- 2024. 03. 17.
- 236
- 56
- V4 karakter
- Ryan Gilson
- LV karakter
- Hector Gonzalo Lopez

Los Santos Rendőrség
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás
JELENTÉST BEKÜLDŐ ÉS EGYSÉGÉNEK ADATAI
Teljes név:
Ryan Gilson
Rendfokozat:
Őrmester
Egység főkódja és egységszáma:
S-3
Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
-
Ryan Gilson
Rendfokozat:
Őrmester
Egység főkódja és egységszáma:
S-3
Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
-
ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI
Előállított személy teljes neve:
Selim Erdogan
Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
Harley Davidson Knucklehead - NFB-85
Körözést elrendelő neve:
-
Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
-
Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2025.04.28.
Elkövetett bűncselekmények megnevezései:
58 § Hivatalos személy elleni erőszak (HSZEE)
56.1 § Rendőr előli menekülés - Járművel (REMJ)
107 § Hivatalos személy megvesztegetése (HSZM)
Az intézkedés részletes leírása:
Sierra 3-as egység alatt láttam el esti szolgálatot mikor egy személyt láttam bukósisak nélkül motorozni. A személy neve Selim Erdogan volt. Félrehúztam és az igazoltatás során kiderült, hogy körülbelül az összes irata lejárt, kötelező felszerelése sincs. Míg a bírság összegét és a pontos szabálysértés pontokat néztem addig megfogta magát és elhajtott. Egyből utána eredtem és hívtam erősítést, hamar el is kaptam amikor leszállt a motorjáról és megpróbált csákánnyal nekem rontani. Egy kicsit arrébb mentem és lesokkoltam. A sokkolást követően bilincset alkalmaztam ezután pedig megpróbált megvesztegetni, hogy engedjem el. Beszállító egységet vételeztem és hamar jött is a segítség és beszállítottuk a Los Santosi kapitányságra. A los Santosi kapitányságon megkezdtük a kihallgatást bemutatkozással, jogai elmondásával, de nem szeretett volna élni egyikkel sem. Mivel kérdése nem nagyon volt, a rendszerben be azonosításra is került ezért a ruházatát átvizsgáltam, majd elmondtam a vádakat. Amelyek REMJ, HSZM, HSZEE. Mivel együttműködő volt a kihallgatás alatt ezért engedélyeztem a 10%-os enyhítést. Óvadékra lehetőséget nem kapott. A cellák felé vettük az irányt, majd bebörtönöztem. (A jogsit elfelejtettem bevonni, de ezt jeleztem is tisztikari ticketbe.)
Selim Erdogan
Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
Harley Davidson Knucklehead - NFB-85
Körözést elrendelő neve:
-
Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
-
Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2025.04.28.
Elkövetett bűncselekmények megnevezései:
58 § Hivatalos személy elleni erőszak (HSZEE)
56.1 § Rendőr előli menekülés - Járművel (REMJ)
107 § Hivatalos személy megvesztegetése (HSZM)
Az intézkedés részletes leírása:
Sierra 3-as egység alatt láttam el esti szolgálatot mikor egy személyt láttam bukósisak nélkül motorozni. A személy neve Selim Erdogan volt. Félrehúztam és az igazoltatás során kiderült, hogy körülbelül az összes irata lejárt, kötelező felszerelése sincs. Míg a bírság összegét és a pontos szabálysértés pontokat néztem addig megfogta magát és elhajtott. Egyből utána eredtem és hívtam erősítést, hamar el is kaptam amikor leszállt a motorjáról és megpróbált csákánnyal nekem rontani. Egy kicsit arrébb mentem és lesokkoltam. A sokkolást követően bilincset alkalmaztam ezután pedig megpróbált megvesztegetni, hogy engedjem el. Beszállító egységet vételeztem és hamar jött is a segítség és beszállítottuk a Los Santosi kapitányságra. A los Santosi kapitányságon megkezdtük a kihallgatást bemutatkozással, jogai elmondásával, de nem szeretett volna élni egyikkel sem. Mivel kérdése nem nagyon volt, a rendszerben be azonosításra is került ezért a ruházatát átvizsgáltam, majd elmondtam a vádakat. Amelyek REMJ, HSZM, HSZEE. Mivel együttműködő volt a kihallgatás alatt ezért engedélyeztem a 10%-os enyhítést. Óvadékra lehetőséget nem kapott. A cellák felé vettük az irányt, majd bebörtönöztem. (A jogsit elfelejtettem bevonni, de ezt jeleztem is tisztikari ticketbe.)
KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI
Kiszabott pénzbírság összege:
$92,880
Letöltendő börtönbüntetés hossza:
162 nap
Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[O] - Kapott
[X] - Nem kapott
Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[O] - Vezetői engedély
[O] - Fegyverviselési engedély
$92,880
Letöltendő börtönbüntetés hossza:
162 nap
Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[O] - Kapott
[X] - Nem kapott
Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[O] - Vezetői engedély
[O] - Fegyverviselési engedély
ELKOBZOTT TÁRGYAKRÓL KÉSZÜLT LELTÁR
Elkobzott tárgyak és azok darabszámai:
-
Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
-
Leadott tárgyak után kapott pénzösszeg:
-
-
Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
-
Leadott tárgyak után kapott pénzösszeg:
-
Aláírás:
Ryan Gilson
Ryan Gilson
Utoljára szerkesztve: