- 2019. 01. 23.
- 9
- 8
- V4 karakter
- Ryan D Jeremy
- V2 karakter
- -
Neved:
<
IG név: Ryan Jeremy
Felhasználónév: Fecske2000
Serial:: E34B2F60E2BFA2F8B2DDDB2278C7AD02
>
A ban időpontja:
< 2017.08.24 >
A ban időtartama:
< 13 év [2030.01.01.] >
Neve, aki bannolt:
< Vorty >
A ban oka:
< Máshol probálkozz. >
Amiért szeretnéd az unbant:
<
Történet:
Minden egy délután kezdődött ahol poénból szerkesztettem egy képet melyen azt próbáltam elhitetni hogy elbuggolt a pénzem. A válasz az volt hogy keressek fel Szuperadmint ezügyben ha valóban eltünt de én jógyerek vagyok ezért elárultam hogy igazából ez egy szerkesztett kép és hogy nekem szükségem sincs a pénzre. Erre kaptam egy válasz képet hogy szerinted ez is szerkesztett? A képen a bannom volt látható.
Miért szeretnék unban-t:
Szerveren sose volt velem gond, mindig RP-ztem és odafigyeltem ezekre.
Valamint sokat jelent a szeró, én már bármi fejébe vissza szeretnék jutni, ha kell nullázva ha kell 600 perc jail-t is leülök. Ez poénból volt és nem lebuktam hanem én magam árultam el és elismertem hogy valóban egy szerkesztett kép, és ezt úgy gondolom nem nagy gond hiszen nem fordultam Szuperadminhoz hogy adja ide a pénzt csak kíváncsi voltam a reakcióra és utánna röktön elárultam mi a helyzet. Ez már a sokadik próbálkozásom melyet 2-szer Spinak utasított el és 1-szer Vorty-val beszéltem mikor fél éves volt az ügy, akkor azt mondta hogy "Te a paintes csávó vagy nem?" Akkor te már úgy is profi vagy ebben painteld le magadnak" Tehát ez egy nemet jelent, nem veszekedtem vele mert csak rosszabb lesz, elköszöntünk és azóta TS-en sem voltam fent. Szerintem egy nullázással visszajöhetnék a szerverre de ez az én véleményem az ügyről. >
Utoljára szerkesztve: