Ryan Gilson Őrmester jelentései [04.28 - 05.04]

kekszyy

Aktív fórumozó
Támogató
2024. 03. 17.
236
56
V4 karakter
Ryan Gilson
LV karakter
Hector Gonzalo Lopez
haroldlogo.png

Los Santos Rendőrség
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás

JELENTÉST BEKÜLDŐ ÉS EGYSÉGÉNEK ADATAI

Teljes név:
Ryan Gilson
Rendfokozat:
Őrmester
Egység főkódja és egységszáma:
S-3
Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
-

ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI

Előállított személy teljes neve:
Selim Erdogan
Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
Harley Davidson Knucklehead - NFB-85
Körözést elrendelő neve:
-
Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
-
Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2025.04.28.
Elkövetett bűncselekmények megnevezései:
58 § Hivatalos személy elleni erőszak (HSZEE)
56.1 § Rendőr előli menekülés - Járművel (REMJ)
107 § Hivatalos személy megvesztegetése (HSZM)
Az intézkedés részletes leírása:
Sierra 3-as egység alatt láttam el esti szolgálatot mikor egy személyt láttam bukósisak nélkül motorozni. A személy neve Selim Erdogan volt. Félrehúztam és az igazoltatás során kiderült, hogy körülbelül az összes irata lejárt, kötelező felszerelése sincs. Míg a bírság összegét és a pontos szabálysértés pontokat néztem addig megfogta magát és elhajtott. Egyből utána eredtem és hívtam erősítést, hamar el is kaptam amikor leszállt a motorjáról és megpróbált csákánnyal nekem rontani. Egy kicsit arrébb mentem és lesokkoltam. A sokkolást követően bilincset alkalmaztam ezután pedig megpróbált megvesztegetni, hogy engedjem el. Beszállító egységet vételeztem és hamar jött is a segítség és beszállítottuk a Los Santosi kapitányságra. A los Santosi kapitányságon megkezdtük a kihallgatást bemutatkozással, jogai elmondásával, de nem szeretett volna élni egyikkel sem. Mivel kérdése nem nagyon volt, a rendszerben be azonosításra is került ezért a ruházatát átvizsgáltam, majd elmondtam a vádakat. Amelyek REMJ, HSZM, HSZEE. Mivel együttműködő volt a kihallgatás alatt ezért engedélyeztem a 10%-os enyhítést. Óvadékra lehetőséget nem kapott. A cellák felé vettük az irányt, majd bebörtönöztem. (A jogsit elfelejtettem bevonni, de ezt jeleztem is tisztikari ticketbe.)

KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI

Kiszabott pénzbírság összege:
$92,880
Letöltendő börtönbüntetés hossza:
162 nap
Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[O] - Kapott
[X] - Nem kapott
Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[O] - Vezetői engedély
[O] - Fegyverviselési engedély

ELKOBZOTT TÁRGYAKRÓL KÉSZÜLT LELTÁR

Elkobzott tárgyak és azok darabszámai:
-
Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
-
Leadott tárgyak után kapott pénzösszeg:
-

Aláírás:
Ryan Gilson

Utoljára szerkesztve:

kekszyy

Aktív fórumozó
Támogató
2024. 03. 17.
236
56
V4 karakter
Ryan Gilson
LV karakter
Hector Gonzalo Lopez
haroldlogo.png

Los Santos Rendőrség

Teljes név:
Ryan Gilson
Rendfokozat:
Őrmester
S-3, B-1
Tommy Schauman Törzszászlós

ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI

Liv Karlsen
-
Körözést elrendelő neve:
-
-
2025.05.01.
83.3 § Illegális fegyver birtoklás - Egyéb fegyver (IFBE)
81.1 § Illegális töltény birtoklás - 9x19mm, .45 ACP töltény (ITBK)
86.2 § Kábítószer birtoklás - Nagy tétel (6-25 gramm / darab) (IKBN)
83.1 § Illegális fegyver birtoklás - Kézifegyver (IFBKF)
114.4 § Gyilkosság - Hivatalos személy meggyilkolása (GYKH)
81.2 § Illegális töltény birtoklás - Egyéb töltény (ITBE)
A délután folyamán láttam el járőrszolgálatot S-3 (hármas) egységgel. Amikor bank körül lövések voltak hallhatók, és üldözés vette kezdetét. Az üldözés közben egy C0 jelre lettem figyelmes, ami kb. 100 méterre volt tőlem. Szirénával és villogóval siettem ki a helyszínre, ahol már javában tartott a lövöldözés. Az egyik személyt megsebesítettem, név szerint Liv Karlsent, viszont mivel még tartott a tűzharc, ott hagytam, és mentem a másik elkövető nyomába, aki szerencsémre kapott egy füstöt, és lesokkoltam. A lesokkolást követően megérkezett a TEK-es kolléga, és bilincsbe verte a lesokkoltat. Mire visszaértem, Karlsent már Schauman javában ellátta. Az ellátást követően bilincset alkalmaztunk, és beültettük a B-1-es egységbe. Mivel Schaumanra még szükség volt egy kolléga ellátásánal, ezért a helyszínre siettünk és ellátta a kollégát is. Amint végeztünk a kolléga ellátásával, beszállítottuk Karlsent a Los Santosi kapitányságra. A kihallgatást megkezdtük az egyes kihallgató teremben. Bemutatkoztunk, a jogaival tisztában volt, és nem szeretett volna élni egyikkel sem. Schauman átnézte a ruházatát, elvette az illegális tárgyait, illetve a rendszerben is ellenőrizte Karlsen személyét. Mivel nem szeretett volna átadni értékes információt, és a meghallgatást is siettette, így nem adtunk enyhítést. A letöltendő börtönbüntetést elmondtam, amely 200 nap, és a pénzbírság összegét is, amely pedig 300.000 $. Mivel nem volt kérdés, így a leadó felé vettük az irányt, Karlsen szeme láttára leadtuk az illegális tárgyakat, majd a cellák felé vettük az irányt, ahol levettem a karperecet, kinyitottam a cella ajtót, és betessékeltem oda, majd bezártam a cella ajtót. Liv Karlsen sikeresen megkezdte a börtönbüntetését a Los Santosi kapitányságon.

$300,000
200 nap
[O] - Kapott
[X] - Nem kapott
[O] - Vezetői engedély
[O] - Fegyverviselési engedély

TEC9 (x1)
7.62 x 51mm (x99)
Kokain (x8)
9x19mm (x91)
M14 (x1)
Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
$167,120

Aláírás:
Ryan Gilson

kekszyy

Aktív fórumozó
Támogató
2024. 03. 17.
236
56
V4 karakter
Ryan Gilson
LV karakter
Hector Gonzalo Lopez
haroldlogo.png

Los Santos Rendőrség

Teljes név:
Ryan Gilson
Rendfokozat:
Őrmester
S-1
-

ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI

Cesar Moreno
Maverick - AG-DK-08
Körözést elrendelő neve:
-
-
2025.05.03.
114.2 § Gyilkosság - Emberölési kísérlet hivatalos személlyel szemben (EKHSZSZ)
83.1 § Illegális fegyver birtoklás - Kézifegyver (IFBKF)
81.1 § Illegális töltény birtoklás - 9x19mm, .45 ACP töltény (ITBK)
S-1 Egység szám alatt láttam el járőrszolgálatot reggel amikor érkezett egy bejelentés miszerint lőttek egyet Zacisnál és elmentek. A helyszínre siettem kettes kóddal, majd megkérdeztem a kihívó felet, hogy mi volt. Erre azt a választ kaptam, hogy kirabolták az embert egy kék helikopterrel és fegyveres. Épp elmenni készültem mikor leszállt egy kék helikopter és befutott a zacishoz. Megkérdeztem a hívó felet, hogy ő volt-e az. A visszaigazolást követően leszólítottam és tájékoztattam, hogy átkutatom a ruházatát. A ruházat átkutatás közben arrébb ugrott és egy TEC-9-et rántott elő, de én gyorsabb voltam és már a kezembe volt az MP5 és ennek segítségével megsérítettem. A helyszínre szanitécet hívtam amire Schauman gyorsan reagált. Kiérkezését követően lezártuk a területet és megkezdte Schauman az ellátást még biztosítottam. Az ellátást követően átnéztük a helikoptert ami üres volt. Beszállítottuk a Dillimorei kapitányságra ahol megkezdtük a kihallgatást. A kihallgatást bemutatkozással kezdtem és a jogai elmondásával. Nem szeretett volna élni egyikkel sem. Ezután elvettem a személyi igazolványát és azonosítottam a rendszerben ahol volt fegyver engedélye. Mivel EKHSZSZ-t követett el ezért azt a kihallgatás végen bevontam. A kihallgatáson fontos infókat adott át a nemzeti nyomozó irodának ezért engedélyeztem számára az enyhítést. Elmondtam a vádakat és nem volt kérdése ezért a cellák felé vettük az irányt és bebörtönöztem. A börtönbüntetését sikeresen megkezdte.

$252,000
160 nap
[O] - Kapott
[X] - Nem kapott
[O] - Vezetői engedély
[X] - Fegyverviselési engedély

UZI (x1)
9x19mm (x114)
$37,740

Aláírás:
Ryan Gilson