- 2019. 01. 23.
- 9
- 8
- V4 karakter
- Ryan D Jeremy
- V2 karakter
- -
Neved:
< Ryan Jeremy >
A ban időpontja:
< 2017.08.24. >
A ban időtartama:
< 13 év [Lejárat: 2030.01.01.] >
Neve, aki bannolt:
< Vorty >
A ban oka:
< Máshol próbálkozz. >
Amiért szeretnéd az unbant:
< 3. Próbálkozás unbannal, idén 2019.05.28-án lesz hogy 2 éves a bannom, Vorty ismeri az ügyet a lényeg hogy poénból szerkesztettem egy képet hogy elbuggolt a pénz, erre az volt a válasza hogy keressek fel SzuperAdmint, ugye erre semmit nem kaptam volna de elmondtam hogy igazából ez egy szerkesztett kép stb. Mire küldte az UCP-s képet hogy bannolt. Sajnos hirtelen felindulás volt bennem így sajnálom ha akkor bárkit is nem kellő tisztelettel/szóval illettem meg. 2017-ben megpróbáltam megbeszélni az ügyet amire az volt a reakció: "Te a paintes csávó vagy nem? Akkor ebben már úgy is profi vagy paintele le magadról a bant" hát ugye ez nekem egy határozott nemet jelentett így 2018-ban is próbálkoztam Forumon amit egy FőAdmin utasított el "Nincs Ub" most 2019-ben ismét próbálkozok hátha hiszen IC semmit nem tettem Jailbe se voltam soha és nyitáskor regisztráltam, tudom én hibám az egész de nem éltem a képpel vissza valamint instant bevallottam hogy szerkesztve van. Haverokkal nagyon sokat nyomoltunk itt és szeretnék vissza térni hiszen LV területe FPS barátabb mint LS valamint kicsit változatosabb. Én szerintem egy utolsó eséllyel és 0-zással vissza lehetne engedni, természetesen első panaszra rám bannolhatnátok, úgy gondolom betudom bizonyítani hogy megváltoztam! Ténylegesen megbántam akkor nem érdekelt hiszen ideges voltam de ahogy telnek a hetek, hónapok egyre jobban vágynék vissza LV-re, nagyjából ennyit akartam őszintén elmondtam a dologról a véleményem megígérem soha többet nem teszek hasonlót. Köszönöm hogy elolvastad, további szép napot! >