Ryan Gregory Jelentkezése a [N]emzeti [A]dó és [V]ámhivatalhoz !

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Nagy Patrik

Újonc
2019. 02. 21.
6
0
V2 karakter
Ryan_Gregory
Xpi3eLa.jpg

OOC

Neved?:

~ Nagy Patrik ~

Korod?:

~ 17 ~

Játszott perc:

~ 14114 perc ~

Volt-e már bannod?: (UCP)

Volt-e már jailed?: (UCP)

Miért szeretnél a frakció tagja lenni?: (100 szó)

~ Szeretnék egy rendvédelmi szervbe csatlakozni,amúgyis tetszik a rendtartás. Még régebbi szervereken voltam Nav-ba ORFK-ban, sőt videókból (Youtube on ami fentvan) sok minden megtetszett és szeretném magam kipróbálni. ~

Miért téged válasszunk?: (70 szó)

~ Én úgy gondolom lehet velem csapatban dolgozni,szabályok szerint járok el.És hát tényleg rendet tudjak csinálni.Avagy adó-csalást megelőzni :) ~

Mesélj magadról: (150 szó)

~ Nagy Patriknak hivnak.Somogy megyében élek.17 éves vagyok.2 évem van vissza az iskolából,ahol Szakácsnak tanulok.Szabadidőmben szoktam Gépezni,Focizni. Jelenleg készülőben van a "B" Kategóriás jogostiványom,Hétvégente párszor dolgozom az országszerte ismert KFC-gyors étteremben.Gta val lassan 6 éve foglalkozom,amellet FPS,MOBA,MMORPG játékok is szóbajöttek, 6 éves korom óta foglalkozom az informatikával is. ~

IC

Neve:

~ Ryan Gregory ~

Születési éve:

~ 1997 ~

Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?:

~ Adó-visszaigénylés vagy Adó-visszatérítés. Cégek bejelentése.Kötelező befizetések megállapítása, beszedése, nyilvántartása, végrehajtása, visszatérítése, kiutalása és ellenőrzése.Határ ellenörzés,igazoltatás,közrend fenntartása. ~

Hogy végezne el egy igazoltatást?

~ Megaphone-on keresztül utasitást adnék(Itt a Nemzeti Adó és Vámhivatal, kérem húzdonjon az út szélére és állitsa le a motort majd szálljon ki a gépjárműből!)amint félre állt beállnék mögé az autóval,kiszállnék és köszönnék,elkérném az iratokat (Személyi,jogositvány,fegyverengedély,műszakipapir)ha mindent rendben találok akkor tovább engerdem viszont ha nem megfelelő szinezett izzót találok az autóban akkor büntetem,vagy ha pedig nem érvényes/vagy nem eggyezik a személyi akkor bevinném kihallgatásra , majd megkapja a megfelelő büntetést. ~

Csatoljon be a személyi igazolványáról egy képet:

Van-e ismertsége az állományba?:

~ Még régebbről, voltam gyakornok az ORFK-nál, de aztán családi okok miatt leszereltem onnan. ~

Miért pont önt válasszuk?

~ Csapatban tudok dolgoni,Szeretek rendet tartani,Szabályok szerint végzem a munkámat,pontos és preciz vagyok. ~

Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?

~ Határ ellenőrzés, adók beszedése, igazoltatás, üldözésekre való vonulás ~

Mikor használhat kényszerítő eszközt?

~ Ha rám vagy kolegámra támad valaki,estleg szökni próbál. ~

Mit csinál ha lövöldözésbe keveredik?

~ Ha egyedül keveredek bele akkor , azonnal erősitést hivok, jelentem a poziciómat,ha csak sokkoló pisztolyra van szükség akkor azt alkalmazom viszont ha már éles fegyverrel vannak akkor én is élessel lőnék persze minnél tovább maradnék fedezékbe amig az erősités meg nem érkezik. ~

Önéletrajz: (180 szó)

~ Blue Berry-ben éltem 10 éves koromig testvéremmel és a szüleimmel, aztán kölöztünk SeeCity-be (Los Santosba) ahol elterveztük mindannyian hogy új életet kezdünk.Rendvédelmi iskolát befejeztem aztán kerültem az emlitett ORFK Gyakornoki részlegre. Ahol lekellett szerelnem mert, apámat elveszitettem, és segitség kellett anyámnak,és az akkori 7 éves öcsémnek.Anyámat rá 5 évre elveszitettem és a testvéremmel megszünt a kapcsolatom. Azóta dolgoztam már Taxi vállalatnál,Csomagszállitó vállalatnál,sőt még az Országos Mentő Szolgálatnál is. Most jelenleg munkanélküli vagyok ezért jelentkezem most a N.A.V.- hoz! ~

Aláírás és dátum:

~ Ryan Gregory , 2019.03.05 ~

HarleySmith

Újonc
2019. 01. 27.
46
3
V2 karakter
Henry Saracco
Hát nem a legjobb lap és kicsit sok a jailod,de azt mondom,hogy egy próbát megérsz. Támogatom.

Nagy Patrik

Újonc
2019. 02. 21.
6
0
V2 karakter
Ryan_Gregory
Hát nem a legjobb lap és kicsit sok a jailod,de azt mondom,hogy egy próbát megérsz. Támogatom.
Köszönöm. Igen sok a jail de az kisseb hülyeségek. Most tértem vissza nem tudom hány hónap után. Már Teljesen megváltoztam, Animbug az meg benyomtam egy animot és elmentem a géptől és igy történt :D xddd
Köszönöm a támogatást !

Nagy Patrik

Újonc
2019. 02. 21.
6
0
V2 karakter
Ryan_Gregory
Urak aki ezt olvassa legyen szives irja meg hogy van e valami probléma a jelentkezési lapommal !!

Előre köszönöm szépen ! :)

Droogo

Egyedül vagyok és egyedül is maradok.
2019. 01. 10.
157
76
Alforja, Catalunya, Spain
V2 karakter
David Nisa Cordero
Tisztelt Jelentkező!

A felvételi bizottság átnézte a lapját és ön megfelelt a követelményeknek! Ezért jelentkezési lapját ELFOGADTUK!

További információval keressen fel egy Vezérezredest vagy egy Ezredest a bázison! ((TeamSpeak 3 20:00))

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.