paragrafusa:
Ebben a részben a karakteredről szeretnénk megtudni pár információt amire szükségünk van.
Teljes neve:
〈 Ryan R Johnson 〉
Édesanyja leánykori neve:
〈 Annie R Johnson 〉
Születési helye és a pontos dátum:
〈 1981.02.24, San Fierroi kórház. 〉
Bejelentett lakcíme:
〈 Jelenleg nincs, motelben lakom. 〉
Jelenlegi telefonszáma:
〈 38761120179176 〉
Önéletrajz (Legalább 10 mondatos legyen):
〈 ~ Ryan R Johnson a nevem, 1981. Február 24.-én születtem San Fierroban.Apám Daniel R Johnson volt politikus. Anyám Annie R Johnson pedig latin táncot tanított Las Venturasi tánciskolában. Édesapám BlueBerry-ben élt, mikor találkoztak egy utazás során, és egymásba szerettek, majd apám felköltözött anyámhoz Las Venturasba, 1973-ban össze is házasodtak. 1981-ben meg is született az elsõ gyerek, Ryan. SF Paul's Cathedral School tanulója voltam, itt végeztem el az általános iskolát.. Mikor már felnőttem elköltöztem Los Santosba, és vettem egy családi házat. Aztán rengetek probléma jött, házam a bank elvette, motelbe kerültem.. Szüleim jelenleg San Fierroban élnek. Los Santosban egy vagyonőri vizsgát végeztem, majd pedig 1 évig szolgáltam a See City Mall-ban. Városba pár hónapja jöttem vissza, mert édesanyám súlyosan beteg lett, fel kellet mondanom a jelenlegi munkahelyemről, és San Fierroba utaztam. Most így kis pihenõ után, szeretnék újra hasznos szervezetnél szolgálni ~ 〉