Ryan M Marshall jelentkezési lapja

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

A MARSHALL

5/§ kisbirtok, nagybirtok Marshallokkal nem birtok
2020. 04. 11.
124
240
V4 karakter
Ryan M Marshall
V2 karakter
Ryan M Miller
nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Neved:
~ Erdős Milán ~

[#2] Korod:
~ 15 éves vagyok ~

[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~2015-ban regisztráltam a V3-as szerverre, és ott 1600 játszott percem van. Viszont V2-n még nem rég kezdtem pályafutásom. Jelenleg 3100 játszott perccel rendelkezem.
Csatolni szeretném az UCP képet is:
luQrXPg.png
~

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ Nem volt egyikben se részem! Csatolni szeretném az UCP képet is:
Z4vUNtr.png
~

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~Azért szeretnék a Nemzeti Adó-és Vámhivatal állománytagja lenni, mert úgy érzem hogy helyt tudnék állni, és megfelelő beleéléssel tudnék az RP szituációkhoz viszonyulni. Több szerveren voltam rendvédelmi frakció tagja, illetve leadere is, ezért jelenlegi tapasztalataimmal segíteni tudnám a frakció mindennapját.
A megfelelő beszéd és íráskészség se elhanyagolható, és véleményem szerint ezek a jó tulajdonságok megtalálható bennem. ~

[#6] Miért téged válasszunk?
~Azért lennék én a legmegfelelőbb a poszt betöltésére, mivel minden helyzetben tudatosan és átgondoltan cselekszek. Mindig elérem a célom, amit kitűzök magam elé. Megfelelő tapasztalattal rendelkezem, a kiemelkedő rendvédelmi múltam miatt. Egyénileg és csapatban is kiválóan tudok dolgozni. ~

[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Szép napot kedves bíráló! Erdős Milánnak hívnak, egy Berettyóújfalui kis srác vagyok. Október 13-án töltöm a 16. életévem. A debreceni Tóth Árpád Gimnázium hűséges tanulója vagyok, illetve Deák Ferenc Tehetséggondozó Kollégium lakója. A vírus időszakában viszont elengedhetetlen az online tanulás mellett a "játék" - kikapcsolódás, én ennek egy részét a SeeMTA szerverén szeretném eltölteni az RP világában. Nekem is, mint minden embernek vannak hobbijaim, ezek közzé tartozik a sportolás, motorozás, biciklizés, úgymond a bulizás és az MTA is. Pár barátommal 2020.04.12-én kezdtünk el játszani a SeeMTA V2-es szerverén. Ezt követően ez a frakció ütötte meg a szemünket, ezért is írom jelenleg ezt a jelentkezési lapot. ~

II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Jelentkező neve:
~ Ryan M Marshall ~

[#2] Születési helye, ideje:
~ Los Santos, Megyei kórház; 1984.10.13 ~

[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Végzi az adó-, vám- és pénzforgalmi adatoknak, az ellenőrzések megállapításainak összegezését, feldolgozását. Végzi a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló törvény, feladatkörébe tartozó ellenőrzési, felügyeleti feladatokat. Továbbá végrehajtja az adóval kapcsolatos feladatokat. ~

[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ A felszólítást követően, félrehúzódok, majd rádión jelentem az igazoltatási tevékenységem. Az igazoltatandó gépjármű sofőrjéhez sétálok, majd közlöm a rendvédelmi szerv nevét, nevem, rendfokozatom, illetve hogy közúti igazoltatást hajtok végre. A személyazonosságot igazoló okmányok átvizsgálása után, ha mindent rendben találok tovább engedem az igazoltatott személyt, ellenben az adott szituáció alapján cselekszem. ~

[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Nincs ismeretségem az állományban. ~

[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Azért mert jelenlegi ismereteimmel az állományon belüli parancsokat, feladatokat kiemelkedően tudnám teljesíteni. Mivel csapatban is remekül dolgozok, ezért az állomány többi tagjával is jól tudnék dolgozni. Kiképzőtiszti ismeretségeimnek köszönhetően, megfelelően tudok viszonyulni az állomány fejlesztési tevékenységeihez. ~

[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ A NAV hatásköre, igen szerteágazó. Minden pénzügyhöz kapcsolódó bűncselekmény a hatáskörébe tartozik. Végezhetnek házkutatást, akár fokozott határ-ellenőrzést is. ~

[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Kényszerítő eszközt abban az esetben használhatok, az adott személy a többszöri felszólításaim ellenére sem cselekszik helyesen, jogomban áll kényszerítő eszközt használni, illetve ha veszélyeztetve érzem a saját és a társaim testi épségét. ~

[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~
0MdGxeD.png
~

Randy Henderson

Zöldfülű
2019. 04. 16.
152
128
27
V4 karakter
Randy Henderson
LV karakter
-
V2 karakter
Randy Henderson
nav_logo_tsre.png

Tisztelt Ryan M Marshall!
Értesítjük, hogy a jelentkezési lapját a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Igazgatósága felülvizsgálta.
Az ön jelentkezése elfogadásra került.
Kérjük keressen fel mihamarabb egy vezetőségi tagot a további instrukciókért.((TeamSpeak 3-on))

Tisztelettel:
Randy Henderson
Vezérezredes

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.