Ryan Lionel jelentkezési lap!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Thomas Lionel

Újonc
2019. 11. 06.
8
0
LV karakter
Thomas Lionel
V2 karakter
Thomas Lionel
nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Neved:
~ Dávid ~

[#2] Korod:
~16. életévem taposom jelenleg.~

[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ Most regisztrálok be a V2-re! ~

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ Nem! ~

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Hát mivel egy másik szerverről jövök ahol úgyszintén a NAV csapatába tartoztam és itt is szeretnék a NAV-ban szolgálni. ~

[#6] Miért téged válasszunk?
~ Mivel napi szinten fent tudok lenni 4-5 órát , ismerem az rp szabályokat és már tájékozott vagyok a NAV terén. ~

[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Hát jelenleg a 16. életévem taposom februárban töltöm a 17. életévem , már 3 éve RP-zek különböző RP szervereken. Jelenleg középiskolás vagyok és rendészeti szakon tanulok , a célom ezzel hogy majd a későbbiekben az egyetem után nyomozó lehessek . A hobbim a horgászat , faterral járunk is horgászversenyekre ahol igencsak jó eredményeket érünk el. 5 éve élek Magyarországon mivel 13 évig Kárpátalján (Ukrajnában) éltem , és az a szülő hazám. Szabadidőmben MTA-zok nagyrészt , mert szerintem tök jól elütöm vele az időt. Ott ahol élek a Városi csapatban focizok azon belül pedig az U19-es korosztályban. Már 4 éves korom óta tolom a focit és nagyon szeretem. Hát röviden ennyit rólam! ~

II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Jelentkező neve:
~ Ryan Lionel ~

[#2] Születési helye, ideje:
~ Las Venturas 1989.02.11 ~

[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ a részben vagy egészben a központi költségvetés, a Nyugdíjbiztosítási Alap, az Egészségbiztosítási Alap vagy az elkülönített állami pénzalap javára teljesítendő kötelező befizetés. De rengeteg feladata van még a Nemzeti adó- és vámhivatalnak. Pl vannak a Tax & Customs kollégák akik a határon dolgoznak.
És még a NAV végzi az európai uniós és a külön jogszabályok alapján a feladatkörébe tartozó ügyekben az informatikai rendszerek működtetéséből, alkalmazásából adódó tagállami feladatokat. ~

[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Hát ugye először is felszólítanám az előttem haladó gépjárművet hogy húzódjon félre állítsa le a gépjárművet , majd szálljon ki a gépjárműből! Miután ez megtörtént akkor elkérem az igazoltató féltől az iratokat , és le ellenőrzöm azt , le ellenőrzöm a gépjárművet hogy esetleg nincs e rajta valami féle körözés. Majd ha rendben vannak a papírok ( Személyigazolvány , útlevél , jogosítvány , forgalmi engedély ) Akkor tovább engedem a gépjárművet! ~

[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Nincs sajnos! ~

[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Alkalmasnak érzem magam erre a feladatara. Fel vagyok készülve lelki és fizikai állapotban egyaránt. El tudnám végezni a nekem ki adott parancsokat. Becsületes vagyok és szorgalmas , szeretek viccelődni és nagyon jó tudok csapatban dolgozni! ~

[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ Válaszod! ~

[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Az esetben használhatok ha egy bűnöző vagy egy olyan személyt akit el fogtunk megpróbál menekülni , ha támadás ér minket és védeni szeretném a testi állapotom. ~

[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Név : Ryan Lionel
Születési hely és idő: Las Venturas 1989.02.11.
Anyja leánykori neve: Jessica Smith
Végzettség: Las Venturas Nemzeti adó - és Vámhivatal egyetem.
Röviden magamról: Ryan vagyok , már lassan 1 éve hogy Los Santosban élek , nagyon szeretem ezt a várost .
Mi az oka annak hogy ide költöztem ? Sajnos édesapám autó balesetben elhunyt , édesanyám pedig már beteges volt. Mindig szerettem mellettük eltölteni az időmet , mivel nagyon értékes dolgokat mondtak nekem az életben. És el adtam Las Venturasba a házam és ide költöztem , nem szeretnék már emlékezni az ottani dolgokra. De a szüleim lelke még mindig bennem él. Nagyon szegényes gyerekkorom volt , a szüleim sose tudták meg adni nekem amire vágytam , még a középiskolában tanultam diákmunkára kellett mennem hogy legyen majd az egyetemre elegendő tőkém. Családom az nincs de nem is tervezek. Van egy párom és vele el vagyunk , nem szeretnénk majd gyereket. Szeretem megvalósítani az álmaim , mert régen sosem tudtam de így hogy elvégeztem az egyetemet most már megtehetem mondjuk azt hogy én egy okos telefont veszek. ~

Rider

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
401
303
25
Budapest
V4 karakter
Rider Brassco
Szia.
2019/11./11.
keress fel egy meghallgatásra.​

Rider Morrow

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.